לא יודע עם אמרו פה,רציתי לשתף!

Victor Wooten

New member
לא יודע עם אמרו פה,רציתי לשתף!

מה שמאוד מעצבן אותי בעניין של ראש הממשלה זה שכבר בתקשורת במיוחד מדברים עליו כ"היה" כאילו הוא כבר מת,מספרים על החיים שלו,כל מיני דברים שהוא עשה,כאילו הוא כבר מת ומקדישים יום לזכרו ולהראות את תרומתו הרבה. זה מאוד מעצבן שבן אדם חי (אפילו עם זה לשעות\ימים ספורים)..הוא חי אפילו עם הוא מונשם דרך מכונות ומדברים עליו כאילו הוא כבר מת רק רציתי לשתף תודה

lazaroni

New member
מסכים איתך ...

אבל הם מתייחסים לחיים הציבורים שלו, שהחיים אלו הסתימו, לכן זה בלשון עבר לדעתי.

liorm3

New member
אריק גמר את הקרירה הפוליטית שלו

או שהוא לא יצא מזה או שהוא יהיה צמח, ראש ממשלה הוא כבר לא יהיה.

עם כל הכאב והצער, אין להתעלם

מהמציאות. מנהל הדסה: שרון כבר לא ישוב לעבוד אולמרט פועל להתמנות למנהיג קדימה אם עדיין היה סיכוי ריאלי ששרון יוכל לשוב לתפקוד מלא, אני מניח שאולמרט היה ממתין ולא פועל לגבש את המפלגה מאחוריו. כולי תקווה ששרון יחלים וישוב במהרה לחיים נורמלים, אבל אין להתעלם מכך שכנראה לאחד התפקידים המאמצים והשוחקים ביותר לא רק בישראל, אלא בעולם, הוא כבר לא יוכל לשוב. שרון בכל זאת עובר טראומה קשה מאוד, וגם אם ייצא ממנה בשלום, עליו לדאוג לעצמו ולבריאותו. במצבו הנוכחי, תפקיד ראש הממשלה יהרוג אותו, ולא צריך להיות רופא בשביל להבין זאת. אז דווקא אתם, תומכי קדימה, שכל כך אוהבים את אריאל שרון, צריכים היום להיות בראש הדואגים לשרון האדם ולוודא (בתקוווה שיתאושש) שידאג קודם כל לעצמו. זה עצוב וכואב, אבל קשה לי להאמין ששרון יוכל לשוב לפעילות ציבורית.

bhnadav

New member
זה לא העניין פה.

האבחון הזה של ליאור, "או שלא ייצא מזה או צמח" - הוא פשוט לא נכון. אף אחד לא אמר שהוא הולך למות, ואף אחד לא אמר שאם הוא יהיה בחיים הוא יהיה צמח. אלה אבחנות חדות מדי, וזה לא רציני. אני לא מדבר על חזרה לתפקיד ראש הממשלה (שהרי זה עניין שלא קשור רק לצד הרפואי של העניין), אלא על הניסיון המטומטם לאבחן רפואית את המצב של שרון בסופו של דבר - אני מתרעם.

mean girl 16

New member
לצערי

לשכת ראש הממשלה הודיע שיותר טוב מזה כבר לא יהיה, שמעכשיו יהיה רק יותר גרוע. הרופאים אמרו שאו שהוא ימות או שהוא ייצא מזה על כסא גלגלים ולא מתפקד. בא לי למותתתתתתתת!!!!!

Victor Wooten

New member
כוונתי היא...

בתחום הפוליטי כמובן שנגמר...זהו עבר אבל בתור בנאדם "היה"...זה מעצבן שהוא עוד חי וכבר מספידים אותו..הקריירה הפוליטית שלו נגמרה אבל חייו עדיין לא

למעלה