לא ייאמן!!

לא ייאמן!!

אני משער שזו הכתובת. עכשיו ראיתי את הסרט "זועמים" ואני בשוק. איך יכולים להיות ישראלים\יהודים כאלו. אני מתכוון לאותם טיפוסים המתכנים אנרכיסטים. קשה לי למצוא את המילים. זה כבר מעבר לבגידה, זה הרבה יותר עמוק ומסוכן! איך אתם יכולים להיות ככה? יש בכם כל כך הרבה שנאה וזעם. וכלפי מי? כלפי בני עמכם!! לא מגיע לכם לחיות בינינו, אתם יכולים ללכת לחבריכם הערבים המקופחים ואז תלמדו מה זה ערבי אמיתי. אנס, גנב ורוצח. חבל. באמת חבל שלא נתקלתי באחד מכם במהלך שירותי הצבאי. אתם ממש אשפת אדם.

TAINTED SAINT

New member
חוששני שטעית בכתובת.....

הקבוצה המכונה "אנרכיסטים נגד הגדר" איננה מייצגת את הפורום הזה בשום פנים ואופן,אני מקווה שאתה אדם שוחר שלום והומאני ביותר וחף מגזענות ומדעות קדומות,ושכל שכתבת בהודעה שלך היה רק הומור קלוקל וסערת רגשות חולפת. אינני יודע היכן שירתת בצבא,[ואם באמת שרתת] אך חלק גדול מאתנו בפורום זה שרתו בצ.ה.ל. ומשרתים עד היום בשרות מילואים, וממש לא מזדהים עם העמדות והפעולות של "אנארכיסטים נגד הגדר".הייתי מציע לך לחפשם בפורומים אחרים,ולהתעמת שם עמם. בהצלחה בהמשך הדרך. [ואם אתה באמת מאמין בכל מה שכתבת כאן על ערבים,לא נותר לי אלא לרחם עלייך....] TAINTED SAINT

אתה אישית אינך מזדהה

עם פעולותיהם של "אנרכיסטים נגד הגדר"? אתה בעד הגדר (בתוואי הנוכחי, הגוזל את אדמותיהם של הפלסטינים)?

סלוניק

New member
האם יש סטנדרטים מוגדרים ל'שמאל שלנו'

לפיו אין מקום גם לתומכי האנרכיסטים או ארגונים דומים?

69הרצל69

New member
אני מפותע מדברים אחרים

ממעצרים מנהלים, סגר, השפלה וביזוי של אנשים במחסומים, גזל אדמות לטובת התנחלויות וכו'... אבל כל אחד והזעזוע שלו.

אז עדיף שלא תיכנס לקומונה שלהם...../images/Emo58.gif

שמע, גם אני כאיש ימין הזדעזעתי בהתחלה. להתרגל? לא ממש. גם לא קורה שם ממש, אין לי מה לחפש שם. בכל מקרה יש להם קומונה אנרכיסטית, ואתה יכול לשאול אותם שאלות מה זה בדיוק ותקבל תשובות, הרבה. מאחוריהם הרבה מאוד פילוסופיה יותר חברתית מאשר אנטי ציונית וכו', למרות שגם את זה יש וכאן מדובר בפלג קיצוני מהם.. אבל לא רק. עם זאת אתה עדיין תשמע דיעות בקומנה הנ"ל שישאירו אותך פעור פה...

נכנסתי קצת וברחתי

קשה לי להיחשף לזה. האנשים האלו עושים לי ממש רע. הימין הקיצוני (שאני גאה להיות חלק [פסיבי] ממנו) אולי קצת מסוכן ליחסים הבין לאומיים שלנו. אבל האנרכיסטים האלה מסכנים את עצם קיומנו. הם פשוט שונאי כל (להוציא בעלי חיים כמובן...), פועלים כנגדו בכל דרך שהם יכולים ואני לא מצליח להבין שום דבר בקשר אליהם.

למעלה