לא כל כך ילדה

ש ק ד ב ת

New member
לא כל כך ילדה

לא כל כך ילדה כבר לא כל כך קיימת חרב משוננת על חייה מאיימת לא כל כך בוכה אבל כבר לא צוחקת לא כל כך יודעת אז בינתיים היא שותקת לא כל כך של אבא אבל גם לא של אמא ילדה של אף אחד שוקעת פנימה פנימה.. כל כך רוצה חיבוק אך לא כל כך יודעת לא רוצה שיתקרבו לא אתן להם לגעת לא כל כך אוהבת לא כל כך שונאת הרגשות שלי כבו הלב שלי כבר מת

ש ק ד ב ת

New member
המון תודה רועי../images/Emo140.gif

... החלטתי שאני מתחילה לכתוב, זה ממש משחרר.. מישהו כאן עוד כותב!?

HilOneT18

New member
ואוו../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

ממש ממש יפה זה שיר שמדבר אלי מאוד... הוא מאוד חזק אני פעם כתבתי אבל שנאתי את מה שיצא לי וזרקתי הכל... מה שאני כותבת עכשיו הוא יותר בסגנון של יומני היקר... בשביל הפרוייקט שלי תמשיכי ככה..יש לך את זה

ש ק ד ב ת

New member
הילונת....../images/Emo141.gif

שיר אפילו הכי מכוער שיהיה אם הוא מביע רגשות ועוזר לפרוק אותם הוא לא שטחי ובטח לא חסר משמעות.. אולי אי פעם יצא לי לראות שירים שלך ולהביע את דעתי..
בכל אופן,אני פספסתי משהו או שאת דיי חדשה, למה אני לא יודעת עלייך כלום.. אני רוצה לשמוע עלייך יותר
אני מקשיבה... אוהבת כבר מהתחלה..
שקד

HilOneT18

New member
בקשר לשירים..

הדברים שכתבתי היו נורא קיטשיים ומייד אחרי שכתבתי אותם זרקתי כי ממש לא התחברתי אליהם והם לא ממש הביעו את מה שניסיתי לכתוב... הכתיבה בסגנון של יומני היקר מעבירה אותי לדף בצורה הרבה יותר טובה בשבילי... ובקשר אלי..איך פספסת אם כתבת תגובות לסיפור חיים שלי... אני קצת ממהרת עכשיו..החדר כושר קורא לי..אבל כשאני אחזור אני אוסיף על עצמי... ואני אשמח לדעת קצת עליך

ש ק ד ב ת

New member
את האמת ש

תמיד ראיתי את חברה שלי תמיד קראתי את היצירות שלהוכל-פעם התפלאתי מחדש על הכשרון הלא יאומן שלה, תמיד היה משהו שהתחברתי איתו. יש כל-כך הרבה אנשים שכותבים והם כותבים מדהים,אני בחיים לא יגיע לרמה כזאת של כתיבה,ואולי כן. אני רק התחלתי אתמול,וכבר יש לי שאיפות
נזכרתי עכשיו,שפעם, כתבתי מעין יומן כזה-כמו שאת עושה עכשיו פשוט הבעתי את כל התחושות ,המחשבות והרגשות שלי ומה שעבר עלי באותו יום אבל בשלב כלשהו פשוט לא מצאתי באיזה עניין וזנחתי את זה. אנחנו פשוט בחילוף תפקידים כעת..
.. קראתי אכן את ההודעות שלך(לפחות אני זוכרת רק אחת שפורסמה ואני קראתי.. אבל,את תיארת ישר את המצב בין ההורים מה מצבך אם אבאמא.. ואני לא יודעת,רקע,שם,בת כמה,מהיכן,וכו´.. פרטים בסיסים..שיהיה לנו יותר קל להכיר
כן רועי´קה,אתה תסלח לי שאני קצת משנה,את חוקי הפורום.. אבל אתה מרשה לי!!
בכל אופן,אז עד שאת תחזרי אני אספר על עצמי בינתיים(פרטים ראשונים) כי החיים שלי מסובכים,מורכבים,מיותרים -אבל בכל זאת. קוראים לי שקד אטינגר,אני בת 16 וחודשיים מהרצליה,אני בכיתה יא´ למרות שלפי הגיל שלי הייתי צריכה להיות בי´. אני רוקדת סלסה,משחקת טניס,מעודדת,ורוכבת על סוסים. אני כביכול חייה אבל ממש לא מרגישה מאושרת ומרוצה מהחיים שלי.. ההורים שלי גרושים כשנתיים בפועל,אבל כתבליך 9 שנים. יש לי 3 אחים גדולים ממני-אני הכי קטנה.. תורך הגיע..

