לא יכולה שלא לדבר על זה ... המצב ממש חמור ... הירי על נהריה וצפת וכרמיאל ...
S spooni New member 13/7/06 #1 לא יכולה שלא לדבר על זה ... המצב ממש חמור ... הירי על נהריה וצפת וכרמיאל ...
M Miss Choco1 New member 13/7/06 #2 ממש מלחמה ובשאר הארץ החיים מתנהלים כאילו כלום.. אני מוצאת את עצמי חושבת על האקס שגר בכרמיאל וקצת דואגת לו (יודעת כמה הוא רגיש לסיטואציה). מנסה להוציא את המחשבה הזו מהראש..
ממש מלחמה ובשאר הארץ החיים מתנהלים כאילו כלום.. אני מוצאת את עצמי חושבת על האקס שגר בכרמיאל וקצת דואגת לו (יודעת כמה הוא רגיש לסיטואציה). מנסה להוציא את המחשבה הזו מהראש..
S spooni New member 13/7/06 #3 כן ..זה מוזר שהחיים מתנהלים בשאר המקומות כרגיל .. גם אני ....כל התכנונים להיום הכל כרגיל ..ואני אפגש בבית קפה עם חברה ..שהגיעה מקרית שמונה.
כן ..זה מוזר שהחיים מתנהלים בשאר המקומות כרגיל .. גם אני ....כל התכנונים להיום הכל כרגיל ..ואני אפגש בבית קפה עם חברה ..שהגיעה מקרית שמונה.
נ נורית הדרי New member 13/7/06 #4 הבנתי שהחיזבלות איימו גם עלינו בחיפה. לא מפחידות אותי הקטיושות שלהם כמו שהמפרץ המזעזע והמלא דלקים וכימיקלים. אני בעיקר חושבת על זה שעוד 4 שנים הבן הגדול שלי כבר בגיל גיוס....
הבנתי שהחיזבלות איימו גם עלינו בחיפה. לא מפחידות אותי הקטיושות שלהם כמו שהמפרץ המזעזע והמלא דלקים וכימיקלים. אני בעיקר חושבת על זה שעוד 4 שנים הבן הגדול שלי כבר בגיל גיוס....