לא יודע מה לרשום בכותרת

בועז ד

New member
לא יודע מה לרשום בכותרת../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

אז ככה הפרדה מחברה שלי עדיין כואבת הלב הרוס,מחר מתחתנת אחותה ואפילו היא לא הזמינה אותי.. חברים טובים שלי פוגעים בי בפורום שלי אני מנסה לייעל ולעלות דברים גדולים ואנשים שמים רגלים כנראה שכסף בכל זאת מעוור ופוגע בחברות טובה.. מרגיש גננת בחירה בפורום הדבר הטוב בכל ההודעה הזו שיש עדיין מספר מטרות שהצבתי לעצמי לאירגון מחדש של הפורום בצורה שונה בתכלית מכל מה שהיה עד כה בתפוז ואולי זה יביא את הנחלה והשקט. שבוע רע ! בועז

חייםלוי

Member
מנהל
פרידה מחברה דורשת תקופת אבל

אין מה לעשות כנגד זה - זה תהליך טבעי. אני מקווה שתצליח לעשות בפורום שלך כל מה שאתה רוצה. כל עשייה תעזור להתגבר על הצער.

sh53

New member
../images/Emo140.gif

לפעמים לא עבר מספיק זמן כדי שנוכל להמשיך הלאה בחיים, אתה אולי זקוק לעוד זמן מה, תשתדל לצאת עם חברים כמה שיותר, ללכת ולבלות ולא להשאר בבית עם הזכרונות, אם יזמינו אותך לאיזה מקום ולא יהיה לך הכי בא בעולם לצאת מהבית - אמור בכל זאת כן, כל הזדמנות לצאת מהבית קבל בברכה כך גם תמשיך בחיים (יחסית, לאט לאט יהיה יותר קל). בענין החברים הטובים שפוגעים בך. אם הם חברים טובים, הם לא אמורים לפגוע בך. לפעמים חברים מתכוונים לעקוץ בהומור, אבל הם לא מודעים שזה פוגע, ולכן כדאי לומר להם את זה שזה לא מצחיק אותך, אלא פוגע בך. אם החברים הטובים פוגעים בכוונה, אז אולי כדאי לשקול את ענין החברות איתם ולנסות להכיר חברים חדשים אחרים. בענין הפורום - המשך בדרכך, אל תיתן להם להרוס לך את הכיף והתוכניות. יש אנשים שאוהבים רק להרוס ולחבל, אין מה לעשות, אתה המשך בעבודתך ואם צריך לחסום אנשים שפוגעים בפעילות הפורום, אז חסום. מאחלת לך שתרגיש את השקט לו אתה זקוק כל כך כמה שיותר מהר.

שטויות במיץ עגבניות

"אם יזמינו אותך לאיזה מקום ולא יהיה לך הכי בא בעולם לצאת מהבית - אמור בכל זאת כן, כל הזדמנות לצאת מהבית קבל בברכה כך גם תמשיך בחיים (יחסית, לאט לאט יהיה יותר קל). " לא נכון, פעל רק לפי איך שאתה מרגיש. אל תעשה מה שלא בא לך מתוך הגיון קר כי סתם תמאיס על עצמך את הפעולות האלה. תבכה כמה שאתה רק צריך...

Rinat P

New member
../images/Emo4.gif בפורומי תמיכה...

רצוי להמנע מתגובות בסגנון "שטויות במיץ עגבניות". שושי סה"כ נתנה עצה, ומה שיכול להתאים לה לא בהכרח יכול להתאים לך וזו לא סיבה לקטול. והאמת שאני דווקא מסכימה עם שושי- לדעתי, לפעמים כן צריכים לעשות דברים מתוך הכרח ולא רק לפי הרגש.

מתנצלת על הצרימה ואולי על הבוטות

אבל בעיני, זו עצה עם פוטנציאל נזק גדול מאין כמותו. חשוב שלא ילך נגד מה שהוא מרגיש.

היי בועז

לא כל כך הבנתי אם מדובר באיזו רשימת בעסה או שהדברים קשורים אחד בשני.

הכי שמתי לב

שמטריד אותך משהו בפורום (אני גם מציצה בשרשורים בפורומי המנהלים המקבילים). שב עם עצמך כמה דקות ורשום רשימה שתזכיר לך למה הפורום חשוב לך, מה אתה אוהב בו, למה התחלת אותו בכלל ומה יש בו שאתה רוצה להמשיך. מול הרשימה הזו - רשום את רשימת הביאוסים כגון 'גננת בכירה'. 'סתכל רגע על הרשימות: איזו יותר ארוכה??

בועז ד

New member
אכן

ליעל שלום לגבי הפורום אני מאוד פגוע מחבר שהחליט לפגוע ולעזוב הכל בגלל מטרה חומרית גרדא אני בה ומקים קהילה הוא בה לעזור בתור חבר טוב ושותף ובסוף יורק לבאר ופוגע. הדבר הטוב בכל הסיפור הזה שבכל מה שקשור לפורום זה בשליטתי ואני מתכנן לעשות מספר דברים בשיתוף עם "הנהלתה" על מנת אחת ולתמיד לנסות ולחסום טרולים ואנשים קטנים שכל מה שהם רוצים זה לפגוע. ואז גם אפסיק להיות "גננת בכירה" בנוסף יש אצלנו דף קשר גדול,אני כבר שלחתי 2 שאלות לכולם בנושא הפורום וההיענות הייתה גדולה ונתנו לי עצות טובות כמו שנתנו לי אתמול בפורום מנהלים-זה נותן הרגשה הרבה יותר טובה שיש אנשים שתומכים בך ולמרות שהם עכשיו אולי לא רושמים אך הם בסביבה עם יד על הדופק ונותנים אימון בי. לגבי האהבה..
אין לי שליטה בזה וזה הכי קשה
בועז

אוי ואבוי

אם יגיע היום ותהיה לך שליטה על האהבה!! זה כל העניין באהבה, האין שליטה הזה שלפעמים יש לו תוצאות רצויות ולפעמים לא. ואני שמחה לשמוע על ההתקדמות עם הפורום... רק אל תשכח לבוא ולעדכן אם גם תהיה התקדמות עם האהבה
.

למעלה