לא יכול להוריד ממך את העיניים

yossnet1

New member
לא יכול להוריד ממך את העיניים../images/Emo35.gif

או אולי כן יכול לעצבן לכם את האזניים? לדעתי די צורם אבל תשפטו בעצמכם...

איל1לשם

New member
לא משהוא בכלל

כלומר הבן שר בסדר גמור(למרות שלא מדהים או משהוא מיוחד) והבת ברקע פשוט מפריעה לו לשיר ... הקולות של הבן ושל הבת לא יוצאים יפה ביחד בכלל(ואני בד"כ לא שם לב לדברים האלה). לסיכום נורא ואיום...... לעומת זאת בהופעה של 4 שנים לזכרו היה ביצוע מדהים של מאיר בנאי לשיר הזה אבל גם מאיר איכזב עם שיר כאב ....... פשוט אסור לתת לאף אחד לשיר את שיר כאב זה חייב להיות מאיר .

איל1לשם

New member
פתאם שמתי לב שהתחחסתי לשני מאירים

שונים ולכל אחד מהם קראתי מאיר.... מי שאיכזב בביצוע של שיר כאב זה מאיר בנאי וברור שמי שרק הוא יכול לשיר את שיר כאב זה מאיר אריאל .....

novemberain

New member
פלצני ../images/Emo4.gif

ולמה היא צורחת ברקע? זה אמור להיות קול ב'? יש קטעים, שנשמעים כאילו הוא ממש מתאמץ להישמע...
אני נשארת עם המקור

אם אתה לא מוריד ממנה את העניים...

אז אולי לפחות תבקש ממנה להוריד כמה טונים? אבל בחברות...

נני55

New member
אני מוכה סנוורים

מהשיר הזה מישהו יכול לשלוח לינק של החתן המרחץ מהציור של מרק שגל

אגב המבצע המקורי

של השיר הוא בעצם דייויד ברוזה. הביצוע הראשון לשיר הוא מהאלבום "הדברים ממנה עשוייה אהבה" (או שם דומה) מ-1994. ורק אחרי שלוש שנים מאיר ביצע אותה בעצמו... (למרות שהביצוע שלו מדהים)

ilovelior

New member
לא יכול להוריד את הידיים מהאזניים

משפתייך המפיקות חרגוליות , באמת אחרי כ"כ הרבה זיופים אפילו מהבוקר עוד לפני שתרחצי פנים.

doronis1

New member
תקראו לאמנון לוי

אני חושב שמצאתם הקלטה של אונס
רגע, בעצם מחאו כפיים
אולי אולי זה בעצם צרחות קרב

ונעבור לחצי הכוס המלאה

כי מעבר לביצוע האיך לומר? מוזר הזה, יש פה שני אנשים צעירים שמבצעים שיר של מאיר, וזה נותן תקווה. הייתי לפני כמה חדשים בערב "סטודנטים שרים מאיר אריאל"ץ היו שם כמה ביצועים יפים ("חיית הברזל" למשל), היו כמה פחות, אבל רק המעמד מילא אותי בהתרגשות. אני מכיר אישית אמן צעיר וחבר טוב שיכול לבצע שירים של מאיר בלי לבייש את המקור, ואפילו לתת לו כבוד גדול.

dimfo

New member
דווקא יאמר לזכותו של אודי אריאל

שהוא נותן לחלק גדול מהשירים פרשנות מאוד מאוד מענינת וטובה שלא מביישבת את המקור, ובכמה מקרים הוא אפילו עולה על המקור (שיר המקצוע, דר התחכמות ועוד כמה).

yossnet1

New member
שמע

"פרשנות מאוד מאוד מענינת וטובה" אני מוכן לקבל (אחרי בכל הוא בעמדה טובה מכל השאר כדי לעשות את זה) אבל "עולה על המקור" אין מצב.

dimfo

New member
לא בהכרח

אל תשכח שאחרי הכל, מדובר בטעם סובייקטי. לא כל השירים, אבל יש כמה שירים שאני יותר אוהב בביצועו של אודי.

מצטרפת לכל הנ"ל....

הבחור שר מהמם... (כלומר, כקאבר, שלעולם לא ישיג את האפקט המקורי) אבל הבת... נו... סתם הורסת... לדעתי אם היו נותנים לה תפקיד שולי יותר- זה היה טוב. אבל בכל מקרה היה נחמד לשמוע קאבר של מאיר.

למעלה