HilOneT18

New member
תורי!../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

טוב... אז קודם כל אני שמחה לשמוע שאת מרוצה ממה שאת כותבת ואני מקווה שתמשיכי לכתוב כל כך יפה, כי באמת יש לך את זה
בקשר למה שאני כותבת... התחלתי רק השנה כי יש לי פרוייקט גמר באמנות (שאני צריכה להגיש עוד שבוע וחצי)... ואני עושה אותו על עצמי... אז כדי להעביר את המסר שלי אני משתמשת גם בכתיבה... ובקשר אלי... קוראים לי הילה רוזנברג, אני בת 18 עוד 3 שבועות (14.5 לא לשכוח...) אוטוטו מסיימת י"ב ותגידו תודה על כל יום שאתם עדיין בבית ספר כי אני עוד לא סיימתי וכבר מתגעגעת. פעם הייתי רבת פעלים... רקדתי ציירתי ניגנתי על גיטרה ופעם אפילו ניסיתי ללמוד טניס... עכשיו אני רק בחדר כושר... מתה על טיולים (ועכשיו בכלל אין לי זמן בגלל הבגרויות המגעילות האלה..
) אני אוהבת לקרוא ולראות סרטים אבל הכי אני אוהבת להיות עם החברים שלי שהם הכי חמודים בעולם... זהו בכללי...

ש ק ד ב ת

New member
ווואוו

שמחה שאת כאן. מחמם את הלב שיש מי שמקשיב לקיטורים שלי ומחזק אותי. תודה!! "הנוכחות שלך, גם אם את לא כותבת הרבה, מורגשת אצלי נורא. וכשאת כאן.. משקיפה מהצד גם בלי יותר מדי מילים, זה עושה לי טוב. זה מרגיע אותי בצורה שאני לא כל כך יכולה להסביר." אויש, תראי איזו הודעה דפוקה יצאה לי. אני די בעעע עכשיו. מצטערת. מה שניסיתי לומר והמילים התבלבלו לי, יש לי יום חמישי מגן בהיסטוריה,ארבעה בגרויות השנה ואני חושבת שאני משתגעת. עוד שנייה. היה לי מגן אתמול.. הלוואי ונמצא את הגוונים שבין השחור והלבן , יחד. שלך
שקד

HilOneT18

New member
לי אפילו יותר כיף..../images/Emo24.gif

מה שכתבת דווקא יצא חמוד מאוד וחימם את ליבי לדעת שאני חשובה למישהו... למה את בעעעע? זה לא כזה כיף להיות ככה... ואני יודעת מנסיון 4 בגרויות זה לא הרבה כל כך...רק שתדעי לך... באמת שלא, גם לי שנה שעברה היו 4 בגרויות, וזה עובר צ´יק צ´אק מבטיחה לך! ואת הגוונים שבין השחור ללבן את לא צריכה לחפש כי הם ממש מולך! את רק צריכה לפתוח את העיניים ולראות את כל הצבעים של הקשת שמסביבך שמחכים רק לך! בלי לחץ, שולחת לך חיבוק דב ענקי ואוהב
הילה

ש ק ד ב ת

New member
בלי מילים.........

עברתי לילה בלתי נמנע שאיתו להתמודד היה קשה יותר מכל.... היום אני מנסה לחזור לעצמי וזה יותר מדי קשה.... אני מחפשת תשובות לכל השאלות שלי ואני לא מוצאת.... מתקשרת למטפל וגם לו אין תשובות בשבילי.... כל מה שאני יכולה לעשות זה לשבת ולשתוק.... לקוות שהשקט יגיע ואני ירגיש יותר טוב...... קשה לי וכל הדרכים שאני יודעת להקלה אסורות... לא הקאה לא פציעה עצמית ולא למות... כאילו מותר אבל אני יודעת שאסור.... אני מנסה לחזור לעצמי כמה שאני יכולה... להראות שאני שמחה... שאני מסוגלת להתגבר על משברים ולעבור את זה..... להראות שאני חזקה ששום דבר לא יכול להחזיר אותי להפרעת אכילה.... אבל בסוף זה יקרה... אם אני יקווה זה יקרה בסוף.... אני רוצה כל כך להיות עכשיו עם אזבלה אבל אני יראה אותה רק מחר... האם אני יחיה עד מחר?! אני יחזיק מעמד??? שאלות בלי תשובות, שאלות מפחידות.... שאלות מדכאות... הראש מלא במחשבות לא מבין מה נכון לעשות... לא יודעת מה יקרה בעוד חמש דקות... לא יודעת מה יהיה מחר... לא יודעת מה יהיה בעתיד... כותבת ועוד יותר מבולבלת מנסה לדבר עם אחרים .... וגם להם הפלא ופלא אין תשובות.... לכן כל מה שנשאר זה לקוות..... ממני אוהבת.. המון חיבוקים
ונשיקות
שקד

