לא יכולתי שלא לשיםלב לכשרונות

WEAPON X

New member
לא יכולתי שלא לשיםלב לכשרונות

ואני מקווה שיש לכם מקום גם לי

*GormE*

New member
מובן שכולנו מסבירי פנים כמוך

אולי בגלל זה ממשיכים להעלות ציורים למרות המאבק שלך ביוצרים המקומיים טפו יצירה מקורית! אני רוצה קומיקס מן המוכן לפי הטעם האמריקאי המשובח

gewitter

New member
אתמול גליתי להפתעתי

שיש פורום אמנות, ששם מעלים ציורים ויש הסברים וקישורים וכל מה שמתעקשים לחפש כאן. זהו, נגמר. אם זה לא קומיקס או קשור לקומיקס, יש לזה מקום רשמי אחר. ואגב טעם אמריקאי, אם היו מפסיקים להתיחס לעלילונים כמוצר מסחרי חודשי ומתחילים לחשוב עליו כאמנות, אולי היו משקיעים יותר בגראפיק נובלז עם ציורים כמו שציורים צריכים להיות, ולא כמו שפאנלים צריכים להיות. בוז לפנסילינג->אינקינג->כולור, יונתן

The Flash

New member
hear! hear!l

בדיוק! הדבר היחיד שצריך להעלות כאן זה קומיקס! עם פאנלים והכל! לא את - "הדמות שלי שהיא תהיה בעתיד באיזה קומיקס שאני מתכנן ואני לא מפרסם אותה כאן כדי שתגידו לי מה לשפר אני באמת הולך להשתמש בה בקומיקס" קישטה לפורום אומנות! קישטה!

effigy

New member
בוא לא נגזים

אנחנו לא מגרשים אף אחד.. אם מישהו חושב שהציור שלו יתאים יותר לפורום אומנות (כלומר לא ייתפרסם כדמות קומיקס בעבר או בהווה או בעתיד הקרוב) מוזמן להכנס לפורום אומנות

gewitter

New member
דווקא דמויות זה נחמד

כל עוד הן בת´רד אחד, ועדיף אפילו כמה בתמונה אחת שתהיה מסיבה לעיניים. אפשר עדיין להעלות ציורים לאותו הת´רד(שירשור?) של לפני שנתיים, כי ההודעות ממוינות לפי תגובה אחרונה. ויש לי הצעה: אפשר לרכז שם בצד של המסך קישורים לקורסים און ליין, או ספרים ממולצים ודברים משלנו, ולכתוב בגדול: "אנא קיראו את כל המדריכים ותנו לעצמכם חודש להשתפר לפני שאתם שואלים איך להפוך את מפלצת הים שלכם לבן אדם." :) ואני אכתוב כאן "אביב אור" סתם בשביל הקטע.

sarabr

New member
מה הקטע?!?!?!?

כבר היה לנו את הדיון הזה וסיכמנו משהו בזכות ההצבעה הדמוקרטית הסקר הדמוקרטי שבעל הפורום ערך פה ואני חושבת שהנושא נסגר חוץ מזה זה מעצבן לראות את ההערות שלך כל הזמן יש כאן אנשים מאד מוכשרים ואתה לא מוסמך בשביל לגרש אותם מפה

Supermans girl

New member
ברוכים הבאים וניצול שירשור

סליחה על ניצול השירשור. מצאתי במחשב איזה משהו שמזמן העליתי לפה, אז זה גם לטובת הילד שרצה שיפרסמו פה ציורים, וגם לא פתחתי שרשור נוסף בשביל זה.

sarabr

New member
איזה יופי!! למה זה הדבר הזה?

למה כתוב משטר האנורקסיה?

למעלה