לא יכול להתאפק...

aFish

New member
לא יכול להתאפק...

כל הכבוד לאייל "מותג" מאדמאן על כתבה מצוינת מהאוירה הצרפתית של הטור. ממש מענין. ויאיר הפעם התעלה על עצמו בכתבה שהיא כולה הוא, ללא סכיני גילוח של עורכים ושפה מהוקצעת או פופולרית מדי...כמו שאנחנו אוהבים
, מתובל היטב

מאדמאן

New member
תודה .. ולעודד שחר שעושה עבודה

יוצאת מהכלל באתר הנפלא הזה שהוא הזדמנות שלי לחלוק עם העולם העברי את הענף המהפנט הזה. מי יתן ועוד כמה שנים נחלוק את חוויותינו מסובב ישראל שיערך 10 ימים בשנה עד דמשק (הכבושה ברוטב מלוח, מלח הרוכבים הישראליים...) לגיחה בביירות הצוהלת ... ונקבל ניתוחים כמו של יאיר שיקאר יא-יא על בסיס ז'אז'א עם הליקופטר קוברה שיתאזרח ובמקום וולקנין יומבו עליו מצלמות לייזר שיגלו אם המקום הראשון עבר על האנציקלופדיה של הטור שכתב הינו ותרגם מאדמאן... טוב - תודה ונקווה שזה ימשיך לעניין

תודה רבה ובאמת כל הכבוד ל-

מאדמאן והרבה כבוד לבועז על הכתבות והעבודה באתר. גם עינת עוזרת הרבה והתגובות של הגולשים עושות לנו את הבוקר, הצהריים והערב. תמשיכו לבקר (תרתי משמע) . תודה

itaiash

New member
ביום שישי צריך ..

צריך לשים סוף לפחדים ולהתחיל לעבוד. לשמור על טקטיקה אבל לעבוד. צריך לבנות על היכולת התאוששות של ארמסטרונג שהיא פחות טובה משל הרבה אחרים, ופשוט לסחוט את USP. לתקוף לתקוף תקוף, יחד עם לשים לב לכל פיפס, כמו שניות בונוס ועוד. לא יכול להיות שארמסטרונג ייקח את השישי בלי עבודה קשה. הוא היחיד לצערי שהלך אתמול על הבונוס של השניות, ולא ברור עם זה מלחץ או לא. מה שבטוח זה מקצוענות. אני מאמין שאולריך והמילטון התעוררו אתמול בעקבות זה. יש יותר מדי טובים השנה בשביל לפחד מארמסטרונג. יש חברה שיש להם אולי פחות מה להפסיד על הנייר ובקטע הזה אני די סומך עליהם שיפתחו את המירוץ. רסמוסן לדעתי לא יחכה מחר. צריך להתחיל לעבוד כבר בעלייה הראשונה מחר בלה מונגי. אולי לא לתקוף אבל להכתיב קצב מסחרר. לעייף את הטקסני, זאת מילת המפתח. January צריך להפעיל את המנועים מחר יחד עם הקבוצה שלו. קשה לו יותר מכולם עם התקפה פתאומית ולכן חייב ללחוץ. הבעיה של January לדעתי היא מאיו. כי לאנס יילך איתו בכל בריחה, ומאיו פשוט יודע להעלם מעבר לסיבוב. מקווה שיהיה בסדר. Go January Go פרו אולריך

שלומנה

New member
שמות הרוכבים

itaiash שלום , אני חייב להודות שאני עוקב כבר זמן רב אחרי תגובותיך . אין ספק שאתה מבין , מכיר , חי את הטור על כל הפרטים הקטנים כולל שמות רוכבים וקבוצות ואולי חשוב יותר מזה אתה מכיר את ההיסטוריה של הטור . מה שלצערי אתה לא מבין הוא דבר אחד , היום השם ארמסטרונג או כפי שאתה אוהב לכנותו הטקסני , הוא לא עוד שם אלא הוא כמו סופת הוריקן , הוא פשוט לא נותן לאף אחד להתקרב אליו . כל אחד שינסה לפרוץ קדימה מיד יזכה לתגובה של לאנס , ואני מבטיח לך שאף אחד לא יצליח . הפתרון שלך הוא מצויין אבל הוא דורש תיאום מוחלט בין רוכבי הקבוצות השונות , כמו שראינו לפני מספר ימים בקטע המישורי . הפעם זה צריך לקרות בקטע ההררי ולדעתי אין יותר מ-2 קבוצות שמסוגלות להתמודד איתו , CSC וTELCOM או אם תרצה (T-MOBILE) וגם קבוצות אלו \ מה לעשות , לא יכולות על USP . בקיצור , לצערי הרב (כפי שאתה בטח יודע אני אוהד את אולריך כבר שנים )גם השנה נחזה בלאנס מגיע ראשון לקו הסיום ואפילו הרבה לפני קו הסיום המרוץ יגמר , כרגיל . אני מאמין באולריך אבל כנראה שהוא לא מאמין בעצמו ולכן בסופו של דבר אנו נזכה לראות היסטוריה , האיש הראשון שיקח את הטור 6 פעמים . עצוב אבל מציאותי . עזוב הכל ובוא לשחות ....... בייי ....

