לא יכול לסבול יותר!!1

skot

New member
לא יכול לסבול יותר!!1

אני כל הזמן רואה את אמא שלי מתמרחת על חבר שלה! דיף זה מגעיל אותי, אני מתחיל לחשוש שמה זה ית...ית... יתפתח.
עמרי האגדי

toooti

New member
היי עומרי, ערב טוב ../images/Emo41.gif

ניסית לדבר עם אמא שלך על הדברים האלה? לומר לה שזה מפריע לך? שאם היא רוצה לעשות דברים עם החבר שלה שלא תעשה אותם בנוכחותך? אם לא תאמר לה שזה מפריע לך, אני לא חושבת שהיא תפסיק עם זה, אז אולי כדאי לך לנסות לדבר איתה... בכל מקרה שיהיה לך
ושבוע טוב

avielss

New member
עומרי ערב מצוין

מצטרף לכל מילה של תותי בהחלט מסכים. אבל ביננו מה באמת מציק לך? זה שהיא מתמרחת או זה שהיא אוהבת אותו? עדיין אולי קשה להשלים שאמא אוהבת מישהו אחר ולא את אבא ? אתה יודע לא יודע אם סיפרתי אבל לא גדלתי עם ההורים שהיתי בא אליהם מהפנימיה בפעם בחצי שנה והיתי רואה את ההתמרחויות האלא היתי מאושר משהו הנה ההורה (האמא או האבא שוב מאוהבים אולי עכשיו יהיה טוב לכולם) אני מנסה להגיד שתסתכל על הדברים בנקודה קצת פחות כועסת וטיפה יותר חיובית שלך אביאל

tipid

New member
אביאל החביב!

מסכימה לכל מילה שכתבת. בייחוד שנאמר אין חכם כבעל נסיון ושו תמיד צריך לנסות להבין את האחר ולהיות פתוחים אם משהו לא נראה לדבר ולא להחזיק בבטן כסוד. בברכתצ שבוע טוב ומבורך! וליל מנוחה וחולומות נעימים. תמר.

tipid

New member
toooti כל הכבוד על העידוד!

אני בהחלט מסכימה לדבריך ומוסיפה שתמיד בכל מקרה אסור להיותפסימי וחייבים לחשוברק על טוב. שבוע טוב ומבורך! וליל מנוחה וחלומות נעימים. תמר.

tipid

New member
עומרי החביב!

אל תיקח הכל כל כך בכבדות.אל תחשוב שאמא כדבריך מתמרחת עם חברה אז היא לא חושבת עליך ומזניחה אותךאו תזניח אותך. אמא בטוח גם עברה ועוברת משבר קשה בחיים ויש לה עול שעומד לפניה והיא גם מוצאת לה פורקן שמישהו יפנק אותה אבל אני בטוחה שזה לא יפגע בך. ואם זה מאוד מציק לך אז תגיד לה בבקשה שאתה רוצה לדבר איתה ואז גם לה וגם לך יהיה קל יותר. תהיה חזק חמוד וחשוב על טוב והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. בברכת שבוע טוב ומבורך! בברכת ליל מנוחה וחלומות נעימים ! תמר.

למעלה