לא יכולה להתאפק-עוד אחד:כמה ילדים

לאה_מ

New member
גם אני מוכנה תאומים בהריון הבא...

בינתיים יש לי שלושה מקסימים. אם הייתי יותר צעירה אולי הייתי חושבת על עוד כמה, אבל בינתיים נראה לי שהבא יהיה גם האחרון. זה נראה לי נורא לדעת שזה התינוק האחרון שלך, לכן אני קצת מקווה שיצא תאומים, כדי שיחד עם הצער תהיה גם איזו תחושת הקלה...

כשילדתי את איתי

בעלי הודיע שהוא לא רוצה עוד ילדים , אחרי ההריון הגרוע במיוחד שעברתי. הבאתי את איתי הביתה, וישבתי ובכיתי, על זה שבעלי רוצה שהוא יהיה האחרון, וכמה הוא מסכן שכך בעלי גוזר עליו. אחי הבכור אמר לי שאני מפגרת ממש, ובאיזה שלב יהיה לי תינוק שהוא יהיה האחרון, אז מה זה משנה אם זה איתי או אחר. בינתיים אני מפעילה את כוחות השכנוע שלי, שאולי ישכיחו מיובל את אותם 9 חודשים איומים (וגם ממני)... לכתחילה חשבתי על שבעה. עכשיו כשיש לי ב"ה חמישה, אני לא רואה את עצמי עם שבעה, אלא אם כן יהיו לי תאומים. אבל מי שבא, תמיד ברוך הבא, בכל שלב.

לאה_מ

New member
במה? לא תהייה לי תחושת הקלה שזה

עובר אם יהיו לי תאומים, במקום להתאבל על כל רגע שעובר אם יהיה רק אחד? לא?? כי אז אני אבטל את הבקשה שהגשתי לתאומים, לא התכוונתי לעצב כפול...

rachell

New member
הרצויי כמה שיותר בפועל 2 בנות נפלאו

והמציאות של גיל קשיים בהריונות כלכלית ורצון הבעל אז מה שיש היום ברוך ולא יהיו יותר בעיקר בגלל בעיות בריאות

תמיד רציתי הרבה

בערך 10!!! בעלי היה מוכן להתפשר על חצי. היום כבר יש שלושה (בנים אנרגטיים במיוחד) ואני רוצה קצת הפסקה ואח"כ עוד שתיים קרובות. בעלי מוכן להסתפק ב- 4 אבל די ברור שיקבל את דעתי. אחרי הבא/ה נעשה שוב חושבים ונמשיך עד שנרגיש שמספיק לנו.

AYELET1

New member
עד איזה גיל מומלץ להביא ילדים לעולם

לפני מס´ ימים התנהל דיון בנושא כאן בפורום. "גנבתי" את הרעיון, והבאתי אותו לדיון גם בפורום הורים למתבגרים. נקודת מבט ממקום שונה במקצת... הרי הלינק למי שמעוניין לקרא דעה של הורים שכבר "נמצאים שם" זמן רב

למעלה