לא כזה קשור אבל...

me and just me

New member
לא כזה קשור אבל...

לקחתי את זה ממש קשה בתור אחת שראתה את הכל ממש לפני שבוע וקצת. היום בידיעות אחרונות פורסמה כתבה על איזה סטודנט שאירגן מסיבה במאי (לא יודעת את התאריך המדוייק אבל זה יוצא על התאריך שהולנד מסמלת בו יום זיכרון ליהודי הארץ שנספו בשואה), והוא עשה סרטון הזמנה לאנשים, מה שהוא עשה, הוא לקח דברים והשווה אותם למשהו שצריך למסיבה ואז שם קטעים מסרטים מהשואה יענתו להמחשה של מה שהקריינית אומרת, לדוגמא; למסיבה קודם כל קראו האוסוויץ' (מן שילוב של מוזיקה האוס ואושוויץ), המוטו של המסיבה היה "הריקוד משחרר" (תבינו לבד...). ועכשיו אני אצטט לכם מהכתבה; "הסרטון נפתח על רקע גדר תיל חשמלית של מחנה ריכוש עם תופים ברקע וקריאות "זיג הייל". בהמשך מופיעים שמות האמנים שיופיעו במסיבה על רקע תמונות של קציני אס-אס, הקריינית מתארת כיצד המוני המשתתפים במסיבה "יציתו את גופם באש" ובהמשך מסבירה כי המראה הרצוי עבור אורחי המסיבה הוא "מראה של יהודי כחוש" כאשר ברקע מופיעות תמונות של יהודים מורעבים במחנה ריכוז. הקריינית מסבירה שהחוגגים יזכו ל"אירוח חינם" וברקע יש תמונות של דרגשי השינה במחנות הריכוז. הא רומזת באופן מיני על אורגיה כשברקע מופיעה תמונה מזעזעת של ערימת גופות עירומות. בהמשך היא מבטיחה "מקלחות חמות" וברקע תמונות של תאי הגז במחנה השמדה.. מבטיחה "רכבות ישירות למסיבה" וברקע משלוח של יהודים מגיעה לרציף במחנה, הסרטון נחתם בהבטחה להסעה הביתה בחינם ב"מונית" על רקע תמונות של ערימת גופות על עגלה.." אני בשוק מהעניין, לאן הדרדר העולם?!?!?!?! מקווה שיפעלו נגד האנטישמיות החולנית הזאת...

irashady

New member
פשוט גועל נפש!

בן זונה... פשוט לא יכולה להבין אנשים מסויימים בעולם הזה... מאיפה הראש החולני הזה בא?!

מדריך1

New member
הפרסומת

היתה לי "הזכות" המפוקפקת לראות את הסרטון. חבר שלח לי אותו. יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת. מיד לאחר הצפיה, נכנסתי לאתר האם אשר פרסם את הסרטון. האתר נסגר מיד לאחר מכן. ממשלת הולנד פרסמה גינוי חריף לענין. האתר תרץ את הפרסום בזה, שרצה להעלות לתודעת אלה שאינם הולנדים על ליקויים חמורים בחינוך ההיסטורי של בני הנוער בהולנד. הכתבה שפורסמה ב- ynet אינה מדויקת לפחות לא על פי המפורסם באתר האם. ככל שידוע לי גם מדריכי פולין מחו נגד הענין, וגם משרד החוץ שלנו.

irashady

New member
נקודה למחשבה...

גם ההולנדים לפי תורת הגזע היו שייכים לגזע הארי...

maayana17

New member
ימח שימם של ההולנדים האלה!

אמן ימותו כולם מאיידס באורגיות שלהם במסיבה.. נאצים!!!!

למה לדבר ככה...

אוקיי זו פרסומת מרגיזה ואין לה שום הגיון או משהו כזה אבל למה לדבר ככה??? זה לא התבטאות מתאימה לפורום הזה עם כל הכבוד אליך..........

את באמת לא צריכה לתת לי הסברים...

