לא יכולה להתאפק-עוד אחד:כמה ילדים

אני בת יחידה ויש לזה פלוסים

ומינוסים. הפלוסים הם שאני מאוד עצמאית, עם דימיון מפותח כי שיחקתי הרבה לבד, קיבלתי את כל תשומת הלב והפינוק. המינוסים הם שאני מודעת לזה שקשה לי לדחות סיפוקים כי תמיד קיבלתי הכל, קשה לי להיות במקומות הומי אדם וכשיש הרבה אנשים מסביבי אני מתבלבלת, היום כשאמא שלי מבוגרת אני צריכה להתמודד עם זה לבד, הפסדתי את החוויה של לגדול עם אחים ואחיות. אין לי הרגשה שאני מקופחת או שהפסדתי משהו ואני חושבת שיש ילדים לא יחידים שהם הרבה יותר מפונקים ממני אבל אני רוצה עוד ילד כדי שתהיה לו חוויה שלי לא היתה.

אחד מכל מין , אבל ...

אם גם ילד הבא יהיה בן מתכננים גם 3. אנחנו מאוד אוהבים ילדים ויש לנו ילד מאוד נח אומנם אבל אנחנו בעד "תכנון משפחה" בעיקר מבחינה כלכלית.כי לעשות ילדים זה לא בעיה , הבעיה זה שיהיה את היוכולת לתת לילדים חינוך טוב , חוגים בקיצור חיים טובים , ובימינו זה כרוך בהרבה כסף לכן עדיף פחות ילדים עם יותר יוכולת לעזור לילדים בצרכים . אני מקווה שזה עונה ל"למה?"

נראה לי שמקסימום 3

אבל תכנון זה לא מציאות. בעלי רוצה עוד 299 ילדים (לפחות זה מה שהוא תמיד אומר) ואני לעומת זאת כבר עכשיו רוצה להיכנס עוד להריון כי ניב פשוט מטריף אותנו, אבל שנינו מרגיעים אחד את השני, אני אומרת ש-299 זה לא הגיוני ובעלי אומר שעכשיו מצבנו הכלכלי לא נותן להביא עוד ילד.

מירי,

New member
תיכנונים לחוד ומעשים לחוד...

החלום שלי היה 6 ילדים, אבל מכיוון שאבא החליט שמתחילים רק בגיל 27 ואני לא רוצה להביא ילדים ממש מאוחר , אז התפשרנו על 4 , חשבנו שניים רצופים ואחרי הפסקה עוד שניים רצופים. לפי התיכנון יש לנו עוד שנה להתחלת הזוג הבא....

החלום כשהייתי צעירה

היה 8(!!!) ילדים. מאז התבגרתי והיום אני רוצה 5-6. בעלי רוצה 3 ילדים, אבל לדעתי זה מאוד קצת. לדעתי, נהיה יותר חכמים אחרי הילד השני, נראה איך מסתדרים עם יותר מאחד.

mom&shaked

New member
מעולם לא חשבתי על מספרים מוחלטים

שקד בן שנתיים ואני רק עכשיו מסוגלת לחשוב על ילד נוסף... עד עכשיו הגידול שלו צרך המון המון המון אנרגיות, עכשיו הוא גמול מחיתולים, מדבר ומבין כמעט הכל, מעסיק את עצמו .... והטיפול נעשה הרבה יותר קל. אז עכשיו אפשר להתחיל לחשוב על השני/ה

iris & ben

New member
נקודה רגישה...

אני רוצה 3 הוא רוצה 2 אבל נראה לי שבהריון הבא יהיו לי תאומים (יש לי הרגשה שאצטרך טיפול..)

נתחיל מאישי - בתיכנון אצלו יש יותר

מילד אחד. הוא בן יחיד והוא לא מוכן שיהיה לו ילד אחד, וזה מקובל עלי מאד. אנחנו בכיוון של 3-4 וזה תלוי ברווחה הכלכלית שנוכל לתת לכל ילד, וגם לפאן הבריאותי יש משקל - את נוריאל ילדתי בקיסרי....

אמיר.

New member
לא מתכנן - מי שבא...

ברוך הבא ? בסיטואציה נורמלית (כלומר שההורים בריאים ונורמלים) אני לא רואה שום סיבה להגבלה (למעט היכולת הפיזית של האישה לשאת עוד הריונות). אז אין לי מספר מתוכנן. מה שיותר ילדים בריאים וחכמים. בלשון אחרת: מה שיוצא - אני מרוצה.

דליה .ד

New member
כמה ילדים?...הרבה..עם סיפור מיוחד

רצינו לפי התכנון 6 ילדים.אך ההריון הרביעי שלי היה נורא, עם שמירת הריון ואשפוזים משבוע 24 ועד 35 . בלידה כמעט שאני והיילוד מתנו...פשוטו כמשמעו. הרופא שלי חשב שהריון נוסף הוא מאוד מסוכן עבורי. אז... כשאופז היה בן 3 אמצנו ילדה מקסימה בת שנתיים ממוצא אתיופי ומאז יש לנו 5 ילדים.

מעורר השראה.

בעלי תמיד אומר שאם לא יהיו חמישה שלנו, יהיו חמישה שצריכים הורים, ולא משנה מאיפה.

רותי ע

New member
באמת סיפור מיוחד

כל כך מעריכה אנשים שמוצאים בליבם מקום לאהוב ילדים נוספים, לא שלהם ולתת להם חיים טובים.

רציתי ארבעה, שני בנים ושתי בנות

יש לי אח ואחות ואני הסנדביץ´, וראיתי שתמיד יוצא ככה שניים נגד אחד. אז החלטתי לעשות מספר זוגי של ילדים, שיהיה שניים נגד שניים.... אחרי ספיר הבנתי שזה לא קל. אחרי כפיר אסרו עלי להכנס להריון שוב ממילא...

ארבעה. כרגע יש לי שתי בנות

ואני מקווה שהשניים הבאים יהיו או שני בנים או שתי בנות. בן עם שלוש אחיות לא נשמע לי... ואם מישהו היה מבטיח לי שבהריון הבא יהיו תאומים/ות - זה בכלל היה נפלא, כי לא ממש בא לי עוד על שני הריונות...

למעלה