לא יכולה להירדם......

shoteret

New member
לא יכולה להירדם......

היי סקסיים, לפנות בוקר כעת ואינני יכולה להירדם כל גופי עדיין ריגושים וצמרמורות מהפגישה הלוהטת הכל התחיל בשיחת טלפון מקרית שהובילה להיכרות מדליקה השיחות המשיכו והתלהטו עד שהוחלטה על פגישה פגישה במקום שהטבע מתפרע לא סטאנדרטי הכי רומנטי והעיקר, הוחלט גם אם לא נראה הולכים על זה כי הקול בטלפון הלהיב החשק הגדיל פגישה מהסרטים נסיעה על כביש מהיר למחוז אוהבים התפשטות מהירה היפרדות מהבגדים הלוחצים נשיקות קטנטנות לאורך השרירים עיניים בוהקות כלא מאמינות ליטופי ידיים ונגיעות שהולכות ומתחזקות לימד אותי להיפתח ללא בושה לתת מעצמי ללא רתיעה להשמיע מידי פעם אנחה קטנה להביט בעיניו תוך כדי פעולה להתפתל ולנוע ובחדר היה כמובן אור בריבוע כי החשיכה כאן לא נועדה והכל בעצם הוביל לפיסגה הנחשקה יחד איתו בהתאמה מלאה בקיצור, היה נפלא מסופקת, עד לפעם הבאה.........

ליאור א

New member
החזרה הביתה..

חזרתי לביתי החמים אחרי סוף שבוע מדהים הנאות בילויים ושתייה עם חברים ויקאנד מהסרטים רק מחרמנים ושותים אך היה חסר דבר אחד רק אותך בלבד .. החטא השביעי..

pachanga

New member
כן מוכרים לי הימים האלה....

שקשה להרדם בשעות הקטנות של הלילה.... אבל הפעם היה את התחרות השירים ולא רציתי להיות לבד חברה שלי לא יכלה לבוא, אז הזמנתי ידיד שאני ממש מתה עליו וראיתי את האירווזיון והיה ממש נחמד נחשו איפה הנחתי את ראשי? :)

הנשוי

New member
לפאצ`ה

אם היית מזמינה נשוי מבטיח לך שהיית רואה כוכבים במקום אירוויזיון

למעלה