כלומר הבן שר בסדר גמור(למרות שלא מדהים או משהוא מיוחד) והבת ברקע פשוט מפריעה לו לשיר ... הקולות של הבן ושל הבת לא יוצאים יפה ביחד בכלל(ואני בד"כ לא שם לב לדברים האלה). לסיכום נורא ואיום...... לעומת זאת בהופעה של 4 שנים לזכרו היה ביצוע מדהים של מאיר בנאי לשיר הזה אבל גם מאיר איכזב עם שיר כאב ....... פשוט אסור לתת לאף אחד לשיר את שיר כאב זה חייב להיות מאיר .
של השיר הוא בעצם דייויד ברוזה. הביצוע הראשון לשיר הוא מהאלבום "הדברים ממנה עשוייה אהבה" (או שם דומה) מ-1994. ורק אחרי שלוש שנים מאיר ביצע אותה בעצמו... (למרות שהביצוע שלו מדהים)
"החומרים שממנה עשויה האהבה" משננת 1994 אגב, רוני ידידיה נוהג להשמיע בתכניתו, בשבת בבוקר ב88FM, גרסה אנגלית (או צרפתית) לשיר, של איזה ידיד של מאיר בשם ג'וני...
כי מעבר לביצוע האיך לומר? מוזר הזה, יש פה שני אנשים צעירים שמבצעים שיר של מאיר, וזה נותן תקווה. הייתי לפני כמה חדשים בערב "סטודנטים שרים מאיר אריאל"ץ היו שם כמה ביצועים יפים ("חיית הברזל" למשל), היו כמה פחות, אבל רק המעמד מילא אותי בהתרגשות. אני מכיר אישית אמן צעיר וחבר טוב שיכול לבצע שירים של מאיר בלי לבייש את המקור, ואפילו לתת לו כבוד גדול.
הבחור שר מהמם... (כלומר, כקאבר, שלעולם לא ישיג את האפקט המקורי) אבל הבת... נו... סתם הורסת... לדעתי אם היו נותנים לה תפקיד שולי יותר- זה היה טוב. אבל בכל מקרה היה נחמד לשמוע קאבר של מאיר.