שמות הרוכבים
itaiash שלום , אני חייב להודות שאני עוקב כבר זמן רב אחרי תגובותיך . אין ספק שאתה מבין , מכיר , חי את הטור על כל הפרטים הקטנים כולל שמות רוכבים וקבוצות ואולי חשוב יותר מזה אתה מכיר את ההיסטוריה של הטור . מה שלצערי אתה לא מבין הוא דבר אחד , היום השם ארמסטרונג או כפי שאתה אוהב לכנותו הטקסני , הוא לא עוד שם אלא הוא כמו סופת הוריקן , הוא פשוט לא נותן לאף אחד להתקרב אליו . כל אחד שינסה לפרוץ קדימה מיד יזכה לתגובה של לאנס , ואני מבטיח לך שאף אחד לא יצליח . הפתרון שלך הוא מצויין אבל הוא דורש תיאום מוחלט בין רוכבי הקבוצות השונות , כמו שראינו לפני מספר ימים בקטע המישורי . הפעם זה צריך לקרות בקטע ההררי ולדעתי אין יותר מ-2 קבוצות שמסוגלות להתמודד איתו , CSC וTELCOM או אם תרצה (T-MOBILE) וגם קבוצות אלו \ מה לעשות , לא יכולות על USP . בקיצור , לצערי הרב (כפי שאתה בטח יודע אני אוהד את אולריך כבר שנים )גם השנה נחזה בלאנס מגיע ראשון לקו הסיום ואפילו הרבה לפני קו הסיום המרוץ יגמר , כרגיל . אני מאמין באולריך אבל כנראה שהוא לא מאמין בעצמו ולכן בסופו של דבר אנו נזכה לראות היסטוריה , האיש הראשון שיקח את הטור 6 פעמים . עצוב אבל מציאותי . עזוב הכל ובוא לשחות ....... בייי ....