לא ינום ולא יישן
שומר
ישראל

גנגי

New member
לא ינום ולא יישן ../images/Emo41.gifשומר../images/Emo41.gif ישראל

בשעה טובה יצא הקיפר מן השק (אופס..) ועלה מעלה מעלה אל השורה העליונה, לשבת בין שועי עולם, בראש הסקרים. עכשיו הכול תלוי בכם. אני מבקשת מכל מפוצלחי-האישיות למיניהם - אנא נהגו בנגינות והצביעו רק בכינוי אחד שלכם ולא ביותר מזה. להזכירכם: מהיום סופרים שבעה נקיים, אז את כל ההפרשות נא להפנות לפורום כוכבית-יקרה. שבת שלום

גנגי

New member
אני רוצה להסביר משהו:

יש מקום רק לעשר מילים בסקר, והיה צורך לשקול אלו מילים ייכנסו ואלו יישארו בחוץ. השיקול שלי היה להכניס קודם כל את המילים שהן "נכונות", כלומר, שהוצעו על פי הכללים שביקשנו מראש, כללי העברית. המילים שנכנסו אח"כ הן כאלה שאינן על פי כללי העברית ממש, אבל הן קליטות ויכולות לשמש. המילים שנכנסו בסוף הן אלו שברור שהן יותר בבחינת בדיחה מאשר רצינות, אבל לא היה די מקום לכל ההצעות, אז הכנסתי רק את אלו שהגיבו אליהן, כלומר - מילים שזכו להתייחסות כ"מוצלחות". את לא סבורה שתפקידי, כמנהלת, הוא בדיוק זה - להפעיל את שיקול דעתי?

גנגי

New member
נאלצתי לוותר עליו

כי נשמעו יבבות של "שתו-לי-אכלו-לי" מצד אנשים מסוימים, אז הכנסתי אחר במקומו.

תוכנס המדממה ותוצא

המאספת. מזכיר מידי את המילה מאספה. בעצם ההיפך... קודם להוציא את המאספת... בבקשה: "בימי בית ראשון נקברו היהודים במערות קבורה, שבהן משכבים (מעין מיטות). זמן-מה אחרי הקבורה פונו העצמות לתוך כוך שמתחת למשכבים. הכוך כונה מאספה, מלשון "נאסף אל אבותיו". במאספה הזו רוכזו כל עצמות המתים הקבורים שם, באופן קולקטיבי. לעומת זאת, מאחר שבימי בית שני נודעה חשיבות לתחיית המתים, החל להפתח מנהג של ליקוט עצמות אישי"

לא!

וזהו! כליפות להוציא? אחרי שיר ההלל של גנגי? מאספת? יודעת מה? בפעם הבאה שאת בי-ם תקפצי לראות את המאספה ליד הכנסייה הסקוטית (מעל הסינמטק). לעולם לא תרצי אחרי כן להציע למישהי להשתמש במאספה/ת. ועל נידית אפשר לוותר. ובכלל נידה זו לא מילה כל כך נעימה. (אבל אני מה'כפת לי? לא מתכונן להשתמש בזה ולא חשוב מה תקראו לזה)

גנגי

New member
מתאים בול.

אני בעד גביעונית. מה, דם המכבים או דמומית יותר טובים?

עץ הדומים תפוס

אבל מה עם דומדמניות? שמעתי שאפשר להכין מזה ריבה לא רעה בכלל. (דם המכביות???? לא. אין כזה פרח)

lilubalilu

New member
ספלול

טוב, אני יודעת שאיחרתי, אבל נכון שגם ספלול הוא שם טוב ? אפילו יש לו צ'ופצ'יק כמו לקיפר.

עִידן

New member
אני נגד. ../images/Emo48.gif

זה נתקע לי בגרון. גבי-עו גבי-עו גבי-עו... פשוט לא נוח.

למעלה