לא ייאמן

WallFlower

New member
לא ייאמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

היום בבוקר נזכרתי שיש היום טקס לרבין. קורה אנשים שוכחים ובגלל שנזכרתי רק היום בבוקר לא הצלחתי למצוא חולצת בית ספר לבנה נקייה. אני מגיעה לבית ספר עם חולצת בית ספר כחולה וביד אני מחזיקה חולצה לבנה שנאי מתכוונת ללבוש מיד לאחר שאעבור את שערי בית ספר משום שלא ניתן להכנס לבי"ס ללא חולצת בית ספר. אני מגיעה לשערים ומגלה שם את מנהלת בית הספר שבשיא הקריזה מעיפה אותי ואת אחי הבייתה בכדי ללבוש את חולצת בית ספר. אני לא גרה קרוב לבית ספר ובד"כ אימא שלי מקפיצה אותי לבי"ס, אחי ואני התקשרנו לאימא שאף היא חטפה קריזה והגיעה לביה"ס במטרה לדבר עם המנהלת ולאפשר לנו ולכל שאר התלמידים שהגיעו ללא חולצת בית ספר לבנה להכנס לבית ספר. כמובן שיצא שהתפתח קרב בין המנהלת לבין אימא שלי שבסופו של דבר המנהלת התפרצה בצעקות "אל תחנכי אותי ! זה בית הספר שלי" (מישהו נתן לאישה הזאת יותר מדי שליטה). אפילו ניסינו לשכנע אותה שתיתן לנן להכנס לבית ספר ואפילו לא להשתתף בטקס ואני לא יכולה להסביר במילים איזה ויתור גדול זה בשבילי ובשביל כל המשפחה שלי. העניין הזה מתגמד לנוכח העובדה שהטקס נעשה לזכר רבין, העניין הזה מחמיץ את המטרה. הקטע הכי מצחיק זה שההקפדה הזאת על חולצת הבית ספר בייחוד היום היא רק בגלל שהיום יישתתפו בטקס גורמי תקשורת שונים וכמובן שלבית הספר נראה יותר הגיוני להציג חזות מאוחדת (ולא משנה שמחצית מתלמידי בית הספר בכלל לא נכנסו לבית הספר בגלל שלא הייתה להם חולצה לבנה) מאשר שכל תלמידי בית הספר ישתתפו בטקס ויבינו את המשמעות של היום הזה ושל הבן אדם הזה. הכוונות אמנם טובות אבל יש גבול והוא נחצה כאן. אני לא יכולה לתאר את הבושה שאני חשה עכשיו לאור העובדה שאני לא אשתתף בטקס הזה של האיש הזה שאני לא יכולה לתאר כמה אני מעריכה.

scooby4

New member
אין נושא - אבל תוכן יש

בבי"ס שלנו, שהוא גם עם תלבושת אחידה, הכריחו כל תלמיד לקנות לפחות חולצה לבנה אחת לטקסים ולמינהם. אבל מכיוון שאני ניגנתי בטקס הזה, ואני מכבד את רבין יותר מהבי"ס, באתי עם חולצה לבנה שקצת יותר אלגנטית מהחולצה של הבי"ס. וזה בהחלט לא נגמר באסון. היית אמורה להשתתף בטקס או לשבת בקהל?

Idan91

New member
ממש מביך.

אני מסכימה עם כל מילה שלך, אוף! הם פשוט ירדו מהפסים! זה מעבר ל"סתם" צביעות, זה פספוס של הרעיון שביה"ס אמור לחנך.

Posiedon

New member
צודקת!

אני באתי עם חולצה נורמלית ושיצעקו עלי עד מחר,לאירועים חשובים אני בא עם חולצות מכובדות.

לנו לא היה טקס זיכרון...

לקחו אותנו להצגה שמדברת על כל הקטע הזה של צביעות בטיקסי זיכרון. וניב,לא הבנתי..טקס הזיכרון לא אירוע מכובד?..

Posiedon

New member
התכוונתי...

שלאירועים חשובים אני בא עם חולצות יפות ולא כאלה של בית ספר כלומר לבנות לגמרי כדי לתת כבוד

Gal6

New member
לא ברור..

באת עם חולצת בית הספר ועם חולצה לבנה ביד והיא העיפה אותך כי לא היית עם חולצת בית ספר? ובעצם הייתם צריכים להיות בטקס עם חולצה לבנה? בכל מקרה. מה אפשר לצפות ממנהלות-מורות? אני מתפלא שבכלל ניסית. אצלנו זה ממש דיקטטורה

WallFlower

New member
הבנת...

זה יוצא מגדר הרגיל - עכשיו אנחנו חייבים לבוא עם ג'קט של בית ספר ואסור לנו לבוא עם ג'קט רגיל, אבל מותר לנו לבוא עם מעיל כל עוד הוא לא באורך של ג'קט... קצת השתגעה המנהלת שלנו...

למעלה