לא יכולה להתאפק. א וב' במבצע לוגי

לא יכולה להתאפק. א וב' במבצע לוגי

"תגיד א, אמרת "פסק זמן", אז מה אתה עושה פה??" "ב, יא אהבל, אמרתי פסק זמן. לא אמרתי כמה זמן. וגם זה לא כולל ת'חברתי" "את מי אתה מרמה? אולי תקרא ת'עובדות לאשורן ותסיק ת'מסקנות?" "כלומר?" "איך שהלכת - הכל פורח. הפורום תוסס וחי. אם אני הולך על לוגיקה פשוטה..." "ממתי אתה מבין בלוגיקה??? מבחינתך 1=1 זה הגבול שאיליו אתה מגיע. וגם זה - זה לא לוגיקה זה טאוטולוגיה" "טאוטומה?!?" "עזוב, עזוב... טאוטולוגיה זה כמו להגיד מים הם רטובים" "כלומר, הבאת אותה בדימוי?" "וואלה?" "וואלה וואלה"

milim

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פרח היא פרח- יאללה תחזרי

קסנדרה*

New member
פרח פרח פרח תחזרי וואללה תחזרי../images/Emo6.gif

פסק זמן זה גם יום, שעה, דקה, שניה. אז תחזרי ויאלה די לענות אותנו. קסנדרה

א וב בימים הנוראים

"תגיד, א, אפרופו הימים הנוראים, למה מתכוונים ב"ועיניתם את נפשותיכם"?" "מה אני אגיד לך, ב, אנא עארף?" "אולי הכוונה לראות את הפורום ואיליו לא להגיע?" "אתה מתכוון כמו משה על הר נבו?" "זה דימוי או אנלוגיה?" "אנא עארף?" "וואלה?" "וואלה וואלה" "אבל לא ענית לי. זה העינוי שאיליו התכוונו?" "יא אהבל, אז לא היה פורום בכלל!" "אז זה היה העינוי!" "וואלה?" "וואלה וואלה"

ח אור

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif --- פרח

נו היתה שווה הפרישה בישביל זה - ונראה לי שגם זריקת מרץ קיבל הפורום הנפלא משה מוזמן להיצטרף לעם המיחל:)

דק1

New member
התחזות

פרח את יכולה להערים ולהגיע בשו שו. אם תחליפי שם לפרחה תרבותית יש סיכוי ששומרי הסף לא יבחינו. באותה הזדמנות מטעמי בטחון שדה ( כל ילד כבר מכיר אותם ) לדעתי יש להחליף שמות ל א' ו ב', אבל שיהיה יצירתי ומבלבל. למשל לא אותיות עוקבות. אל תקחי על מצפונך אם יבצעו בהם סיכול ממוקד.

black crow

New member
הדבר היחידי שעקבתי אחריו מחו"ל...

והיה שווה כל רגע! שחרחורת.

למעלה