אבל עם כל הכבוד זה פורום מכובד וההתבטאויות שלך גם בשרשור על הונדליזם במלון בקראקוב פשוט נראות לי לא מתאימות אז קחי את זה לתושמת ליבך מה גם שאני לא היחידה שחושבת כך...........

maayana17

New member
חבל...

כל אחד שיתבטא איך שבא לו... לא אמרתי שום דבר אישי נגדך.. וגם בויכוח על המלון בקראקוב הילדה התעצבנה למה הערתי לה.. בסך הכל אמרתי לה את דעתי ושהיא לא צריכה להתעצבן ולקחת את הכל על עצמה ועוד אמרו לה..היא החליטה לחשוב שאני תוקפת אותה אני באמת לא תקפתי אותה ובסך הכל אמרתי לה שהיא לא צריכה להתעצבן בגלל זה..

maayana17

New member
ממש מגעיל איך שכולכם מתקיפים

אותי הקליפ נורא עיצבן וככה צורת הביטוי שלי אני באמת מתנצלת אם צורת הביטוי שלי לא ראויה בשבילכם ובשביל הפורום אני לא חושבת שזה משו אישי..

shklar1

New member
כל כך מיותר ../images/Emo31.gif

בשביל מה ההכללות האלה
זאת גזענות לשמה רק בגלל שאדם מעורער החליט להציג את הדברים הנוראים האלה, זה לא אומר שצריך להכליל את דעותיו על עמו. ובכלל, כל הכללה היא פסולה. נוח מאוד לחשוב שכל העולם נגדנו, אבל צריך להתסכל על הדברים בראייה פחות כוללנית ויותר ממוקדת. אני בטוח שברגע שימצאו את האדיוט הזה יעמידו אותו לדין, על זילות זכרון השואה.

lihi r

New member
פשוט מגעיל

איך שאנשים לוקחים אירוע כל כל חשוב לא רק לעם היהודי אלה לכל העולם ושפשוט שינה את העולם ועושים ממנו צחוק

nofar 250

New member
זה ממש ממש מזעזע..אבל.......

מניסיון של מישהי שחזרה ממש אתמול מאמסטרדם... ההולנדים הם עם ממש נחמד וחם... לא ראיתי שם שמץ של אנטישמיות.. לא פחדתי להגיד שאני מישראל כל אחד ברחוב ששאלתי אותו איך להגיע לאנשהו או שיצלם תמונה היה נחמד הם מנומסים לאללה...מחייכים בלי סוף..היה אפילו נהג מונית שעשה לי ולחבר שלי הרצאה על כמה שבאמסטרדם מותר הכל ומותר להיות מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה ולבוא מכל מדינה בעולם והם לא יסתכלו עלייך בצורה שלילית כי אצלם האדם הוא אדם ומסתכלים על האדם ולא החיצוניות שלו... ככה ש... לא כדאי להכליל ולקלל את כל ההולנדים כי הם לא אנטישמיים בכללם... לכל עם יש את הדפוקים שלו...

nofar 250

New member
בטח שחופשה....

וזאת היתה חתיכת חופשהההההההה.... אני ממליצה לכולכם להגיע לשם ורצוי עם חברים...זה מדהיםםםםםם!!!!!!!!!

Lp Fairy

New member
מגעיל ביותר

אני מקווה שאותו בן אדם יתענה הרבה לפני שהוא ימות... אני לא חושבת שצריך להאשים את כול ההולנדים..כמו בפולין לא שנאתי את הפולני להיפך הם היו ממש נחמדים הם לא אשמים שסבא שלהם רצח יהודים..זה לא היה בשליטה שלהם..

demoloc

New member
אמממממ

לא היתה מסיבה , מדובר בפארודיה בלבד ... ולא מדובר באנטישמיות מודרנית כי בסיסה הוא הכחשת השואה ...בסרטון אין כלל הכחשה ,להפך , הדגשה של הנושא . ועובדה שהוא הכניס את הנושא למודעות העולם

למעלה