לא יודע מי מכם שמע..

laker000

New member
לא יודע מי מכם שמע..

את השיר החדש יחסית של היהודים "אין לך מקום". בכל מקרה, שמתי לב שההתחלה שלו מזכירה מאוד את פורקיופיין...מה בדיוק? לא יודע..הסגנון..מישהו מסכים?

Apoca1ypse

New member
נחמד לדעת שהם הוציאו את האלבום הזה

סוף סוף גם לי זה הזכיר משהו שלא שומעים לרוב במוזיקה ישראלית, בשמיעה שניה הדאבל בס מזכיר לגמרי את התיפוף של גאבין (אני בחיים לא אשווה בניהם, אבל רק בגלל ששאלת) יחד עם הקלידים ברקע, משהו שמזכיר אפילו את בלאקפילד פחות או יותר השיר הזה יותר מדי חוזר על עצמו, כמו שחשבתי הם לא יהיו מקוריים גם הפעם...

laker000

New member
לדעתי דווקא הדיסק לא רע בכלל

למרות ששעוד לא שמעתי את כולו. אבל ממה ששמעתי הוא לא רע. אין כאן איזה חידוש גדול מן הסתם, פשוט עוד חומר טוב שלהם..

LightbuIb sun

New member
אלבום ענק

וכן ההתחלה של "אין לך מקום" עם הקלידים והתופים והגיטרה החשמלית קצת מזכירים. מעבר לזה אני לא מוצא בשיר ובאלבום הזה הרבה קשר לפורקיופיין טרי. לעומת זאת, יש באלבום הזה השפעות ישירות שכמעט ישר שמים לב אליהם של אליס אין צ'יינס, דרים ת'יאטר (במיוחד בסולואים), פרל ג'אם, ומגהדת'. (השיר "הנה זה בא" נשמע ממש פרל ג'אם.)

Benn Is Kane

New member
אני חושב שהאלבום גרוע.

ולא מחדש כלום. היהודים מעולם לא חידשו משהו, וזה כבר עולה על העצבים. חרא להקה. הם עבדו שנים על האלבום הזה, וזה מה שיצא? כנראה משהו אצלהם לא דופק. אם לקחת מושג מעולם הכדורגל, אז מדובר ב"אלבום פיננסי". חוץ מזה, ההתמסחרות שלהם ממש מגעילה (אלבום שנכנס לתוך המכשיר הסלולרי?! מה זה צריך להיות?! מה, אתם סינרגיה?!). וארור האדם שיחשוב בכלל להשוות בין היהודים לבין פורקיופיין טרי (או כל להקה אחרת שהזכירו בשרשור הזה. ולקשיי ההבנה, אני לא מתכוון באמת ל"ארור האדם". זה סתם צורת דיבור).

LightbuIb sun

New member
וואו

אתה יכול לא לאהוב אותם- אבל אתה לא חושב שקצת הגזמת? הלהקה הזו עדיין מציעה כל-כך הרבה יותר מהלהקה הישראלית הממוצעת.

Apoca1ypse

New member
הם לא עשו הרבה אחרי מציאות נפרדת

אז אפשר גם להסתכל על חצי הכוס הריקה

LightbuIb sun

New member
לא הבנתי

הוציאו עוד 3 אלבומי סטודיו ו-2 אלבומי לייב אחרי מציאות נפרדת

Benn Is Kane

New member
נכון, אבל הכל נשמע אותו דבר.

ואחרי שהם מוציאים כ"כ הרבה חומר שנשמע אותו דבר, הם מתחילים לשעמם.

LightbuIb sun

New member
עניין של טעם אני מניח

לי זה לא נשמע אותו דבר ולא משעמם אני מניח ששוב נצטרך ללכת לפי ההיגיון ולהגיד שלאנשים יש פשוט טעם שונה

Benn Is Kane

New member
רגע, שאני אבין משהו...

בגלל שזה כביכול "הלהקה הישראלית הכי טובה", זה אומר שצריכים לאהוב אותם? לא. אני לא אוהב את הרוק הישראלי, כי מה שהוא מציע זה זבל ממוחזר ו/או גנוב (*אהמ*משינה*אהמ*).

Benn Is Kane

New member
פאק, אנשים לא מבינים ציניות!

באמת, אתם עד כדי כך אטומים שאתם לא מבינים טיפה ציניות? כשאמרתי שאתם "חייבים לאהוב אותם", אני צחקתי. פשוט אמרתי שזו להקה מעולה ששווה להכיר. ועובדה שמי שניסה לשמוע אותם אחרי שהמלצתי עליהם, גם אהב אותם.

LightbuIb sun

New member
ואם קצת אפרט

לא אמרתי שאתה חייב לאהוב אותם אמרתי שלדעתי היא הלהקה הישראלית שיש לה המון מה להציע לדעתי חוץ מזה שבעניין המוזיקה אני לגמרי לא מסכים איתך. אני חושב שיש מוזיקה ישראלית מעולה.

Benn Is Kane

New member
בתגובה שלך אלי, כתבת

"הלהקה הזו עדיין מציעה כל-כך הרבה יותר מהלהקה הישראלית הממוצעת" אז מה שהם מציעים יותר מלהקה ישראלית ממוצעת? הלהקות הישראליות הממוצעות גרועות, וגם מי שמעליהן. יש מעט מאוד מוזיקה ישראלית טובה. אהוד בנאי, פורטיסחרוף, רוקפור ושלום חנוך. היהודים הם סתם להקה לדעתי. נתנו אלבום אחד נחמד, ומאז הכל ממוחזר.

LightbuIb sun

New member
אז פה נכנס עניין הטעם

לדעתי יש המון מוזיקה ישראלית מעולה ולדעתך יש 98% מוזיקה ישראלית חרא מקובל עליי

למעלה