לא יכולה יותר.../images/Emo7.gif
שלום לכם.. הינה בעיה מאוד קשה, ומאוד אשמח שתעזרו לי בנדון... אני, בת 22 קטועת רגל. אני מאוד עצמאית! יש לי רכב משלי, אני נוסעת ממקום למקום, פשוט עושה דברים בדיוק מה שבריאים עושים.
יש בעיה רצינית וזוהי ההורים שלי. היום רבתי עם אימא שלי.. ואתם יודעים, כשרבים עם משהו חלקם אומרים את כל האמת ובסוף מתחרטים. אני באופן אישי, אמרים חלקים, וגם אימא שלי. בואו אגיד לכם מה שהיא אמרה.
כשנולדתי, אני רק מביאה להם סבל.
שהמחלה שנולדתי איתה, זה בגללי. בגלל שעשיתי חטאים.
אבא שלי, לא ממש אוהב אותי, והוא מתבייש להסתובב איתי בחוץ אז הוא קצת מחמם את אימא שלי עליי............. והיא אומרת שאבא שלי צודק בכל מה שהוא אומר. כשאני יוצאת עם חברות שלי, היא רותחת מזעם! וכשאני באה לבית.. היא יורדת על החברות שלי נון סטופ. והיא קוראת לי שקרנית!! (תמיד אומרת לה ת'אמת) היום, הייתי חולה.. (ברגל הקטועה) אז היא אמרה שבכוונה אני עושה את עצמי חולה.. כדי לקבל תשומת לב... (בכל אופן, השמש תורמת מאוד! אז יצאתי עם חברה לאיזושהו עיר... שהרגל תספוג חום, וזה עזר!!!!) זה מאוד פוגע, במקום לקבל תמיכה מהוריי אני מקבלת רק ירידות.. ותמיד חוזרים על זה שאשמתי שנולדתי עם זה... זה מאוד פוגע.. לכן, אני לא יודעת מה לעשות.. כשאמרתי לה שאני רוצה לעבור מפה.. היא בטוחה בזה שלא אסתדר לבד! שאני צריכה עזרה.. יש ת'ביטוח הלאומי ועוד כמה משאבים שעוזרים לאנשים במקרים כאלו. והיא לא מאמינה.. כשהיא אומרת את זה היא מורידה לי את הביטחון... ככה אני אומרת לעצמי שאני לא שווה.. היא ממש לא אוהבת את אחותי.. היא בכלל חושבת שהיא נחש... היא שונאת אותה בדם! היא ובעלה..(גיסי) אני נואשת.. אני צועקת לחופש, לא יודעת מה לעשות. תעזרו לי, בבקשה..?
שלום לכם.. הינה בעיה מאוד קשה, ומאוד אשמח שתעזרו לי בנדון... אני, בת 22 קטועת רגל. אני מאוד עצמאית! יש לי רכב משלי, אני נוסעת ממקום למקום, פשוט עושה דברים בדיוק מה שבריאים עושים.