למה הפסימיות הזו?

אולריך ייקח את הטור, ובגדול!!! והוא יעשה זאת תוך ניצחון בשני הנג"שים (כן, גם באלפ' דואז). ואולריך כן מאמין בעצמו, הוא פשוט לא מראה את זה לכולם.

itaiash

New member
מה זה חוסר האמונה הזאת

אולריך מאמין אוהו מאמין. כולם יודעים כולל ארמסטרונג שאולריך הוא היום הרוכב הכי כשרוני עלי אדמות, כולל ארמסטרונג, ואולריך יודע שזה הזמן לעשות הסטוריה. הכל ביחד יביא אותו לפאריס כשארמסטרונג מריח את עשן הנג"ש של היום לפני. דבר נוסף, לא ייתכן לאהוד מישהו ולא להאמין בו. תשנה גישה, מספיק עם הויתור הזה. Go January Go פרו אולריך

שלומנה

New member
אוהד אמיתי

אוהד אמיתי לא חייב להאמין !!!! אני אוהד את אולריך וכמו שכתבת באחד מתגובותיך הוא אנושי , מה לעשות . אני מקווה שהוא ינצח אבל קשה לי להאמין . כמובן שאני מאחוריו כל עוד יש סיכוי וכרגע הכל פתוח . אולריך גדול אין ספק אבל עד היום הוא לא הוכיח את עצמו כשהיתה לו ההזדמנות (שנה שעברה כשארמסטרונג נפל הוא יכל לברוח אבל האנושיות עצרה אותו , אני לא בטוח מה ארמסטרונג היה עושה) . חייב לזוז ...... הולך לשחות ..... ויוה אולריך !!!!!!!!!!

Yarnin

New member
עד שלא ניגמר אחרת

בשבילי אולריך הוא המנצח המועמד מספר אחד. וגם אם יראה ביום שבת הבא שהכל גמור. אוהדי אולריך התאחדו... אני מאמין באמונה שלמה שאולריך ילבש צהוב ב 21/7 ...בערב ולאחר מיכן כל הדרך לפריז, כולל הנג"ש ביום שבת. ירנין

miko1810

New member
אולריך לוקח השנה

ובגדול! כי המרוץ נגד השעון הוא בעלייה ואין שם סיכוי ליפול! הוא פחות טוב מארמסטרונג ב"נהיגת" האופניים, אבל הוא עולה עליו בעליות! ובמיוחד נגד השעון! השנה היא השנה שלו! כך אני מאמין!

אולריך היה יכול לקחת את הטור בשנה

שעברה, אם בלוקי לא היה נפצע. ארמסטרונג הגיע לטור בשנה שעברה בכושר לא טוב, אולריך היה בשיאו והוא ובלוקי פשוט התישו את לאנס בהרים. אם מלחמת ההתשה בין השלושה הייתה נמשכת עד הסוף, לאולריך היה סיכוי טוב מאוד לזכות בטור כבר בשנה שעברה. לגבי השנה, קיימת בעיה מסוימת, היות והרוכבים של יוסקלטק נמצאים בפער זמן די גדול לארמסטרונג, ייתכן ומאיו וזובלדיה יתרכזו בניצחון בקטע אחד או שניים ויוותרו על החולצה הצהובה. ועם כל הכבוד וההערכה שיש לי למטפסים כמו הראס, המילטון, סביליה, מנצ'בו ואחרים, אני לא מאמין שמישהו מהם מסוגל בכלל להתקיף את לאנס מבלי שייתפס על-ידיו. הסיכוי היחידי להביס את לאנס בהרים הוא שכל אותם אלו שהזכרתי יתאחדו לקבוצה אחת בשם "רק לא לאנס" ויתקיפו את הבוס נון-סטופ עד שיביאו אותו לאפיסת כוחות...

TamirKadishi

New member
מסכים עם כל מילה

שלחתי מייל אישי ליאיר כבר בבוקר, אך ראוי להצטרף למחמאות בפורום הפומבי. כנראה שיאיר משתבח עם הזמן וגם יודע לאסוף סביבו את הצוות הנכון. שימשיכו כך.

למעלה