לא יוד&#15

הכוכבת

New member
לא יוד&#15

לא יודעת אם עשיתי החלטה נכונה. לא יודעת אם מה שבחרתי הוא טוב או רע. לא יודעת אם יש בכלל טוב ורע. אני רק מרגישה שכך זה לא יוכל להימשך. מרגישה שהדמעות חונקות אותי כל כמה דקות... וזה חייב להיפסק. חייב לבוא השינוי. חייב לבוא ממני אני בטוחה. פוחדת ששוב אעשה החלטה לא נכונה. פוחדת שאעשה צעד שאין ממנו דרך חזרה. ואין מי שייעץ לי, ואין מי שיגיד לי מהי הדרך הנכונה. יש סביבי המון אנשים, אך אף אחד לא יודע את התשובה. ואני מרגישה לפעמים כמו ילדה קטנה ורק צריכה שיענו לי. שיגידו לי שיהיה בסדר. שהכל לטובה. מרגישה שהכל השתנה מהיום ההוא... היום שבו הכל השתנה. אני השתניתי, ודרכי הכל השתנה. לא חשבתי שזה יקרה לי, לא חשבתי שהמציאות חזקה מכל סרט רע. אני יודעת שבסופו של דבר, "המקרה ההוא" היה לטובה, דרכו הייתי אמורה לגדול ולהבין מהי השמחה. אבל בכל זאת... מרגישה שהכל כבד עליי. שאין לי כוח יותר. שאני צריכה הכוונה.

קודם כל...

זה מאוד יפה =) דבר שני, את מוכנה קצת יותר לפרט? במה עשית החלטה נכונה? מה בעצם הבעיה?

ה מוזה

New member
לפעמים אנחנו הולכים לאיבוד...

שום כיוון לא נראה בטוח ...הפחד משתק אותנו קופאים במקום..הצעד מתמהמה ... מחכים שמישהו יגיד לנו "זה בסדר ...לא תיפלו ".. הכוונה.. כל החלטה שתעשי , כל החלטה שתבוא מעומק נשמתך ,החלטה שתרגישי בבטן... בתחושות הכי עמוקות שלך היא ההחלטה הנכונה עבורך . אולי היא לא תראה נכונה בעיני אחרים..אולי עבורם היא באמת לא נכונה אבל כל החלטה שצומחת בנו ..כזו שמרגישים בלב בנשמה ובתחושת הבטן זו הדרך הנכונה .. מאחלת לך להתגבר על הפחדים תקשיבי לקול הפנימי שלך וברוכה הבאה לפורום

למעלה