לא ייאמן מה שהולך בחוץ אצלנו

Iris-1

New member
לא ייאמן מה שהולך בחוץ אצלנו ../images/Emo121.gif../images/Emo113.gif

קור איימים לא יודעת מאיפה זה צנח עלינו. גם אתמול לא היה משהו. התנור לא מפסיק לשניה לחמם את הבית (המזגן לא רוצה לעבוד - כנראה קר לו מדי), הגשם מפחיד את דפנה עד שהיא התרגלה לרעשים והפסיקה לצרוח ולבכות. בלילה לשניה לא הפסיק אצלנו הברד לרדת עד שחשבתי שאני אקום בבוקר ואראה שלג גם אצלנו. ולא לשכוח שאני נמצאת במרכז בקיראון. בקיצור רצתי למכולת לקנות כמה לחמניות בבוקר ודווקא הייתי לבושה טוב וכמעט קפאתי למוות. וזה לא מצחיק. ברר......ברר......ברר........... יום חורף נעים לכולם.
שתחזור כבר מהר.

keren1

New member
איריס-1, את מתכוונת לקיראון

בקרית אונו. מעניין אני שכנה שלך ולא שמעתי שום ברד. ראיתי שהכבישים רטובים. אך אם את אומרת אני מאמינה. איזה קטע.

Iris-1

New member
יו, איזה קטע - איפה את?

כל הלילה היה ברד דלא נורמלי כבר חשבתי שהוא יהפוך לשלג באיזה שהוא שלב מרוב קור. איפה את בקרית אונו? אני בצה"ל. אולי תעבירי לי מסר, נפגש? מתאים לך?

אוףףףףףףףףףף, שיגיע כבר הקיץ ../images/Emo42.gif

בעברי אני אוהבת חורף מושבעת
כל ימי ההולדת שלנו ויום הנישואים שלנו בחורף כך שזו היתה תקופה מאוד אהובה עלי... היינו גם נופשים בתקופות כאלו ביערות הכרמל או מצפה הימים וזו חופשה במת באמת קסומה מול האח. אבל מאז שאני אמא אני מרגישה כמיהה לא נורמלית לקיץ
אז יעלמו כל מחלות החורף האיומות הללו, נוכל ללכת לטייל ולעשות פיקניקים בפארקים וללכת לים...... אני מחכה לקיץ הזה במיוחד שאז תומר יהיה כבר מעל גיל שנה, בטח יתחיל ללכת, אני אהיה עדיין איתו בבית ונוכל לכייף ה-מ-ו-ן
יאללה, קדימה קיץ, תגיע מהר
שירלי.

keren1

New member
שירלי כמוך כמוני

גם אני עד שנולדו ילדי אהבתי את החורף. אין כמותו. הפוך הגשם אך איזה זכרונות. אך מאז שנולדו הילדים (שיהיו בריאים) החורף = מחלות. איזה דיכאון. גם אני מחכה לקיץ.

Iris-1

New member
גם אני.

בואו נחתום עצומה לקיץ שיחזור.
הילדות שלי פוחדות מהברקים והרעמים עד שהסברנו להם על סבא חורף והבאנו ספרים. בלילה היו שיטוטים לכיוון המיטה שלי ושל בעלי ובעדינות אלגנטית כמה שניתן החזרנו חזרה. גם דפנה לא ישנה שקטה כרגיל כל פעם שהיו ברקים היא התעוררה בצרחה וחזרה לישון . אוף......

גם אני בעברי הלא רחוק הייתי חולת

חורף
. אבל עכשיו להיות סגורה איתם בבית כ"כ הרבה זמן - איזה דיכאון ועוד עם מחלות החורף . אוף שתציץ כבר השמש והופ אנחנו בחוץ

אמיר.

New member
שונאאאאאאאאאא את הקיץ !!!

