לא יכולה להאמין שזה קרה לה!

אלתית14

New member
לא יכולה להאמין שזה קרה לה!

חברה שלי, טוב, לא בדיוק חברה שלי, חברה לשכבה אפשר להגיד, נאנסה.. לא! לא האמנתי שאמרו לי.. חברה שלי אמרה לי: לי, תשבעי בסבתא שלך חולת סרטן שלא תגידי לאף אחד! אנימספרת לך הכל ואני לא יסתיר ממך את זה! תשבעי לי! טוב, נשבעתי בסבתא שלי חולת סרטן שאני לא יספר. (אתם לא נקראים, כי זה אינטרנט ואתם לא מכירים אותה). חברה שלי: _ _ _ _ _ _ נאנסה... אני: כן, בטח... חברה שלי: טוב, בעיה שלך שאת לא רוצה להאמין. את לא זוכרת שהיא בכתה אתמול? זה בגלל שהיא סיפרה ל _ _ _ _ מה קרה לה... אני: מה באמת?? חברה שלי: היא הלכה בגן פרנקלין (מקום כלשהו) והיא ראתה מישהו עוקב אחריה. היא הלכה יותר מהר והתחילה לרוץ. טוב, היא לא רצתה שהוא יחשוד שמשהו והיא הלכה לאט והוא רץ אליה, הוריד לה את הבגדים ואנס אותה... אחרי שהיא סיפרה לי את זה, ראיתי את _ _ _ _ _ _ וכל כך רציתי לרוץ אליה לחבק אותה להגיד לה שהכל יהיה בסדר.. אבל לא יכולתי... הבטחתי שאני לא יספר. _ _ _ _ _ _ מגישה תלונה, ככה סיפרו לי כי חברה שלי, אז לאח שלה יש חברה והחברה שלו עובדת במשטרה. פשוט לא יכולתי להאמין שזה קרה לה, דווקא לה! למה היא?? למה בכלל יש אנשים כאלה שאונסים??? למה????. איך אלוהים יכול לברוא אותם?? איך הוא מסוגל לברוא אנשים כאלה שיעשו דברים רעים לאנשים טובים?? למה?? חברה שלי אמרה לי: לי, תיזהרי יש אנס בביצפר. אמרתי לה: מה? הוא מהביצפר?? חברה שלי: לא, פשוט _ _ _ _ _ _ ראתה אותו כמה פעמים בביצפר. עכשיו, לא רק אני מפחדת עליה, אלא גם על עצמי ועל מלא בנות מהשכבה שלי, שבכלל לא יודעות מה שקרה לה, ולא יודעות על האנס בביצפר... לילוש.. שמאוד עצובה...

לילוש מתוקה

נכון, כשקורים דברים נוראיים שכאלו קשה להאמין קשה להבין.. קודם כל היא עושה בשכל שהיא מגישה תלונה ואני בטוחה שייתפסו אותו.. אל תדאגי לילוש , יהיה בסדר, פשוט מתוקה שלי תשמרי על עצמך לא להסתובב בחושך לבד להיות עירנית לסביבה שלך.... שלך...חוקרת

למעלה