לא כל כך ישן...

דודו21

New member
לא כל כך ישן...../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אך יפה/אייל גולן עם צליל שמתנגן אני חושב עלייך מרגיש כמה שזה עצוב להיות כאן בלעדייך לא רק היית פה הכל היה אחרת אצלי כבר כלום לא מובן אצלי בלב יש סדק תראי אותי כמו מטורף שרק רוצה אלייך או סתם בחור עיוור שמדמיין לו את פנייך וזה קשה שאת פה עוברת אל תמהרי תאמרי לי שאת לכאן כבר לא חוזרת מתנצל אם נפלו טעויות השיר נכתב מתוך הזיכרון

יעליייי

New member
דודו..מאמי..!!

איך אני מתה על השיר הזה.. אין לך מושג.. תודה שהזכרת לי אותו

דודו21

New member
יעלוששששששש../images/Emo141.gif

מתוקה או כפי שאת אומרת כפרה והשירים של חדד ההורים שלי נסעו לסוף שבוע כל החברים בשכונה עשינו מסיבה איזה כיף של חגיגה לא רוצים לנוח השתוללנו בטירוף-עשינו מה שבא כמו דברים בשדי פרחים שותים את צוף הנעורים אהבנו לשמוח, אהבנו לרקוד אהבנו בעצם לחיות בעיר הגדולה בדירה קטנטנה יש חפלה של כל השכונה חופשיים משוחררים כמו עלים ברוח והקצב מתגבר חזק ומסחרר צעירים מאושרים עם ראש פתוח מרגישים בכל הגוף איך הדם עובר תוספת שלייייייי לא לשכוח להשקות את העציצים? ובמנוסתי, את לבי השארתי כי בלעדייך...אין לו ערך ערב קסום לכולם

יעליייי

New member
מאמי..!!

תודה על הפרח..חח ועל השיר.. והנה אני יקדיש לך שיר שמאוד אהבתי של איל גולן.. "בעירי הרחובות שטופים באהבה וקופידון יושב לו בשמים כל האוהבים באים ומחפשים תשובה אלפי זוגות שאוחזים ידיים כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את ליבי ואת לבך אני שוב חוזר אליך.. בעירי אין עננים ואין שום מריבה קופידון אוהב ימים של קיץ אם את מרגישה אליי מעט יותר קרובה חבקי אותי חזק בשתי ידייךךךךךךךךךךךךךךךךךך אועחחחחחחחח איזה שיר

דודו21

New member
יעלוששששש כפרותתתתתת

אוהב מאוד את השיר הזה הדיסק הזה לא צרוב נכון? בוקר קסום לכולם

למעלה