לא יודע....

viper20

New member
לא יודע....

טוב זה נראה לי דיי דבילי לכתוב פה אבל כבר 2 בלילה ואינ לא יכול לישון... אני יותר מבוגר מכל האנשים פה... אני כבר בן 21 והבעיה שלי היא שמאז שנפרדתי מחברה שלי לפני שנה אני לא מצליח ליצור שום קשר עם בנות וזה מדכא לי את החיים!!! אני נראה טוב מאוד, אין לי שום פגם, הרבה אנשים באים אלי ואומרים לי מה אין לך חברה.. לא יכול להיות.. וזה עוד יותר מדכא אותי... אינ לא מסוגל להתחיל עם בנות בדרך הרגילה.. היי מה נשמע וכו בגלל שאני מתחיל לפחד.. אני לא מסוגל להתגבר על זה.. מישהו יכול אולי לעזור.. לתת דרך נורמלית להתחיל... בבקשה ... ?

viper....

שמע אין לך ממה לפחד!!! פשוט תיגש לבחורה שנידלקת עלייה... תציג את עצמך תגיד לה שהיא מאוד מוצא חן בעינייך וכמה שהיא ניראת טוב ובלה בלה בלה (בנות מתות על זה..) וגם אמרת שאתה ניראה טוב מאוד.. אז אני בטוחה שהיא לא תוכל לסרב לך.. לדעתי זאת הדרך הכי טובה והכי נורמלית להתחיל עם בנות.. או שאתה מעדיף להתחיל ככה: "את מתוקה כלכך שעלית פשוט תפשוט רגל".. לדעתי לך אליה תגיד לה את מה שאמרתי לך...אין לך ממש לחשוש מקסימום היא תסרב לך.. אז מה?? חסר בחורות יפות ? מעיינו´ש

moonkiss

New member
לא כזה דבילי...

טוב אז קודם כל זה לא כזה דבילי כי עכשין השעה כמעט 4(!!!) ואני עדיין לא מצצליחה להרדם... דבר שני: אתה לא כזה מבוגר...אני בעוד יומיים בת 18! (ואני לא כ"כ מאושרת, אבל זה כבר נושא אחר...) נחזור לענייננו! תראה. אתה אומר שאתה נראה טוב מאוד, וזה לא שאף פעם לא היתה לך חברה... אז ´תאמת אנ´לא מבינה את הבעיה? כיום יש הרבה דרכים להכיר אנשים, יש הרבה אתרי היכרויות למיניהם (שלא לדבר על צ´אטים ופורומים...). ותמיד אפשר לחזור לשיטה הישנה והטובה:פשוט תיגש לבחורה שמוצאת חן בעיניך ותתחיל לדבר! הכי הרבה היא תרמוז לך (בצורה עדינה-או שלא...) שהיא לא מעוניינת, תעבור למישהי אחרת! אני מקווה שזה עזר! קבל ים של סמיילים וחבוק! (משום מה האייקונים לא עובדים לי...) נ.ב מצפה לעדכון! MOONKISS

למעלה