לא יכולה יותר

לא יכולה יותר

לא יודעת איך נתתי לעצמי להגיע לזה,לא יודעת איך לצאת מזה ולא בטוחה שרוצה לצאת בכלל.אני יושבת ובוכה על הרס חיי הנישואין שלי על השטות שעשיתי ומצד שני בוערת בי האש שהוא הצית בי אש שלא דלקה כך זה מזמן. הזמנתי אותו לסדר קצת את הגינה, לחדש צמחיה לרענן את הקיים. מצאתי את עצמי עומדת ומתבוננת במעשיו בתנועותיו ולא מסוגלת להתרכז בדברים אחרים.הרגשתי איך אני נמשכת אליו אל גופו השרירי הצעיר אל צחוקו המשוחרר הנערי משהו. הציע לי לבוא אליו לראות את הגן שהוא מטפח מחוץ לעיר.הוא צעיר ממני בשתים עשרה שנים לפחות,ואחרי שעה בגן שלו מצאתי את עצמי אחרי מעשה. בבית ישבתי ובכיתי בשירותים לא רציתי שהבנות ישאלו שאלות,ואמרתי לעצמי שזהו שזה היה חד פעמי ודי. מאז עברו חדשיים והמון פגישות ובכל פעם אני כועסת על עצמי ומחליטה להפסיק עם זה אבל לא מסוגלת. הוא כבש אותי ואת נשמתי ואני מתגעגעת אליו רגע אחרי שאני נפרדת ממנו. אני יודעת שזה לא טוב לשנינו מפחדת שהסיפור יתגלה מפחדת מהרס חיי. ביקשתי ממנו שיפגע בי שיזרוק אותי שיגרש....כי אני לא מסוגלת לבד אבל הוא לא מוכן לפגוע "להפסיק זו החלטה שלך". מה עושים? איך יוצאים מזה? השכל אומר די והלב בוכה....

redhed

New member
יודעת על מה את מדברת.

להגמל ממנו, כמו להגמל מסם. קשה, קשה מאד. אומרים שמי שהחיידק בתוכו, לא מתגבר על כך כל כך מהר. ומצד שני, למה את חמורה עם עצמך כל כך? לפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו אנשים. אנשים פרטיים לפני הכל. יודעת שתהרגו אותי פה, אבל יודעת שכמוני חיים עוד הרבה מסביבנו. שמעשירים את החיים שלהם. שמוסיפים להם. מה יש? לא מגיע לנו קצת אור בקצה המנהרה? נכון, מחיר מאד מאד מאד יקר אשלם אם יתגלו מעשיי. אבל אני לא יכולה בלעדייו. כבר כמעט שנתיים ביחד. ולאט לאט לומדת להשלים את החסרים בשני הצדדים, לומדת להנות בשני המקומות. לא מחליפה ביניהם, ולא מחליפה אותם. איש איש במקומו נמצא. ושניהם יקרים לי ואהובים עליי. אולי תלכי לדבר עם איש מקצועי, על מנת לבדוק אצלך, על איזה חוסר ענה הילד. תרגעי, כי אם לא תרגעי, ותתנהגי חריג בבית - יעלו עלייך בטוח. אם את רוצה לסיים את הקשר - הכל בידייך. את המחליטה, ואת המבצעת. היום כבר לא מתים מאהבה. ותאמיני לי, אני מנוסה..

ליידילי

New member
"צר" לי לאכזב אותך

אבל מי יהרוג אותך כאן? נכון, יש, (גם כאן) מי שסבורים ש"יהרג ובל יעבור"... אך על פי רוב, רובנו יודעים שהחיים לא נחלקים לשחור ולבן. שישנם גוונים אפורים לרוב, שמורכבים החיים, ועלינו לחשוב, להחליט על מעשינו לבחור מה לנו טוב, להשתדל לא לפגוע, במי שיקר, תוך כך, לא לשכוח את עצמנו כל עיקר...

למה שנהרוג אותך?

אלא אם כן זה בעלי שמעשיר את חייך

למעלה