הקיץ השיראלי הוא סיוט. וכל שנה הסיוט רק גובר... מבעד לפלגי הזיעה אני הוזה על החורף הקריר והגשום.... מחלות ? וכי מעות חום, כויות למיניהן טובות יותר ?????? פקניק ?? בקיץ ??? עם היתושים ? החום ? הזיעה ??? עם האין תאבון ושלשולי הקיץ ??? בקיצור. יבוטלו יולי-אוגוסט. (אולי אפשר לתת אותם לערבים במסגרת הסכם שלום ?
)

or3

New member
איזה קטע אני גרה ממש לידך

לא שמעתי ברקים/רעמים/ברד/גשם שום כלום כלום נדה!!! ישנתי כמו בלוק אותו הדבר הילדה שלי שום תזוזה,,,,,,, משפחה של חרפונים
יום נפלא

keren1

New member
איריס - איפה ישנת הלילה?

את יודעת שכשהייתי קטנה גם אני (כמו כל ילד) פחדתי מהברקים והגשם. אמא שלי תירצה את זה שאלוהים שוטף את הבית (אימי הפמנסטית) והוא מזיז את הספה את זה עושה רעש כמו ברק ויורד גשם כי הוא שוטף את הרצפה. התחלתי למכור לביתי בת ה 3.5 ובינתיים היא קונה ואפילו נרגעת.

Iris-1

New member
האמת כשהייתי קטנה........

הייתי פחדנית איומה מהגשמים והברקים. שלא לדבר שכל פעם שהיה רעם זה צלצל בחלונות אצלנו. כנראה שהילדות שלי לקחו משהו מהפחדים האלה. ובכל מקרה אני ערה בערך משעה 1.50 בלילה כי התעוררתי מכאבים ביד ולא חזרתי למיטה בינתיים ולכן שמעתי ושמעתי כל שעתיים בערך במשך 5 דקות היה ברד על הקרניז של החלון אצלנו בסלון שמגן מגשם וזה עשה המון רעש ואין פלא שדפנה שמעה ונבהלה. בכל מקרה קרן מסר ממך? שנפגש?

_גלית_

New member
אנחנו עברנו לדירה בקומה שביעית...

וכל הבית משקשק..... וחוץ מזה דווקא היום אני חייבת לטוס לאילת
!!! אף פעם לא פחדתי לטוס, אבל נראה לי שהיום זה הולך להשתנות
גם אני אוהבת יותר את החורף וזה עדיין לא השתנה
, גם כי הוא בסך הכל לא נורא (בינתיים) וגם כי הספקנו להיות רק קצת מצוננים והסתדרנו עם מכשיר אדים ובלי תרופות (מלח מים, טפו טפו טפו
) אז.. תתפללו בשבילי להפוגה בסופה בהמראה ובנחיתה היום.... מי בכלל רוצה לצאת מהבית ביום כזה....

דניעל

New member
הי! גם אנחנו מהסביבה

ולא שמעתי ברד... בטח ישנתי טוב... אבל עכשיו, מה שהולך בחוץ... בררר... השכבתי את דניאל לשנת צהריים. אנחנו קומה שישית ואחרונה, והגשם עשה רעש של צ´יפס במחבת, ודניאל בהתחלה נבהל, התיישב במיטה וחיפש מאיפה בא הרעש. אחרי כמה רגעים הוא חיבק את השמיכה בישיבה וחייך לכל עבר. לא הבין מאיפה בא הרעש, אבל לפחות רצה להראות טוב אם מישהו בסביבה מסתכל עליו...

דיאנה1

New member
אצלנו הברד הצטבר במרפסת, ונראה

כאילו יש לנו שלג, איזה כיף! מתה על חורף. אני יושבת ליד החלון ורואה את הברקים והגשם הסוער. רק ההפסקות חשמל האלה מעצבנות, ואוי ואבוי אם יהרסו לי את המחשב. הילדים ישנים באדישות רבה לקולות הרעמים והברד, ממש לא מזיז להם. מבחינתי יכולים להיות עוד יום יומיים כאלה. מעבר לזה זה באמת יהיה מוגזם, צריך גם לצאת מהבית קצת.

למעלה