לא יום מוצלח, או- 'אין ייאוש כלל'

יוספה 51

New member
לא יום מוצלח, או- 'אין ייאוש כלל'

אחרי שהחלטתי להפסיק את משימותיי הבוערות וללכת להכין אוכל לילד לצבא, הגיע המתכון של הקוקוס. אז ככה בשלב הזה אצתי חשתי השגתי 400 גרם קוקוס, שאחרי 50 דקות בערך הפכו לעיסה שבקצוות אפשר לחשוב עליה כרטובה, בנתיים טיגנתי קצת טופו והוספתי תירס במתכון האחר שראיתי, והוספתי פפריקה, חזרתי לקוקוס, החלטתי שדי ונשבר, שיהיה טעם של חתיכות קוקוס, המסתי שוקולד, דחפתי את הקוקוס, שרפתי את התחתית, נוצרה עיסה יבשה אותה הרטבתי בעיסת פסיפלורות (במקום לתת לליידי באג- מגיע לי), והעיסה הבלתי אכילה הזו מחכה עכשיו להתקרר ולהכנס לפריזר למרות שברור שמשם היא תצא לפח, במקביל, תערובת הטופו והתירס לא ממש 'עשה לי' את זה וגם לבן שלי בטוח לא יעשה, ובזמן שחיפשתי את המתכון המדויק שמתי ספל אספרסו למכונה, וגיליתי כעבור דקות שכל תחולת המים והקפה במכונה שנשכחו שפוכים להם על השיש. זהו. אני חוששת שאצטרך לקבל את הכותרת של 'מאותגרת הפורום'.
 

ladybug6

New member
הרסת אותי מצחוק

למרות שזה נורא מתסכל.. אני מכירה את הימים האלה. כשזה מתחיל זה לא נגמר עד שמרימים ידיים וזהו.
מה שלא ברור לי זה למה מראש ערבבת שוקולד עם פסיפלורה


מהטופו והתירס הייתי מנסה להכין איזה קציצות, תוסיפי אטריות מבושלות הרבה זמן ותמעכי ביחד עם הטופו והתירס ותוסיפי קמח תפו"א או משהו להדבקה, בצל מטוגן, פטרוזיליה/כוסברה והרבה תבלינים, ויהיה בסדר..! רק תטעמי תוך כדי ותוודאי שטעים לפני הטיגון/אפייה.
 

יוספה 51

New member
הבעיה שזו כבר היתה הרמת הידיים, על התסכול

הקודם. בכל אופן, הסבר קצר- הפסיפלורה באה לפתור את הדבר היבש הזה שיצא מתערובת הקוקוס והשוקולד, קצת 'ללחלח' את העניינים. לגבי הקציצות- רעיון טוב, גם פתיתים אפויים עושה את זה? כי אין לי אטריות. יש ספגטי, יש קמח תירס, קמח תפחא וכו . ........................
 

ladybug6

New member
כן, כל דבר בצקי שיוסיף מרקם רך ולעיס

יעבוד לדעתי.
רק שיהיה מבושל בהרבה מים ומושי כזה. צריך לאלתר לפי הרגש והעין.
 
אוי לא!

מצטערת על כשלון הקוקוס...
אני מנסה לחשוב מה השתבש ומה היה אפשר לעשות אחרת.

לא תכננתי לגרום לכזה תסכול!
 

יוספה 51

New member
תודה, במקסימום אני מוכנה להעביר

אחריות קצת ממני ומהיום הג'יפה שלי למג'ימיקס , בטח שלא לך, במחשבה שניה- אולי זה לא היה אמור להגיע למג'ימיק בכלל? זה לא מיקסר, זה מעבד מזון... היתכן ?
 
אני תמיד בוחרת להאשים את המטבח.

תמיד.

כן, מג'ימיקס הוא הכלי. זה צריך להטחן טוב טוב טוב. אם הוא מג'ימיקס ותיק יותר זאת אולי הסיבה שזה לקח כל כך הרבה זמן.
 

יוספה 51

New member
אכן כן, וותיק עד מאד. פחדתי לתת לו לפעול

מעל לשעה, אולי זה הפתרון...
 
יום אסל יום בסל

היום זה היום שגם אני די מתוסכלת מעצמי
ניסיתי להכין טופו אפוי ושרפתי אותו
הכנתי לי קפה כדי להתאושש -והוספתי לו מלח...
אפיתי עוגיות - ואחי אכל אותן ישר מן התבנית וגמר אותן לפני שהספקתי אפילו לטעום אותן...
 
למעלה