לא כל כך קשור ללד זפלין, אבל בהחלט

Palindrome

New member
לא כל כך קשור ללד זפלין, אבל בהחלט

קשור למוזיקה. כשאתם שומעים מוזיקה, אתם שומעים מוזיקה בשביל המוזיקה? כלומר, אתם שומעים מוזיקה ולא עושים שום דבר אחר חוץ מלהתרכז במוזיקה, או שאתם שומעים מוזיקה תוך כדי עשיה של דברים, או שאתם משלבים? אני שומע מוזיקה כשאני מרוכז רק בה. אני מקדיש לעצמי את הזמן הפנוי שלי (ואין הרבה זמן פנוי, אני בצבא, בגדוד קרבי, מבצעי), כדי לשבת עם האוזניות ופשוט להקשיב... כשאני בבית ואני על המחשב ואני מוריד מוזיקה חדשה, אני אעצור הכל, אשים את האוזניות, ואתרכז רק במוזיקה הזאת.

Palindrome

New member
בעצם, קיים משהו אחד

שאני עושה ברקע יחד עם מוזיקה. בעצם, שניים: נוהג ומנגן.

skirt9

New member
זה ממש תלוי

מוזיקה רוב הזמנ סתמ מתנגנ ברקע כשאני עושה כלמיני דברימ אבל לפעמימ גמאני יושב סתמ בשביל לשמוע קצת מוזיקה

Anuerysm

New member
כמעט תמיד המוזיקה פועלת אצלי

בתור רקע אם לא אז אני זה שמנגן אותה או שפשוט סתם משעמם לי אז אני יושב ושומע אלבומים מלאים במערכת, בדרך כלל הרולינג סטונס משום מה

FunkyMonk

New member
מאד תלוי איך אתה מתייחס לזה

כשאני שומע מוסיקה אני כמעט תמיד "עושה משהו"... אבל אף פעם לא באמת עושה משהו.. נגיד גולש באינטרנט, אבל לא קורא בכלל. אני לא יכול לקרוא בזמן שאני שומע מוסיקה. אני אף פעם לא מכין שיעורים כשברקע מוסיקה... מוסיקת הרקע האמיתית היחידה שלי זה כשאני עם חברים או משהו..

The Walrus

New member
לעיתים ככה ולעיתים ככה

לפעמים אני סתם ישים מוזיקה ברקע בזמן שאני עושה פעילות יום-יומית (בדרך כלל מוזיקה פשוטה וכיפית, כמו הביטלס נגיד), אבל לעיתים קרובים אני מתיישב ושומע מוזיקה (בדרך כלל דיסקים כבדים ומורכבים, כמו dark side of the moon או השאר של פינק פלויד, או ok computer של רדיוהד).

M e n s R e a

New member
אצלי

בד"כ המוסיקה לא "רק" ברקע. אז אני חייב שירים שאני ממש מתחבר אליהם. גם כשזה באוטו. ככה הבנתי שיש 46 שירים של לדזפ שאני ממש אוהב. לכל השאר אני לא מתחבר, והם נשארו מחוץ ל"אוסף".

שמיקי

New member
אההה שאלה נחמדה

בעיקרון.. אני המון בנסיעות אז לרוב אני שומעת מוזיקה בנסיעות מה שאומר שאני מאוד מתרכזת בה... וגם.. כמוזיקת רקע, כשאני עם חברים, כשאני על המחשב וכ'ו. כמו שכולם אמרו, תלוי במצב:)

למעלה