לא יום מוצלח, או- 'אין ייאוש כלל'
אחרי שהחלטתי להפסיק את משימותיי הבוערות וללכת להכין אוכל לילד לצבא, הגיע המתכון של הקוקוס. אז ככה בשלב הזה אצתי חשתי השגתי 400 גרם קוקוס, שאחרי 50 דקות בערך הפכו לעיסה שבקצוות אפשר לחשוב עליה כרטובה, בנתיים טיגנתי קצת טופו והוספתי תירס במתכון האחר שראיתי, והוספתי פפריקה, חזרתי לקוקוס, החלטתי שדי ונשבר, שיהיה טעם של חתיכות קוקוס, המסתי שוקולד, דחפתי את הקוקוס, שרפתי את התחתית, נוצרה עיסה יבשה אותה הרטבתי בעיסת פסיפלורות (במקום לתת לליידי באג- מגיע לי), והעיסה הבלתי אכילה הזו מחכה עכשיו להתקרר ולהכנס לפריזר למרות שברור שמשם היא תצא לפח, במקביל, תערובת הטופו והתירס לא ממש 'עשה לי' את זה וגם לבן שלי בטוח לא יעשה, ובזמן שחיפשתי את המתכון המדויק שמתי ספל אספרסו למכונה, וגיליתי כעבור דקות שכל תחולת המים והקפה במכונה שנשכחו שפוכים להם על השיש. זהו. אני חוששת שאצטרך לקבל את הכותרת של 'מאותגרת הפורום'.
אחרי שהחלטתי להפסיק את משימותיי הבוערות וללכת להכין אוכל לילד לצבא, הגיע המתכון של הקוקוס. אז ככה בשלב הזה אצתי חשתי השגתי 400 גרם קוקוס, שאחרי 50 דקות בערך הפכו לעיסה שבקצוות אפשר לחשוב עליה כרטובה, בנתיים טיגנתי קצת טופו והוספתי תירס במתכון האחר שראיתי, והוספתי פפריקה, חזרתי לקוקוס, החלטתי שדי ונשבר, שיהיה טעם של חתיכות קוקוס, המסתי שוקולד, דחפתי את הקוקוס, שרפתי את התחתית, נוצרה עיסה יבשה אותה הרטבתי בעיסת פסיפלורות (במקום לתת לליידי באג- מגיע לי), והעיסה הבלתי אכילה הזו מחכה עכשיו להתקרר ולהכנס לפריזר למרות שברור שמשם היא תצא לפח, במקביל, תערובת הטופו והתירס לא ממש 'עשה לי' את זה וגם לבן שלי בטוח לא יעשה, ובזמן שחיפשתי את המתכון המדויק שמתי ספל אספרסו למכונה, וגיליתי כעבור דקות שכל תחולת המים והקפה במכונה שנשכחו שפוכים להם על השיש. זהו. אני חוששת שאצטרך לקבל את הכותרת של 'מאותגרת הפורום'.