לא יכול עוד......

jaja14

New member
לא יכול עוד......../images/Emo7.gif

שלום לכולם.. יש לי חבר די טוב בגילי (14) ואנחנו ממש חברים טובים. כבר שנה ביחד נהננו צחקנו והיה כיף.. כבר 3 פעמים רבנו, וזה בא ממנו, בפעם הראשונה הוא חשב ששיקרתי לו וישר ניתק קשר, לבסוף השלמנו, פעם שניה רבנו כי הוא התעצבן עליי שלא הרשתי לו לקלל את אחד החברים שלי כי סבתא שלו נפטרה, (וביננו, מי ירצה לקלל איש מת) אז לא רציתי שהוא יקלל את האדם הזה והוא חטף עליי קריזה וניתק קשר.. סבבה לבסוף חזרנו להיות חברים, בפעם השלישית ילדה אחת ניסתה לסכסך ביננו וכתבה לו שקרים שאני "אמרתי" עליו ואותו דבר גם לי, אני לא האמנתי וידעתי שהיא משקרת, הוא האמין, איים עליי במכות, קילל ועשה לי רק רע, לבסוף היתה לי הוכחה שהיא מנסה לסכסך ועד היום אנחנו שונאים את הילדה הזאת, ועבר מלא זמן מאז הסכסוך הזה והיינו מאוד מגובשים, אתמול ב 31.5 הוא בא אליי כרגיל, היה נורא כיף, צחקנו נהננו והיה סבבה..אחרכך חזר הביתה ושלח לי הודעה שאני דרכתי עליו, הרסתי לו מכירה כלשהי שהוא הציע למישהי, קילל ואמר שהוא רוצה לגמור את הקשר הזה סופית, אני יסביר לכם מה זה היה, אולי תצחקו אבל, גם אני וגם הוא מגדלים חיות מחמד, שזה תוכים, בקיצר יש לו כלוב למכירה, אבל הכלוב הזה נראה זוועה, שבור והרוס, והוא רצה למכור את הכלוב למישהי שלא מבינה כלום בתוכים ובכלובים, שמעה על המידות של הכלוב וישר רצתה לקנות, לפני כן היא שאלה אותי על הכלוב אמרתי לה שלדעתי הכלוב לא ממש אסטתי ושההורים שלה לא ירצו אותו בסלון, אחרכך היא דיברה איתו, אמרה לו שאני אמרתי שזה לא ממש מתאים.. והוא התעצבן ואמר: הא ככה? הוא הורס לי מכירה? הילד הזה כבר גמר איתי לא רוצה לדבר איתו בחיים יותר.. והוא לא מבין שאני לא הרסתי שום מכירה, וסה"כ אמרתי את האמת כי לא רציתי שהילדה המסכנה תיפול בפח ותבזבז כסף, ותמיד עזרתי לו במכירות תוכים וזה והוא הרוויח מלא כסף בואו נגיד.. בקיצור אתמול הוא אמר שהוא לא רוצה שום קשר איתי ושנמאס לו ממני ושאני יחשוב לבד למה, לא הצלחתי לחשוב כי הכל היה מעולה ביני לבינו ואני לא יודע למה בחר לסיים קשר, וזה מאוד פגע בי, נכנסתי לדיכאון רציני, כבר מעל 24 שעות אני לא ישן, לא אוכל לא שותה וגם לא מרגיש רעב, ההורים שלי מודאגים, אבל לא אכפת להם ממש ממני.. ומהם אני לא יכול לקבל תמיכה בחיים, לא הלכתי היום לבית הספר, הברזתי.. לא יכולתי לראות את הבצפר בעיניים, אני לא יכול לתפקד, חוץ מלהרגיש מדוכא ולא להצליח לישון ... אני לא מצליח כלום, ועוד משהו, אני לא יכול לפנות אל אותו חבר ולדבר איתו, כי הוא אדם עצבני מאוד מאוד.. אמרו לי לשכוח אותו, אבל אין אני לא מצליח.. הוא פשוט היה חבר שלי בדם.. ואני לא יכול לשכוח אותו, מה שכן אני יודע שבחיים לא אסלח לו שזאת הפעם הרביעית שהוא הורס אותי ככה, ואני לא יכול לספוג עוד.. אבל עדיין אוהב אותו בתור חבר טוב.. בבקשה תעזרו לי, אני לא רוצה להיות בדיכאון.. כבר מתחיל להמאס לי מהחיים.. ואני לא מוצא חברים כמוהו.. אף אחד לא רציני.. מחכה לתשובה, נ.ב- אני בן לא בת אז לא להתבלבל..

../images/Emo140.gif

מבינה כמה זה עצוב וכואב. אתה מרגיש שאתה מאבד חבר יקר, אבל בעצמך מספר כמה הוא ואתה שונים מאד והולכים בעצם בדרכים אחרות. קודם כל, אני יכולה להגיד לך שלאבד חבר זה תמיד קשה ותמיד כואב, והסיבה אפילו לא משנה. אבל החיים ממשיכים גם בלעדינו. אם תשב בבית בדיכאון, ותתעסק בהרגשה הרעה שלך - היא רק תתגבר וייקח לך יותר זמן ויותר קושי לצאת מהצער. אני מציעה לך לנסות, אפילו בקטנה, לחזור לעשות כמה דברים כייפים שאתה אוהב לעשות - ועם חברים נוספים. אולי הם לא חברים בדם, כמו ההוא, אבל- היי, לא כ"כ כדאי להניח את כל הלב שלך אצל מישהו אחד. תן לעצמך קצת זמן למצוא חברים נוספים, כי עדיין נראה לי שאתה משווה כל אחד אל ההוא. אף אחד לא רציני? לא בטוחה. אולי אף אחד - הוא לא החבר ההוא, אלא יש לו אישיות אחרת, ולך עדיין קשה לקבל את העובדה הזו שהבדיחות שהיו, והשיחות האישיות (וכל מה שקורה בחברות קרובה מאד) - לא יהיו יותר. אבל יגיעו דברים חדשים, ברגע שתפתח להם את הדלת. מקווה שמשהו מזה עוזר לך.

jaja14

New member
לא מצליח..

