לא יכולה יותר

shiraneedshelp

New member
לא יכולה יותר

היי,
אני כבר עוד מעט בת 20 ואף פעם לא היה לי קשר זוגי או מיני.
בזמן האחרון הדבר מטריד אותי מאוד.
מצד אחד אני רוצה לעשות את זה לאט ובטוח, עם מישהו שאני באמת אוהבת וששווה את זה, אבל מצד שני אני יודעת שלהיות חסרת כל ניסיון בגילי זה לא בסדר ולא תקין.
בכללי גם אין לי חיי חברה ככה שאני די לבד.
כל האנשים מסביבי בסביבה הנוכחית שלי (צבא) כבר בעלי ניסיון כזה או אחר, מה שעוד יותר מפעיל עליי לחץ.
אנע מרגישה שמשהו בי דפוק, לא יודעת איך הגעתי למצב הזה, אניפוחדת שבכל מקום שאלך לא ייקבלו אותי וינדו אותי, פוחדת שאם גבר שאכיר ידע שאין לי ניסיון בגילי הוא ישר ישפוט ויזרוק אותי.
כתוצאה מכל אלה יש לי לא מעט מחשבות אובדניות וחוסר רצון לחיות שאני יותר ממעוניינת להיפטר מהם.
אשמח לעזרה, עידוד או כל מילה טובה שיש למישהו פה להגיד.

MyTruth2015

New member
חיבוק גדול

היי לך...
התחושות שלך כל כך מוכרות וטוב שבאת לפרוק אותם... זה לא טוב לשמור הכל בבטן כי זה יכול להתפוצץ לא טוב...
הרבה פה (ואפילו אני
) עברנו את השלב הזה שרוצים כבר לעשות את זה ויהי מה ומצד שני מחכים לנסיך על הסוס הלבן...
אני חושב שאין באמת תשובה נכונה לשאלה... אבל העיקר והכי חשוב שמה שאת מחליטה יהיה בלב שלם ובנפש צלולה... יש יתרונות לכל צד...
אבל תקבלי את ההחלטה הטובה ביותר עבורך ותנסי לבודד את רעשי הסביבה...
הם מיותרים, לא אמיתיים ולפעמים רק בראש שלך...
כל עזרה שאת צריכה בשמחה

נ.ב.
אני מתנדב בכפתור אדום (תקראי עליהם ברשת) אז עוד מילה אחת על מחשבות אובדניות ואני שולח אותך לטיפול

get a try

New member
היי

קודם כל, חיבוק גדול גם ממני

אני קורא פה בפורום אך בדרך כלל לא ממש פעיל אבל משהו במילים שלך גרם לי לענות.

&nbsp
אני באמת לא חושב שאת צריכה להרגיש שמשהו בך דפוק. ממש לא.
אין שום קשר בין ניסיון מיני לבין נידוי כזה או אחר.
חוץ מזה, אף אחד לא צריך לדעת את זה. מה עשית, עם כמה התנשקת, ואיזה דברים עשית או לא.
אז אולי עכשיו בבסיס יודעים, אבל אוטוטו אחרי השחרור אף אחד לא ידע.
&nbsp
אספר לך סיפור: אני כיום חילוני אבל באתי ממשפחה דתית (לא חרדית) ולמדתי בישיבה תיכונית. זה אומר פנימייה - ללא בנות !!
מן הסתם זה גורם לביישנות ולקושי להכיר.
רובנו סיימנו את הלימודים ללא ניסיון מיני, 90 אחוזים לא התנשקו אפילו (ואני אחד מה-90).
&nbsp
אז תזרמי עם החיים. חייכי אליהם והם יחייכו בחזרה.
תפתחי את עצמך להכרויות שונות, לא במטרה לנשק/לשכב/... אלא במטרה להכיר ולהנות.
מאחל לך את כל הטוב שבעולם.
ואם את מרגישה צורך לחלוק או לקבל עידוד אנחנו כאן.

מציע להתמקד בהיבט הזוגי ולא המיני.

האם את מרגישה שאת יוצאת למספיק דייטים? אם לא, למה? אם כן, מה לדעתך שתיים או שלוש הסיבות העיקריות שלא מתפתחים לך מהדייטים קשרים?

cancer3009

New member
היי

חשוב לי להגיד שגם אני הייתי במצבך, והיו תקופות שזה הרגיש שדברים לעולם לא ישתפרו ושאין טעם אפילו לנסות..
אבל דברים משתנים, ומשתפרים לטובה..
תמיד אפשר להכיר אנשים חדשים, במיוחד בגילך.. בעיקר בעבודות מזדמנות או בלימודים ואפילו בצבא..
&nbsp
לגבי זה שעלולים לשפוט אותך, אין לך מה להיות מוטרדת מזה..
יש גם אנשים שישפטו אותך אם תגעי בבן לפני החתונה, אבל לא באמת אכפת לך מה הם חושבים, נכון? אז כנ"ל לגבי אלה שעלולים לשפוט אותך על חוסר הנסיון, ולדעתי לא כדאי לך להיות עם אדם מהסוג הזה בכל מקרה.
&nbsp
אז.. תחשבי טוב.. יהיה טוב.. :)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה