לא כייף אתכם!!!!!!!

Dovsha

New member
לא כייף אתכם!!!!!!!

נו איפה אתם!?!?!?! עכשיו 12:43 ועוד ארבע שעות אני הולכת הביתה... תענו תגיבו תחדשו לי תרגשו אותי תעשו לי קצת טוב בנשמה, קצת טוב בלב, במעיים, ברגליים בידיים טח טח טח !!!! טוב דיי יאללה בהביי

אמישה

New member
תאמיני לי כיף איתנו!!!!

בתור הנציג הרישמי של הפורום אני שמח לברך אותך בברכת:פראיארית!!!!! עבודה? לעבוד? מה זה? כבר שנה שאיני עובד ותאמיני לי שאני חי יותר טוב מהרבה אנשים. אוקצור חמודה , לא רוצה לבעס אותך, אבל מחכה לי מישהי בחדר הסמוך(נשבע לך!) . אם תרצי ללמוד את הסוד של לא לעבוד ולחיות כמו מלך תחזרי אלי. בברכת עבודה נעימה!!!!

Dovsha

New member
אמישה יקירי

רוצה רוצה רוצה רוצה רוצההההההה ללמוד את הסוד של לא לעבוד ולחיות כמו מלכה!!! [נגיד שיש כזה דבר... נגיד] אז אחרי שתסיים אם ההיא בחדר [אני יילך אתך בקטע הזה ו``יאמין`` שבאמת יש שם מישהי] חזור אליי וגלה לי את סודך הקסום

@poet admin

New member
בואנה אני יכול לרגש אותך

יאלללאה מה לרגש בואי לכאן , תקרבי תלחשי לי סיסמאות זולות של אהבה , תורידי לי את הבגדים , נעשה מסג ניראה כמה את ואני דומים ואז ואז אני אגיד לך אוף את משעשמת אותי אני רוצה עיזים ניראה איך תרגישי רואה לא כייף? נכון יאללאה תעשי ניתוח לשינוי עיזה

Dovsha

New member
למה בכלל חשבתי שתוכל לרגש אותי?

גם כשדברתי אתך בצ`ט לא רגשת אותי אבל ההודעה הזו הייתה קריאה לעזרה מרוב שעמום שהציף אותי ואיים להטביע אותי תחתיו. פואט יקירי אני חושבת שאתה צריך להשתחרר אבל דחוף. לך לאחו תתפוס איזה עיזה תעשה לה מסאז, תבדוק מה נשמע ותחזור יותר רגוע...

Dovsha

New member
למה בכלל חשבתי שתוכל לרגש אותי?

גם כשדברתי אתך בצ`ט לא רגשת אותי אבל ההודעה הזו הייתה קריאה לעזרה מרוב שעמום שהציף אותי ואיים להטביע אותי תחתיו. פואט יקירי אני חושבת שאתה צריך להשתחרר אבל דחוף. לך לאחו תתפוס איזה עיזה תעשה לה מסאז, תבדוק מה נשמע ותחזור יותר רגוע...

למעלה