לא יודע עד כמה זה קשור לחוק ההימשכות...

the new me1

New member
לא יודע עד כמה זה קשור לחוק ההימשכות...

בכל אופן, אני גר בבית עם אבא ויש בינינו הרבה חיכוכים כי אני בגיל שצריך פרטיות..למסקנה הזאת הגעתי ממש לפני יומיים-3. יום אחרי זה חבר שלי מתקשר אלי ואומר לי שאחותו אמרה לו שאפשר להשכיר חדר מפואר לחודש ב2000 שקל באיזשהו מלון דירות יוקרתי (המצחיק הוא שאני עובד מתחת למלון הזה! במקרה) ושהיא יודעת זאת כי שכנים שלה עברו למלון ההוא. היום ידידה שלי מתקשרת אלי ואומרת לי שהיא שמעה מחבר שאני רוצה לעבור דירה והיא בדיוק מחפשת שותף בדירה שלה (זאת מישהי שלא דיברתי איתה מעל חודש)..לא יודע או שזה צרוף מקרים מדהים או שזה באמת קשור לחוק ההימשכות אני רק יודע שהאמנתי שלא תהיה לי בעיה לשכור דירה ושזה מגיע לי. אגב באותו נושא, אתמול כשהלכתי עם החבר ההוא שסיפר לידידה שלי שאני רוצה לשכור דירה לקניון הוא סיפר לי על החברה שלו לשעבר..אחרי 20 דקות הוא פגש אותה במקרה באחת החנויות (החבר הזה ראה את הסרט "הסוד" פעם ראשונה בחייו בדיוק יום לפניכן). מאוד חפרתי אבל הרגשתי צורך לשתף אותכם בזה ואם יש לכם תגובות זה יהיה נחמד.. תודה

הי ניומי :)

נכנסתי לפרופיל שלך לראות בן כמה אתה, כי בהתחלה חשבתי שאולי אתה עוד בגיל ההתבגרות : ) זו נשמעת אופציה לא רעה בשבילך, אבל כל עצה שניתן לך עלולה להיות מוטעית בגלל חוסר אינפורמציה כלשהו, וגם ככה אנשים לפעמים נותנים עצה לא טובה, גם אם יש להם הרבה אינפורמציה. אולי שווה לך לדבר עם אבא שלך על זה. לא ממקום של חיוך, אלא ממקום של התיעצות. אולי תגלה שהוא מעדיף שתשאר בבית, ושהוא ישתדל לתת לך עוד מרחב, אולי תגלה שהוא ישמח על הבגרות שאתה נוקט, ואולי יעזור לך. בכל מקרה הייתי נוקט בגישה של להתיעץ, ולא סתם להנחיט עליו את זה. חיכוכים יכולים להיות קשים מאוד, למרות שהרבה פעמים במיוחד במשפחה הם סימנים למעשה של אהבה. בברכה שפי

the new me1

New member
היי

תודה רבה על העצה הטובה, בסך הכל ידעתי את כל זה. ברור שכל מה שקורה ביני ובין אבא שלי וכל החיכוכים בינינו באים מאהבה. עברתי לגור איתו רק לפני שנה, לפניכן הוא היה חיי לבד וגם לו יש את הבעיות שלו שחלקם גורמים לחיכוכים בינינו כי לפעמים הוא מוציא אותם עלי. אני בטוח שאם אעבור דירה ואקבל את הפרטיות שאני רוצה זה ישפר גם את היחסים שלי איתו. אחת הסיבות שכתבתי את מה שכתבתי זה בשביל לקבל דעות על האם אתם חושבים שמשכתי לעצמי את הסיטואציות הנ"ל.. אבל בכל אופן תודה רבה!!

gils33

New member
בהחלט כן

כל מה שאתה מתאר פה ותודה על השיתוף מתאים בכל דרך לסוד,אנו משתמשים בו כבר שנים ולא יודעים, המקום הזה בא ללמד אותנו איך להשתמש ואיך למנף את הבקשות שלנו ולדעת לקבל אותם באהבה. הדירה...הבחורה שפתאום "צצה" לה שום דבר לא במקרה הכל בכוונה מלאה שלך אלו הם רצונותיך ופשוט ממלאים לך אותם. בהצלחה בהמשך

למעלה