לא יכול כבר לא יכול לשמור בפנים היתי חייב להו

לא יכול כבר לא יכול לשמור בפנים היתי חייב להו

היתי חייב להוציא ולדבר עים מישהו כי אם לא אני מיתאבד על החיים האלה .. אז ככה אני בן 23 חי ללא מחר אין לי יום אין לי לילה החיים שלי שחורים כמו חור שחור שאין לו סוף בן אדם בגילי סגור בבית כמו בן אדם זקן שעומד למות עם עבר פלילי ובלי צבא ובלי אנשים לדבר איתם סגור בין 4 קירות 24 שעות מעשן כמו קטר אין כיוונים לחיי מה יהיה עליי? מישהו יכול להגיד לי ולגלות לי איך כולם מאושרים? כולם מבלים נהנים מהחיים? יוצאים עם בנות נהנים צוחקים ורק אני בבועה שלי בסבל הזה בתוך החור השחור הזה שנפלתי לתוכו ואין אף אחד שיעזור וישמע מה עלי עובר למה זה ככה למה העולם אכזר למה אלוהים לא אוהב אותי למה אלוהים?

היי...

אני יכולה להגיד שאני מבינה אותך וחוץ מזה שלא תרגיש עכשיו לבד בעולם אולי זה ישפר לך את ההרגשה במעט ומיד ישכח...אז במקום זה אני אנסה לעזור :) ניסית לשאול את עצמך: למה אתה תקוע בבית? הרי אף אחד לא כלא אותך.... או למה אתה מעש כל היום? הרי אף אחד לא תקע לך סיגריה בפה ואילץ אותך לעשן בלי סוף...או למה אתה חי ללא מחר בלי יום או לילה במקום לחיות את הרגע ולנצל רגעים טובים החיים?...או למה אין לך כיוון בחיים ואתה חי בבועה של עצמך? כל אלו אתה יכול לשאול את עצמך...אף אחד לא יוכל לענות לך על זה יותר טוב מעצמך....אני ק העליתי אותם בשביל להגיד לך שאתה יכול לשנות את המצב...אתה לא חייב להישאר במצב הלא טוב שלך כמו שעכשיו...אף אחד לא כלא אותך וכמו שאמרת: אתה לא אדם זקן עם עבר פלילי....אתה צעיר וכל החיים לפניך...אתה לא חייב לבחור כיוון עכשיו אולי זה יבוא לך יותר מאוחר...אבל תנסה לראות את הדברים הטובים בחיים - אפילו אם זה רק משהו אחד, רק ככה תצא מהבועה שלך. אני רק יכולה להגיד שאתה לא לבד, לא כולם מאושרים הם פשוט לא מראים כמה חרא להם בחיים...גם לי הייתה תקופה כזו - לכולם יש עליות וירידות בחיים....אם זה מתמשך אצלך הרבה זמן אולי תנסה ייעוץ? הכוונה?....זה לא בושה. אני מכירה הרבה שזה עזר להם. ותמיד טוב לשפוך את הלב....כמו כאן :)

למעלה