לא יכול לשים כתוביות בסרט DVD סיומת VOB

Maliman

New member
שלום
אני מנגן סרט DVD בעל הסיומת VOB בנגן POWERDVD אבל האפשרות של "primary subtitles" דהויה ולא ניתנת ללחיצה (כך גם "viewing angles" ו-"karaoke")
הדיסק מקורי ולפי האריזה אמורות להיות כתוביות בעברית ובאנגלית. ניסיתי עם VLC ו-BSPLAYER, ושם זה אותו דבר, ובנוסף התמונה שמוצגת היא מעוותת. בכל מקרה מה שחשוב לי כרגע זה כתוביות ב-POWERDVD, מישהו יכול לעזור?

Maliman

New member
כשאני מנסה עם vlc גם שם האפשרות של כתוביות דהויה. ולא רק זה, גם התמונה שמוצגת היא בגווני ירוק ולא ניתן בכלל לצפות

רוב הזמן נח

Well-known member
כשאני מנסה עם vlc גם שם האפשרות של כתוביות דהויה. ולא רק זה, גם התמונה שמוצגת היא בגווני ירוק ולא ניתן בכלל לצפות
נסה להפעיל תסרט לא ישירות מהקובץ VOB. אלא לפי התפריט של הנגן VLC

מדיה --> פתח תקליטור

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נסה עם הנגן קודקים הזה , אצלי תמיד עובד יופי שנים.

Maliman

New member
שבוע טוב
תודה על ההצעות... באמת בעזרת שני הנגנים שהצעתם אני יכול עכשיו להפעיל כתוביות, אבל הבעיה היא שהתמונה מעוותת בצורה שלא ניתן לצפות
יש רעיון איך לתקן את התמונה?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הבעיה סביר להניח לא בנגן אלא בתצוגה של מסך גרפי אצלך..או רזולוציה לא נכונה ..אני לא ממש מבין מה זה מעוות גם..יש מצבי צפיה 16.9 למשל , מסך מלא 4:3 ועוד נסה לסדר את זה משם...בכל מקרה הבעיה לא בנגנים ...אולי הקובץ לא ממש מצולם טוב...זה DVD לא HD ..זה פורמטים ישנים אל תצפה לאיכות גבוהה..

Maliman

New member
הבעיה סביר להניח לא בנגן אלא בתצוגה של מסך גרפי אצלך..או רזולוציה לא נכונה ..אני לא ממש מבין מה זה מעוות גם..יש מצבי צפיה 16.9 למשל , מסך מלא 4:3 ועוד נסה לסדר את זה משם...בכל מקרה הבעיה לא בנגנים ...אולי הקובץ לא ממש מצולם טוב...זה DVD לא HD ..זה פורמטים ישנים אל תצפה לאיכות גבוהה..
אני מצרף תמונות אם זה יכול לעזור. ניסיתי לשנות את הרזולוציה ויחס המסך...אולי באמת משהו עם הגרפיקה, אנסה בכיוון הזה. אבל בכל מקרה הצילום טוב וגם ב-DVDPLAYER התמונה חלקה (שם הבעיה שלי היא שאני לא יכול להפעיל כתוביות).

קבצים מצורפים

• תפוז 1.png
    תפוז 1.png
    1.6 MB · צפיות: 5
  • תפוז 2.png
    תפוז 2.png
    1.3 MB · צפיות: 5
למעלה