לא יכול...

לא יכול...

לא יכול להיות איתך לא יכול לחיות בלעדייך צמא אלייך כל כך ולא מסוגל לחלוק איתך את לילותייך זה מענג וזה כואב אני אותך כל כך שונא, כל כך אוהב. את נהדרת, את מפוררת את כל מהותי, את מחלתי את נותנת לי כוח גורמת לי לרצות לברוח את מרטיטה לי את הלב את כל מה שכואב ואני לא מסוגל לבחור אם להמשיך או אולי לגמור אם לאהוב אותך או לשנוא אותך לא יכול לחיות איתך לא יכול לנשום בלעדייך לא מסוגל לגעת בך ולא אשרוד ללא עינייך זה מענג וזה כואב אני אותך כל כך שונא, כל כך אוהב. את מאהבת, את מחרבת את מאירה את חיי, את הסיבה לדמעותיי ברוך נוגעת, כל כך פוגעת את החלום המתוק את הסיוט שארצה למחוק איך אותי את מרגיעה השקט שלפני הפגיעה את כה מחשמלת את כה מתעללת את. לא יכול להיות שלך ולא יכול להתקיים בלעדייך לא מוכן להיות איתך ורוצה להיות מרכז חייך זה מענג וזה כואב אני אותך כל כך שונא, כל כך אוהב.

קוקי500

New member
טיפטפון וואו..אהבתי

אחד הטובים המרגשים והנוגעים שלך מאוד מזדהה ... עם הרצון להיות ..החוסר יכולת ללכת ולהישאר שנאה מלאת אהבה כל כך יפה רומנטי ועם זאת חבל שבלתי אפשרי תמיד אהבתי סרטים עם סוף טוב...

תודה...

תודה לך. וכן... אין על סרטים עם סוף טוב... (במיוחד שנמאס לי כבר לבכות כשהסוף עצוב...)

למעלה