תשאל את ממשלת ישראלבמלימה המיותרת הזו?
נתניהו הוא אויב העם היהודיבמלימה המיותרת הזו?
כלומר אתה מסכים עם המומחה שהיה צריך להחליק על השבעה באוקטובר ולא לגבות שום מחיר מהאויב?במילחמה המיותרת הזו?
ואין משהו באמצע ?כלומר אתה מסכים עם המומחה שהיה צריך להחליק על השבעה באוקטובר ולא לגבות שום מחיר מהאויב?
גבינו.מחיר עצום. רוב עזה נחרבה. המלחמה לא מתקדמת לשום מקום וכלמיום מתים חילים לשואכלומר אתה מסכים עם המומחה שהיה צריך להחליק על השבעה באוקטובר ולא לגבות שום מחיר מהאויב?
אני התכוונתי שלא צריך בכלל לגבות מחיר מיידי אחרי 7/10 רק עתידי:גבינו.מחיר עצום. רוב עזה נחרבה. המלחמה לא מתקדמת לשום מקום וכלמיום מתים חילים לשוא
אין יהודי/ישראלי שלא כואב לו על כל חייל וחייל שנפגע במלחמה הזאת, כמו גם על האזרחים כמובן. כן, זה כולל את שרי הממשלה ואת העומד בראשה, מיותר לציין (למי שאינו שטוף שנאה).במילחמה המיותרת הזו?
זה המחיר ששילמנו הוא על כך שלא ניסינו להגיע להסדר עם עזהמאד כואב , אבל לא מדובר במילחמה מיותרת כי הפסקת המילחמה כעת עלולה בוודאות גדולה להחזיר את עוטף עזה למציאות של ה 6 באוקטובר , לא נראה לי שתושבי העוטף יסכימו לחזור למציאות הזאת ( טיפטופי רקטות , שריפת שדות , הפגנות אלימות מול הגדר .... ) , אגב עוטף עזה זה עד הרצליה לפחות.
אנחנו עוד זוכרים איך השמאל ( וגם ביבי וממשלתו) התנגדו לכיבוש עזה בעבר ושילמנו על זה ביוקר.
מזל גדול שלא הלכנו לדרך של הסדר עם הנאצים האלה.זה המחיר ששילמנו הוא על כך שלא ניסינו להגיע להסדר עם עזה
בכל השנים האחרונות. יכולנו ליזום משא ומתן ולסגור הסכם.
אני משוכנע שאתה וחבריך מהימין תטענו שהם היו חופשיים
לעשות כרצונם בעזה ובכל זאת תקפו אותנו. אבל ישראל הטילה
עליהם מצור ואם היינו מדברים איתם היינו מבינים שיכולנו
לסגור איתם הסכם הרבה יותר קל מזה עם מצרים, ירדן ומרוקו.
עכשיו אנחנו במצב דומה בגדה. גם שם אנחנו חונקים אותם.
מספר הפיגועים הולך ומתגבר ואנחנו לא מבינים שניתן למנוע
את זה בהסכם די פשוט לישום.
הם לא נאצים.מזל גדול שלא הלכנו לדרך של הסדר עם הנאצים האלה.
מי אתה שתקבע? אני מקשיב לקורבנות של 07.10 שנשארו בחיים, שאמרו שהם נאצים.הם לא נאצים.
אם אמרו זאת אז גם הם טועים.מי אתה שתקבע? אני מקשיב לקורבנות של 07.10 שנשארו בחיים, שאמרו שהם נאצים.
עד שהרוצח לא יהיה גרמני עם צלב קרס על הבגדים, בשבילך הוא לא נאצי?אם אמרו זאת אז גם הם טועים.
אני לא יודע איך להגיד לך את זה בצורה עדינה אבל אין יותר נאצים,כולם מתו.עד שהרוצח לא יהיה גרמני עם צלב קרס על הבגדים, בשבילך הוא לא נאצי?
אז תקרא להם נאו נאצים. או פלשתינאצים.אני לא יודע איך להגיד לך את זה בצורה עדינה אבל אין יותר נאצים,כולם מתו.
נאצי - שייך למפלגה הנציונאל סוציאליסטית של היטלר בזמן גרמניה בסביבות 1940 עד 1950
עוד פעם ערוץ 14 סיבב לך את המוח.
נאו נאצים זה הימנייםאז תקרא להם נאו נאצים. או פלשתינאצים.
אתה מהטיפשים שהמילון מגדיר את המושגים שלהם?נאו נאצים זה הימניים
"נאו-נאציזם (Neo-Nazism) הוא מונח המתייחס בהגדרתו המצומצמת לכל אדם או תנועה חברתית או פוליטית, המעוניינים להחיות את הנאציזם, ולהגשים את חזון הרייך הרביעי. בהגדרה מורחבת, מתייחס המונח לכל אדם או קבוצה בעלת עמדות פשיסטיות, אשר תומכות ומעודדות גזענות, לאומנות לבנה, אנטישמיות, הכחשת שואה, שנאה ואלימות."
פאשיסטים שמעודדים גזענות כלפי ערבים ביו"ש ועזה.
למען האמת המילון מגדיר מה יהיה במציאות(מה תהיה ההגדרה של המילה).המציאות מגדירה מה יהיה במילון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.