avielss

New member
שקד

קודם כל היתי חייב להכנס ולהחמיא-שיר מ-ק-ס-י-ם לא יאומן כמה אנשים יכולים להיות כשרוניים ולבטא את עצמם בצורה טובה כל כך. שקד אסור ששאלות כמו איך אני אחיה עד מחר או איך אני אחזיק מעמד ישאלו בכלל. לכולם קשה כולנו עברנו טראומה שלא כל אחד "זוכה" לה צלקת שלעולם לא תעלם אבל זה לא נותן לנו את הזכות להיות חלשים ולוותר אלא ההפך אנחנו צריכים להיות הכי חזקים שרק אפשר כדי לעבור את התקופה הקשה ולשוב לצמוח ולפרוח כמו שקד רציתי להקדיש לכם.ילדי הפורום.משהו נחמד ולעוגיפלצת המנהל הכי הכי

HilOneT18

New member
../images/Emo140.gif

אין לי הרבה מה להגיד לך וכמו שאמרת...אני לא צריכה לכתוב הרב כדי שתדעי שאני פה.. רק שמהמעט הודעות שלך שקראתי,את כזו בנאדם טוב ודווקא ברגעים כאלה את צריכה להיות חזקה ולא להכנע לכאב שלך אלא לתת לו לצאת, אם זה בבכי (כמו שאני עושה) ואם זה בכתיבה..כמו שא עושה כל כך טוב ולא להחזיק בבטן בשום פנים ואופן! אני לא מסכימה לך להיות עצובה יש עוד הרבה אושר ושמחה לפניך וכמו שמישהי פעם אמרה (אני לא זוכרת מי..) שכדי להנות מהקשת בענן צריך לסבול גם קצת גשם אבל הגשם הזה יחלוף, והדמעות יתייבשו להן לאיטן.. ואוטוטו יגיע הקיץ והדבר היחיד שתרטבי ממנו יהיו הגלים שבחוף הים! ובינתיים אני רק רוצה לתת לך את השיר הזה (שלא אני כתבתי אלא חנוך לוין..) "שתדעי שהעולם הוא עגול ומלא פינות (למרות שהוא עגול) ושאמא ואבא אוהבים אותך אבל גם הם לא יודעים הכל שתדעי ללכת לאט ומהר ומתי ואיפה לעצור וגם ביום גשום וקודר תטפסי לך על קרן של אור שתשאירי פנים באותו חיוך גם למלך וגם לנווד ושאף פעם אף פעם לא תשארי לבד! חיבוקים
ונישוקים
והמון המון אהבה
שלך תמיד הילה

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifהילה שלי../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אוי,הילה שלי לא יודעת מה לומר.. לא תארתי לי.. לא התכוונתי להדאיג.. הכל מתפורר אבל זה כבר רגיל אצלי. אל תדאגי יותר מדי אני מניחה שאני אהיה בסדר... את לא יודעת עד כמה אני אוהבת אותך את פשוט אף פעם לא תביני... עד כמה את חשובה לי, וכמה קשה לי,וכמה אני שמחה שאת מקשיבה לי אני כל כך , אני כבר לא יודעת מה להגיד אבל אני לא מרימה ידיים אף פעם לא אוהבת סו מאץ´ מאד...
שקד.. ורק עוד מהיום

HilOneT18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo25.gif

ממיתוש

New member
איזה מוכשרת..

וואו...שקד..את ממש מוכשרת..
השיר הראשון ממש דיבר אליי..אהבתי..
טוב..אז פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה..וראיתי שאתם ממש ממש ממש מתוקים...
כמה תמיכה ואהבה שיש פה..זה ממש מדהים.. טוב..אז אני לא אשגע אתכם יותר מדיי. אוהבת...ומאושרת שמצאתי אתכם..
ליאור

HilOneT18

New member
ברוכה הבאה

אמנם כולם נעלמו פתאום... (לחץ של בגרויות????) אבל נשמח אם תחזרי ותשתפי...

למעלה