לא ייאמן מה שקורה פה

oleg_kh

New member
לא ייאמן מה שקורה פה ../images/Emo70.gif

בעוד אנו מתווכחים על סמסונג והאדישות של יורוקום באורנג´ התחילו לשווק את ה-3330!!! מישהו ראה או שמע?? לא! מה זה לעזאזל?! מה זה השיווק הזה בשושו?! אני כעובד בחברת שיווק לא מאמין למראה עיניי למה שקורה פה!! 2 מכשירים מצויינים מהטובים שיוצרו אי פעם על ידי נוקיה מוכנסים לשוק בדלת האחורית! מישהו שם ביורוקום ובאורנג´ צריץ להתעורר... זה נראה כאילו אנשים סאני תקשורת חטפו את אנשי הפרסום של יורוקום ואורנג´, נעלו אותם במרתף וחוגגים על זה! לא ייאמן... נ.ב. מה אתם אומרים כדאי לי לקנות את ה-3310 מאורנג´ ב-700 ש"ח? אני פשוט מת על המכשיר ויש לי אותו המון זמן, אבל אני ממש רוצה את התמיכה המלאה בעברית ורוסית, דבר שאני לא יכול להתקין במכשיר שברשותי כי הוא sim locked ימח שמם של יורוקום... תגובות רבותיי תגובות

d@r121

New member
רק נעלו אני מהמר על

שלחו אותם בכרטיס חד כיווני לאפגאניסטן רק עכשיו נודע לי ממך על 3330 שאני מחכה לו זה זמן רב ולכן אצתי והתקשרתי לאורנג´ טינה הנחמדה ענתה לי ואחרי שבררתי קיבלתי תשובה חיובית וככשאלתי למה אין פרסום בנוגע לגבי זה ענתה לי אין מבצע מיוחד ולא אין מושג על מבצע שיכול להתקיים בעתיד וכדי לקבל אותו אתם משלמים מחיר מלא אז למה אורנג´ מפרסמים רק מכשירים עם מבצע היי אורנג´ הציבור רוצה לדעת על מכשירים גם ללא מבצעים אז י לכם אחלה קופיריטרים תשתמשו בהם או שאתם צריכים עזרה בפרסומות? סיסמאות למכשיר החדש יתקבלו בברכה ד
ר

ashomer

New member
נוקיה הוא תמיד נוקיה

השם מדבר בעד עצמו - המכשיר עשוי טוב עם פונקציות מדליקות ועיצוב נחמד - אבל יותר מזה? הוא לא נולד אתמול וגורלו יהיה כשכל נוקיה בארץ - מבריק - אפילו בלי פרסום בכלל.

למעלה