לא כזאת בעיה גדולה, סתם מעניין אותי..

ספירקיXD

New member
לא כזאת בעיה גדולה, סתם מעניין אותי..

יש לי יום רביעי מבחן בהיסטוריה, ואני אוכל רק מיום שני להתחיל ללמוד אליו, (כי יש לי יום ראשון עוד מבחן, ויום שני עוד בוחן אבל די גדול..) וזה די הרבה חומר
ואני לא יודעת איך אני אספיק. כי יש עוד דברים מהספר שלא למדנו בכיתה, ואני צריכה ללמוד לבד. מה אתם הייתם עושים? ז"א, באיזה שיטה אתם לומדים? ומה השיטה הכי טובה ויעילה לדעתכם? פליז תנסו לחשוב,
תודה :)

coral66

New member
:)

אני ממליצה לך ללמוד להיסטוריה ביעקר בעזרת סיכומים, כי זה הרבה חומר וצריך לזכור הכל. אני חושבת שזה יהיה טוב אם תקציבי לך זמן לכל מקצוע יש לך את שישי שבת ללמוד. אפילו שזה מבאס חייבים : \ יהיה בסדר ב-ה-צ-ל-ח-ה

ספירקיXD

New member
כן אני עושה סיכומים..

אבל למשל למבחן הקודם (שהיה לי יותר זמן ללמוד וזה) אז למדתי את כל הסיכומים בעל פה, וקיבלתי ציון טוב, רק שהפעם זה הכל לחץ.. ואמא שלי אמרה לי שזאת הטעות שלי, שאני לומדת בעל פה, ובעצם שאני צריכה להבין וכאלה.. לא יודעץ
בכל מיקרה שישי שבת זה לחרוש למתמטיקה, יש מלא חומר וזה הולך להיות מבחן קשה אז אני חורשת לזה חח, ואז יום ראשון לאנגלית. ככה שמה שנשאר זה רק שני-שלישי. תודה בכל מיקרה, מקווה שיהיה בסדר.

MidNight Flame

New member
אני ממליץ בחום...

לשבת עם החומר, לקרוא ולהבין אותו ולסכם אותו בתור סיפור הומוריסטי (להזהר רק לא לדפוק את העובדות!!!) אפשר גם לסכם עובדות בנקודות ואז איתן לבנות את הסיפור. בכל אופן, מאוד עוזר לזכור...

למעלה