לא כל כך מבינה את הפורום הזה

לא כל כך מבינה את הפורום הזה

קוקילידה, ענת, מלאכית , אני מידי פעם מציצה בפורום שלכן, אני רואה את העבודות המדהימות שאתן עושות, לכל מיני ילדות מפונקות ואני כגרפיקאית יודעת כמה עבודה מושקעת בכל עיצוב ולא מבינה איך אפשר להשקיע כל-כך באדם שבמקרה הטוב יש לו איזו פנטזיה בראש ובמקרה הגרוע הוא בכלל לא יודע מה הוא רוצה זה נראה לי לא סביר אני קוראת את התכתובת וברוב המקרים נראה שפשוט אין גבול לחוצפה זה חורה לי כי מושקעת המון עבודה וכשרון-ללא תמורה ובהרבה מקרים אין לי את תחושת ההערכה :( תקנו אותי אם אני טועה

לצערי את יותר מדיי צודקת

אם כי במקרה שלי אלו היו גברים מפונקים שלא יודעים להעריך מה הם מקבלים ושוכחים מהר מאוד מה הם קיבלו עד עכשיו... גחמה קטנטנה שלא נענתה גורמת להם לשטף מלל חינוכי במיוחד...

לפי הכינויים לא ידעתי

לפי הכינויים לא ידעתי אם מדובר על גבר או נערה, אבל קראתי כמה מקרים כאילו וזה כל-כך קומם אותי שלא יכותי לשתוק אח"כ קצת התחרטתי על מה שכתבתי, כי ודאי אתן עזרתן להמון אנשים אסירי תודה וחוצמזה נתתן לעוד אנשים הרבה להנות מעבודותיכן אל אף שאני גרפיקאית 20 שנה-ישנן הרבה עבודות מורכבות שהייתי מתקשה לעשות אותן ישר כח :)

DHAGITD

New member
טוב, אז ככה...

בדר"כ אני לא אוהבת להתערב, אבל הפעם זה ממש מתבקש! נכון שיש כאן כמה כאלה כפויי טובה נכון שיש כמה שחושבים שצריך למלא אחר כל מבוקשם ונכון גם שיש פה לא מעט חצופים אבל יש פה גם הרבה שיודעים נימוס ויודעים להגיד תודה לכל המעצבים המוכשרים כאן. זה לא סוד שענת עזרה לי המוןןןןןןןןןןןןןן בעיצוב הזמנה לחתונה שלי, כ"כ הרבה היא עזרה לי שכבר לא היה לי נעים בשלב מסויים והחלטתי להרפות ממנה, עד שהיא מיוזמתה שלחה לי מסר האם הכל בסדר עם ההזמנה ושלא אתבייש לפנות אלייה! בקיצור ובשורה התחתונה, כל החוצפנים רק הורסים כאן למי שצריך באמת עזרה. המעצבים פה לא חייבים לאף אחד כלום, הפורום כאן מדהים! אל תהרסו את מה שיש!
ענת, שוב תודה גדולה על הכל, אל תתיחסי לאנשים רעים! את גדולה ומיוחדת ואת זה אל תשכחי לעולם!

המקום הזה באמת קסום!

לא היתה כוונה להרוס! בכל מקום יש הרבה דגים בים וסוגים שונים... כל מה שעשיתי כאן נעשה מכל הלב. את מה שיש לי לומר על המקרה האישי שלי אמרתי במסרים אישיים לקוקילידה... וחלק מזה היה שבין דפי הפורום נשארים השרשורים כפויי הטובה האלה שאותם ראתה "אמנית בנשמה" ואליהן התייחסה. כואב לי מאוד שאחרי השקעה אישית שלי אני זוכה לקבל יחס כזה שנשאר כאן תלוי בלי התייחסות. אני נשארתי עם גידופים בפורום ובנשמה והבחור ממשיך לבקש כאן עיצובים וזוכה לקבל מענה... באופן אישי אני נשארת רק היכן שעושה לי טוב...

תגובתי..

ראשית, לפני שפתחתי את הפורום ידעתי שיגיעו לכאן סוגים שונים של גולשים, כאלה שידעו להעריך את מה שיעשו בשבילם, ידעו להגיד תודה ויבינו שמה שעושים כאן מגיע מכוונה טובה שאין לנצלה, אך גם כאלה שיחשבו שאם אפשר לקבל כוס חלב, אנחנו יכולים, או יותר נכון חייבים לתת להם את כל הפרה. וכן היתה התלבטות אם לפתוח או לא, מה גם שידעתי את זה עוד מימיי הקומונה שפתחנו בעבר, אבל החלטתי לעשות את זה כי הבנתי שהצד המכוער של האנשים לא יהרוס את הרצון הטוב שלנו לעזור לאנשים שכן יודעים מה זה להגיד תודה ולהעריך את מה שאתה עושה בשבילם. והנה, קרה מקרה שענת עזרה רבות לבחור וברגע שהחליטה להרפות קצת - הצד השני ניסה להוציא אותה הרעה בסיפור מבלי לזכור כמה עזרה היא נתנה לי בזמן שהיא ממש לא חייבת כלום לאף אחד. (מה גם, שיש דברים שהגולשים לא רואים כי עולות בקשות גם ע"ג המסרים שמקבלות יחס שווה ולפעמים הרבה יותר) ולצערי, אני לא נקטתי עמדה, למרות שהיה לי ברור כי הבחור חצוף, ושילמתי על זה מחיר יקר כי בגלל חוסר כבוד הפסדתי חברת פורום מאוד יקרה שהרצון שלה היה פשוט לעזור, ללמד ולנסות להרים את הפורום כי ראתה בו פוטנציאל גדול. ואני מצטערת על זה. אבל זה חישל אותי. ואני יודעת שאני לא אתן למקרה הזה לחזור על עצמו. אז את לא טועה כלל, אבל למען אלה שיודעים להעריך טובה הפורום הזה ימשיך להתנהל אך עם עיניים יותר פקוחות.

למעלה