לא כתבתי כאן משהו הרבה זמן

dory30

Well-known member
והנה אני פה. האם כשאתם מרגישים שאתם בפיגור אחרי חברים ומכרים בשלל תחומי החיים - והם או חלקם מעמתים אתכם עם זה, האם אתם בוחרים להשיב ולהתמודד או להחליט שאתם פורשים מהמירוץ?

in bal1

Well-known member
והנה אני פה. האם כשאתם מרגישים שאתם בפיגור אחרי חברים ומכרים בשלל תחומי החיים - והם או חלקם מעמתים אתכם עם זה, האם אתם בוחרים להשיב ולהתמודד או להחליט שאתם פורשים מהמירוץ?
פעם קינאתי באנשים בכל מיני נושאים שונים.כיום השכלתי להבין שלכל אחד יש קצב משלו בחיים.ולי הדברים לוקחים הרבה יותר זמן מלאחרים.לא רואה בזה משהו פסול.

dory30

Well-known member
תודה על החיזוק, ענבל. כי לפעמים יש לי הרגשה שנרדמתי בשמירה- בייחוד בנושאים הקשורים לטכנולוגיה. אני מגיע באיחור ניכר ביחס לרוב האוכלוסייה, בטח לבני גילי.

in bal1

Well-known member
הי דורי.נכון הטכנולוגיה כל הזמן זזה קדימה.עכשיו השאלה אם זה משהו שנחוץ לך ביום,יום שלך? בעבודה למשל.
אם כן,אולי תזמין מישהו שמבין בזה ויוכל לעזור לך.אם זה לא משהו עד כדי כך אקוטי אז שחרר.
אני שפתחתי את העסק שלי, אז נאלצתי לעבוד הרבה מול המחשב.לשלוח כל מיני קבצים.זה היה סינית בשבילי.
הכרתי בחור צעיר בגיל של הבת שלי.לימים הוא הפך להיות העורך המוסיקלי שלי.הוא גם עזר לי עם כל עניין המחשב.

למעלה