קראתי באתר שהפנית אליו
וזה באמת עצוב. אבל תהיתי גם למה אין שם קצת מאמרים על נושאים כללים מעניינים כמו הסטוריה (נניח על דמויות נשיות בולטות ויש הרבה מאוד דמויות מרתקות), או מאמרים לא כבדים בפסיכולוגיה (שוודאי אפשר לסרוק מספרים) שעוסקים קצת בנושאים שמטרידים את הקוראות על מיניות ,אגו וכן הלאה. גם על משפחה וחיי נשואות טריות מותר לכתוב ,אני חושבת שזה רק יעשה טוב..האם מי שאינה רווקה מתל אביב לא קשורה לאתר הזה? הרי כמו שאנו יודעות זה לא שכל חייה של האישה הם מציאת טבעת, ומכאן שאפשר לתת דוגמא באתר. נשים מאוד נמשכות לנושא הזה כי הוא בדמן. בניגוד לגברים , שכמו במרבית הנושאים נוטים לחלק את הכל למדפים ולתת לזוגיות מקום מוגדר וצנוע יותר בחייהם, לצד קריירה מעמד כלכלי וכן הלאה. עוד משהו עצוב משלי כאן לדיון זה לא הכי קשור אבל זה כואב לי ונראה לי חשוב. אני בחורה בת 22, די משכילה דעתנית. לצערי ככל שאני יותר לומדת ומגבשת דיעות מוצקות בשלל נושאים כך קשה לי למצוא בנזוג. כשהייתי ממש צעירה לא האמנתי לבולשיט הזה שגברים פוחדים מנשים חכמות . ועם הנסיון למדתי שאם את אישה חכמה זה בסדר כל עוד את לא מנופפת בזה יותר מדי, וכל עוד את מתנהגת בצייתנות נשית אופיינית. זה די חבל ואני בטוחה שהרבה בנות צעירות קולטות את זה ומתנהגות בהתאם לקודים המצופים. ואז כשעולמך הפנימי מצטמק לא נותר אלא למצוא מפלט באהבה והרגש כך שנשים מתמכרות לנושאים הללו גם כישועה אחרי שלא משקיעות מספיק זמן ומשאבים בפתוח עולם רוחני ותכני משלהן. ברגע שיש לך תשוקה אמיתית למשהו (עיסוק) הריק שהוא בבסיסו הדוחף לחיפוש הרומנטי, מצטמצם...