מושיקו משה
New member
לא יתקיים מפגש עם דנה ביום הולדתה !
ערב טוב גולשים יקרים ואהובים , בשבוע הבא תחגוג דנה אינטרנשיונל יום הולדת , וכמובן שלנו ההתרגשות גדולה ,
, מדי שנה אנו חושבים מה לעשות כדי לחגוג לדיוה שלנו , פעם זה היה בביתה , פעם זה היה שרשור ברכות גדול שכבש את האינטרנט , פעם זה היה בפגש שלנו ,ופעם בשליחת זרים מאיתנו , אבל לאורך הדרך אנחנו שוכחים משהו שאולי קשה לנו לקבל אבל עלינו לכבד . דנה לא אוהבת ימי הולדת , היא אמרה זאת מאז ומתמיד , קשה לה עם מתנות , קשה לה עם כל ההתעסקות בנושא הזה שנקרא יום הולדת , אני חושב שאם נקרא גם את מילות השיר יום הולדת אותם כתבה דנה נבין שבאמת מדובר ביום שעבור דנה הוא לא כל כך חגיגה ענקית : " יש לך יום הולדת - למה זה עצוב , הדמעות של פעם הן רק זכרון רחוק , הפחדים של אז נראים לך לא ברורים ואת אלה של היום יחליפו אחרים ..." אז אני חושב שאין צורך בלהתעקב להיפגש עימה , בואו נשמור את הפגישה איתה בחגיגה אמיתית שדנה מתחברת אליה בכל ליבה - הסינגל החדש הבא . הבטחתי לכם שבסינגל הבא של דנה הראשון מהאלבום הבא יהיה מפגש גדול מכובד ומרגש בין כולנו , אבל את עניין היום הולדת נשאיר בצד ונכבד אותה . כמדי שנה כולנו נרשום כאן ברכות אישיות מכל הלב , אותם דנה קוראת ותמיד מגיבה לנו , מי שרוצה יכול להעביר דרכי כל ברכה או מתנה שהוא רוצה אני אמסור אותה לדנה ממנו , ואנו בפורום נעשה יום דנה אינטרנשיונל - עם שלל ברכות תמונות הקדשות - חגיגה שלנו
.... ואת דנה נכבד בפן האישי , היא לא אוהבת ימי הולדת - אנחנו כמעריצים שלה נכבד ונבין . שיהיה לנו סוף שבוע מקסים ושבת נפלאה , בשבוע הבא חוזרים לסכם עשור , 2002 2003 , בדרך , חדשות , עדכונים , ועוד שלל הפתעות , הדיוה עובדת קשה ובקרוב טירוף אינטרנשיונל יתחיל נשיקות
ערב טוב גולשים יקרים ואהובים , בשבוע הבא תחגוג דנה אינטרנשיונל יום הולדת , וכמובן שלנו ההתרגשות גדולה ,