לא יעזור כלום - השחיתות תצא לאור

רק דבר אחד בסיפור-לא מסתדר לי..

איך הפכת את שכר טירחתו של עו``ד רובין לשוחד שקיבל תיאודור אור ? בגלל שהם חברים? יש לך הוכחה לנזילת הכסף בין השנים ?

nitrox

New member
תשובה

אף אחד לא טען שרובין העביר לחשין את הכסף, וגם אם זה נכון - זה לא מעלה או מוריד דבר. אם נותנים שוחד לחבר שלך, ומקבלים ממך כעובד ציבור טובת הנאה כלשהי, אז אתה קיבלת שוחד נקודה. אף אחד לא חייב להוכיח לאיזה חשבון בנק בשוויץ העבירו הלאה את הכסף, או לאיזה טיול לחו``ל הזמין עו``ד רובין את חברו אור ובני משפחתו אם בכלל.

זהו לא סוד שנחשף כאן זה ידוע..

הרי שוחד או קבלת טובות הנאה אינה תמיד באה באופן הישיר, מה כאן הקפיץ את כולם? מה ההתחסדות הזו? אתם יודעים כמה טובות הנאה מקבלים אנשים שאם הייתם באמת יודעים הייתם מזדעזעים? זה דפוס נפוץ, ואין אני רומזת שאין הזה מן הקלוקל או באה לשפוט (כן או לא). אני לא שופט. אבל אני חיה בין אנשים שזהו חלק מאמירת תודה. ככה זה.

sanlee

New member
מרקי בעניני עסקים.

תגיד לי . פסגות פוטנציאל יתר לא ניראת לך אטרקטיבית? תבדוק בשבילי. זה לא יחשב לך כשוחד, אני מתחייב.

nitrox

New member
לא יעזור כלום - השחיתות תצא לאור

מענין איך מרגיש האדון אלוני שבטח מחשיב עצמו בטעות כאדם אינטליגנט ונאור כשהוא מוחק את ההודעות החשובות שלי בענין השחיתות בבית המשפט העליון, אפילו לאחר שצינזרתי אותן. לידיעתך- בית המשפט העליון אינו נמצא מעל לחוק וגם לא מעל לביקורת. הנסיון מלמד שהמשטרים שבהם צינזרו דברי ביקורת כאלה היו משטרים אפלים ומרושעים שנעלמו בינתיים מהעולם או שעומדים להעלם,ושהצנזורה רק עיכבה את העלמותם ואיפשרה את המשך השחיתות אך לא מנעה זאת, ושאותם משטרים עשו שימוש באנשים רעי לב, חסרי תרבות גסים וטיפשים למדי כדי להוציא לפועל את מדיניותם.כל עוד הם שימשו בתפקידם אנשים כיבדו אותם, אך ברגע שהמשטר נפל, הם נבעטו מיד החוצה.

למעלה