לא כייף...

Dovsha

New member
לא כייף...

אני שונאת אותם, שונאת את הימים האלה ששום דבר לא מסתדר... שנראה שאף אחד לא אוהב אף אחד לא מקשיב... אוףףףףף!!! שיעבור כבר שיעבור השבוע המגעיל הזה! בא לי לבכות כל יום כל היום! דיי כבר! אם למישהו יש רעיון איך להעלות את המצב רוח אנא, אנא עזרו...

קרני

New member
כהתחלה... :)

רצוי שתחייכי, כי כפי שאמרת; אלו רק ימים (תגידי תודה שזה לא חודשים או שנים...) הם באים והם הולכים... מניסיון רע ומר עם ימים רבים כאלו, למדתי שהשאלה שצריכה להישאל היא לא למה הם קורים, אלא מה חושבים ואיך מגיבים להם כשהם קורים: האם יושבים ומיבבים על הקושי שהם יוצרים? האם מסתכלים עליהם מזוית העין במבט שאומר: אתם לא תשברו אותי, ואז מחייכים אליהם בהתרסה, או שפשוט חושבים שמחר יהיה יום יותר טוב והולכים לישון... ?!? הכל עניין של החלטה. מתוך סקרנות אכפתית, מה לא הולך לך? מה עובר עלייך חמודה? אולי דיבור על כל העצב העקום הזה, ישחרר קיטור והרכבת תוכל להמשיך לנסוע לתחנה הבאה... מאחלת לך ימים טובים יותר :)) יום טוב לך (בתור התחלה;-)) @ @ J U

Dovsha

New member
חוסר בצורך בסיס אצלי...

קודם כל יקירה תודה על ההקשבה והעניין. אני מאמינה שאלו באמת כמה ימים שיעברו [לפחות מאוד מקווה כך], אבל כשאין עם מי לקום בבוקר, כשאין עם מי לחלוק חוויות, כשאין למי להגיד שעצוב שרע ששמח שטוב, כשאין את מי לחבק, כשאין את מי לנשק, כשאין למי לעזור, למי להקשיב, למי לייעץ... כן כן אני עושה מעצמי מאוד אומללה אבל המצב לא כזה גרוע. זה לא שאני בודדה בעולם ללא מכר וידיד. יש לי את החברות והידידים שלי, אבל אין לי אהבה. אהבה היא סם החיים בשבילי, היא ממלאת אותי - פשוט כך. היא נותנת לי סיבה לקום בבוקר, סיבה להמשיך את היום גם כשקשה, משהו לחכות לו... אני מאוד קיצונית בגישה שלי כלפי האהבה, אצלי זה פשוט צורך בסיסי וכאשר הוא לא ממולא הלב שלי פשוט מפנה את מקום השמחה לעצב. אבל... שוב, אני מאוד קיצונית ובימי חורף אלו, כשקר וגשום אני רק רוצה יותר את החיבוק, את הנשיקה, את המבט שאומר ללא מילים שיהייה בסדר, את האהבה.

Dovsha

New member
חוסר בצורך בסיס אצלי...

קודם כל יקירה תודה על ההקשבה והעניין. אני מאמינה שאלו באמת כמה ימים שיעברו [לפחות מאוד מקווה כך], אבל כשאין עם מי לקום בבוקר, כשאין עם מי לחלוק חוויות, כשאין למי להגיד שעצוב שרע ששמח שטוב, כשאין את מי לחבק, כשאין את מי לנשק, כשאין למי לעזור, למי להקשיב, למי לייעץ... כן כן אני עושה מעצמי מאוד אומללה אבל המצב לא כזה גרוע. זה לא שאני בודדה בעולם ללא מכר וידיד. יש לי את החברות והידידים שלי, אבל אין לי אהבה. אהבה היא סם החיים בשבילי, היא ממלאת אותי - פשוט כך. היא נותנת לי סיבה לקום בבוקר, סיבה להמשיך את היום גם כשקשה, משהו לחכות לו... אני מאוד קיצונית בגישה שלי כלפי האהבה, אצלי זה פשוט צורך בסיסי וכאשר הוא לא ממולא הלב שלי מפנה את מקום השמחה לעצב. אבל... שוב, אני מאוד קיצונית ובימי חורף אלו, כשקר וגשום אני רק רוצה יותר את החיבוק, את הנשיקה, את המבט שאומר ללא מילים שיהייה בסדר, את האהבה.

Dovsha

New member
חוסר בצורך בסיסי אצלי...

קודם כל יקירה תודה על ההקשבה והעניין. אני מאמינה שאלו באמת כמה ימים שיעברו [לפחות מאוד מקווה כך], אבל כשאין עם מי לקום בבוקר, כשאין עם מי לחלוק חוויות, כשאין למי להגיד שעצוב שרע ששמח שטוב, כשאין את מי לחבק, כשאין את מי לנשק, כשאין למי לעזור, למי להקשיב, למי לייעץ... כן כן אני עושה מעצמי מאוד אומללה אבל המצב לא כזה גרוע. זה לא שאני בודדה בעולם ללא מכר וידיד. יש לי את החברות והידידים שלי, אבל אין לי אהבה. אהבה היא סם החיים בשבילי, היא ממלאת אותי - פשוט כך. היא נותנת לי סיבה לקום בבוקר, סיבה להמשיך את היום גם כשקשה, משהו לחכות לו... אני מאוד קיצונית בגישה שלי כלפי האהבה, אצלי זה פשוט צורך בסיסי וכאשר הוא לא ממולא הלב שלי מפנה את מקום השמחה לעצב. אבל... שוב, אני מאוד קיצונית ובימי חורף אלו, כשקר וגשום אני רק רוצה יותר את החיבוק, את הנשיקה, את המבט שאומר ללא מילים שיהייה בסדר, את האהבה.

קרני

New member
מזדהה איתך לגמרי...

חמודה, שולחת לך את החיוך הכי רחב שלי, זה שמכסה לי את כל הפרצוף...:))))))))))))))))))))))) שולחת לך את התקוות הכי אמיתיות שלי, אלו שבאות מעמקי הלב... שולחת לך את האהבה שלי, זאת שיכולה להגיע לכל מקום... שתינו יודעות שזה יעבור, נתנחם ביחד כמעה, אבל נסיים להתאבל... כי יש עוד הרבה מקומות שמחכים שנבוא לפזר נוכחותינו... שיהיה לך יום נפלא! @ @ J U

למעלה