אף אחד לא שונא אותי בבית הספר ובחברה, פשוט אני לא מתחבר איתם כי.. הם לא ממש עונים על הציפיות שלי שאני מצפה ממישהו שרוצה להיות חבר..על הרגע הראשון שראיתי אותו, אמרתי הנה זה הוא.. והיינו החברים הכי הכי שייש.. והוא עכשיו עומד על שלו, מסלק אותי לכל הרוחות .. פשוט לא אכפת לו והוא לא יודע מה זה חבר.. פשוט לא יודע .. נמאס.........

אז מה עדיף?

להישאר עם הציפיות והחוקים הנוקשים? או להנמיך קצת ציפיות ולמצוא מקומות חדשים שעוד לא גילית? זו הבחירה שלך. אתה בוחר איך החיים שלך ייראו. אתה אחראי על הבדידות או על הפתיחות שלך. ועוד שאלה: מה אתה מצפה מחבר? מה זה חבר בעיניך? אם בא לך לכתוב כאן רשימה, אני מוכנה להצטרף (ומקווה שעוד יצטרפו)

jaja14

New member
חבר העיניי זה..

-אחד שאכפת לו -שעוזר במצוקה -שדואג.. וכל הדברים הטובים כמובן.. כל זה היה לו.. אבל היו לו תכונות מעצבנות.. ככה שלא יודע מה יהיה כבר.. קיצר שלחתי לו מכתב נראה מה יגיד לי.. בינתיים לא עונה..דיברתי עם אח שלו.. יותר נכון אח שלו פנה אליי ושאל למה רבנו.. ואחיו הצדיק אותי וילך וינסה לעזור.. נראה מה יהיה

מוסיפה- חבר בעיני זה:

מישהו עם סבלנות - לקבל אותי גם בימים קשים, בלי לשפוט
מישהו שכיף להיות איתו - לעשות דברים, חוויות.
מישהו שאפשר ללמוד ממנו ונותן לי השראה, או דברים לחשוב עליהם
הדדיות בקשר: אני מספרת על עצמי כמו שהוא מספר על עצמו
מישהו פתוח לקבל דיעות שונות משלו אגב, בעיני לא כל הסעיפים חייבים ללכת עם אותו בן אדם. יש לי חברים שרק סעיף אחד מכל הרשימה תקף לגביהם ואני מאד אוהבת אותם.

חברה טובה בעיני

מישהי שתהיה איתי הרבה זמן ולא ניפגש או נדבר פעם ב' שלום. אני חדשה.

jaja14

New member
.....

אני מרגיש די רע מהעניין.. וקצת לבד.. מה שכן, אני בטוח שלא נחזור להיות חברים כמו שהיינו, אם נחזור שוב.. וד"א לא נראה לי שהוא בכלל רוצה, כי לדעתי אתם בהחלט צודקים.. הוא לא מתאים לי והוא סתם נהנה שאני סובל, ככה זה נראה, אבל לא יודע..בא לי להחזיר את הגלגל אחורה..ובאותו יום שרבנו, הוא היה אצלי וכמה צחקנו ונהננו..וגם דיברנו אם נריב מתישהו.. והסכמנו שלא.. ופשוט, שעתיים אחרי זה הוא מנתק איתי קשר.. כאילו הוא הכין אותי לזה ממש.. אבל לא הוא לא הכין, ואני לא רוצה חבר שמכל מילה אפילו אם היא טובה, הוא מתעצבן ומאיים במכות.. תגידו לי אתם, זה חבר? אבל אני לא יכול לשכוח את הטובות הגדולות שהוא עשה עבורי, גם אני עשיתי לו טובות כאלה פי 2 .. והוא אומר עם כל הכבוד, שלא עשיתי לו שום טובה ולא עזרתי לו בכלום.. והרי הטובות שהוא עשה לי הוא ניסה לגמול לי על מה שעשיתי למענו... לא יודע.. רוצה לשכוח הכל.. אבל לא מצליח.. אני רואה אותו בבצפר בהפסקה ואומר לעצמי, למה כל זה קרה.. למה..

זמן וסבלנות

ולאט לאט אתה תתגבר על הצער. מה שאתה מרגיש - זה טבעי מאד. זה הכי נורמאלי בעולם להרגיש ככה, בבעסה, לראות אותו בביה"ס ולהתעצב....אף רגש לא נשאר לתמיד. גם הצער יתחלף בשמחה כשיבוא הזמן. ונראה לי שאתה מתחיל להבין מה אתה רוצה ומה אתה לא רוצה בחבר. כי איומים ואלימות - לא נשמעים לי כמו סיבות טובות להתחבר עם מישהו.

jaja14

New member
תודה אנשים!!

באמת תודה.. הזמן עושה את שלו באמת........ נחייה ונראה.. כי בינתיים אני שומע מחברים שלו שהוא רק מקלל אותי ...... יאללה.. מה אני יעשה.. חחח.. אחלה פורום!!

למעלה