לא יכול לעקוף חסימת אתרים של הוט (עם גוגל) אפילו בעז' הוטנט

• פותח הנושא nlof
  • פורסם בתאריך

nlof

New member
לא יכול לעקוף חסימת אתרים של הוט (עם גוגל) אפילו בעז' הוטנט

ניסיתי לענות לthread אחר אבל נראה לי שהוא בארכיון כבר...http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=175186663. שם דובר על עקיפת חסימת אתרים של הוט בעזרת גוגל וכך נאמר לי גם על ידי העזרה הטכנית של הוטנט אבל התברר שזה לא עובד, לפחות במקרה שלי...

כרקע לבעיה, לפני כחצי שנה פתאום לא יכולתי להתקשר עוד לנתב שלי (בישראל) מחו’’ל ושרותי VOIP מהבית (מישראל) שעבדו מצויין במשך שנים הפסיקו לעבוד. אחרי כמה חודשים התקשרתי להוטנט והסתבר שניתנה לי כתובת IP שמתחילה ב-149. נאמר לי שיש ’’בעיית שיוך גיאוגרפי’’ עם הכתובות האלו שבעצם מנותבות לכתובת חיצונית אחרת שמתחילה ב-213. בקיצור הוט הועלתה על הקו ושייכו אותי לכתובת IP שמתחילה ב 5.28.

ואכן VOIP התחיל לעבוד שוב אבל כתובות אלו (שמתחילות ב5.28) מבצעות סינון אתרים מסיבי (נועד לילדים). כשביקשתי להסיר את הסינון ניתן לי שוב כתובת 149 ושוב הבעיה עם VOIP. טלפון חדש היום ושוייכתי שוב לכתובת 5.28 כיוון שאני חייב להשתמש ב-VOIP. נאמר לי שאפשר לעקוף את הסינון עם DNS של גוגל אבל זה לא הצליח (שינינו את זה גם בהגדרות המחשב וגם בנתב, ללא הועיל) והשרות הטכני הרים ידיים. אז אני תקוע עכשיו עם חסימה די רחבה שנועדה לילדים (הרשימה ענקית, כוללת המון אתרים שבחלקם הייתי רוצה להשתמש כגון foxyproxy וכו).

בקיצור מנסיונותי היום כולל עם עזרה טכנית מהוטנט נראה שכבר אי אפשר לעקוף את חסימת הוט דרך google DNS. אם זה עובד בשביל מישהו נא לעדכן פה, אולי יש בעיה ספציפית עם הנתב שלי.

למעלה