לא כתבתי פה מלא זמן אבל עכשיו אחרי הלידה מרגישה שצריך לשתף
הסיפור שלי די ארוך אז אנסה לתמצת...
הריון ראשון, בשביע 16 התגלה מום אז עשינו הפסקת הריון,
הריון שני, הפסיק הדופק בשבוע 8 אז עשינו גרידה,
הריון שלישי כימי שבעקבותיו נשלחתי להיסטרוסקופיה בה התגלו הדבקויות שהוסרו לאחר מכן בהיסטרוסקופיה ניתוחית.
כל ההריונות ספונטנים ללא שום קושי להרות...
ואז לפני כמעט 3 שבועות זה סופסוף קרה!!!
חייבת לציין שזאת הייתה ממש סגירת מעגל, התור במכבי היה באותה המרפאה בה הודיעו לי על המום.
הלידה הייתה באסף הרופא בה עשיתי את הועדה להפסקת הריון.
אז הנה סיפור הלידה שלי
omg אנחנו יצרנו את זה!!!
זאת הייתה התגובה הראשונה שלי כשהיצורה המופלאה הזאת יצאה ממני
הלכתי לתור מעקב הריון עודף במכבי (שבוע 40+0) עם צירים חלשים, שם אמרו שיש לי פתיחה 2 ושלחו אותי לבית החולים. באסף הרופא, אחרי כמה בדיקות מאוד לא נעימות ע״י צוות מאוד לא סבלני נשלחתי הביתה כי שום דבר לא התקדם.
בלילה כבר התחילו צירים יותר רציניים ובשלוש וחצי בלילה חזרנו לבית החולים שהיה ריק לגמרי ולאחר בדיקה קצרה ללא אי נעימות בכלל ע״י צוות סובלני ונחמד הודיעו לי עם חיוך שאני עם פתיחה של 4 וכל הכבוד לי ושלחו אותי לחדר לידה (נתנו לי אפילו לבחור מספר חדר ). מסקנה מאוד חשובה: להגיע ללדת בלילה, זה כמובן לא מבטיח שומדבר אבל יש סיכוי שיהיה פחות עמוס.
אחרי מקלחת נשכבתי במיטה ב05:00, חיכיתי שיסיימו עם הבדיקות דם ויזריקו לי אפידורל. מרגע האפידורל הכל נהיה יותר טוב. הדלקנו טלוויזיה וראינו כמה סרטים.
ואז אחרי חצי שעה של לחיצות ב12:15 היא הגיחה לעולם במשקל 3.8 קילו!!!
אחרי הלידה עברנו למלונית המדהימה, הכי מאושרים בעולם, לא יעולנו להוריד את העיניים מהתינוקת המהממת שלנו
הלוואי שכולכן תצאו עם ידיים מלאות!!!!
נ.ב, תביאו איתכן נייר טואלט ביתי רך לבית החולים. פשוט זוועה מה שיש שם...
הסיפור שלי די ארוך אז אנסה לתמצת...
הריון ראשון, בשביע 16 התגלה מום אז עשינו הפסקת הריון,
הריון שני, הפסיק הדופק בשבוע 8 אז עשינו גרידה,
הריון שלישי כימי שבעקבותיו נשלחתי להיסטרוסקופיה בה התגלו הדבקויות שהוסרו לאחר מכן בהיסטרוסקופיה ניתוחית.
כל ההריונות ספונטנים ללא שום קושי להרות...
ואז לפני כמעט 3 שבועות זה סופסוף קרה!!!
חייבת לציין שזאת הייתה ממש סגירת מעגל, התור במכבי היה באותה המרפאה בה הודיעו לי על המום.
הלידה הייתה באסף הרופא בה עשיתי את הועדה להפסקת הריון.
אז הנה סיפור הלידה שלי
omg אנחנו יצרנו את זה!!!
זאת הייתה התגובה הראשונה שלי כשהיצורה המופלאה הזאת יצאה ממני
הלכתי לתור מעקב הריון עודף במכבי (שבוע 40+0) עם צירים חלשים, שם אמרו שיש לי פתיחה 2 ושלחו אותי לבית החולים. באסף הרופא, אחרי כמה בדיקות מאוד לא נעימות ע״י צוות מאוד לא סבלני נשלחתי הביתה כי שום דבר לא התקדם.
בלילה כבר התחילו צירים יותר רציניים ובשלוש וחצי בלילה חזרנו לבית החולים שהיה ריק לגמרי ולאחר בדיקה קצרה ללא אי נעימות בכלל ע״י צוות סובלני ונחמד הודיעו לי עם חיוך שאני עם פתיחה של 4 וכל הכבוד לי ושלחו אותי לחדר לידה (נתנו לי אפילו לבחור מספר חדר ). מסקנה מאוד חשובה: להגיע ללדת בלילה, זה כמובן לא מבטיח שומדבר אבל יש סיכוי שיהיה פחות עמוס.
אחרי מקלחת נשכבתי במיטה ב05:00, חיכיתי שיסיימו עם הבדיקות דם ויזריקו לי אפידורל. מרגע האפידורל הכל נהיה יותר טוב. הדלקנו טלוויזיה וראינו כמה סרטים.
ואז אחרי חצי שעה של לחיצות ב12:15 היא הגיחה לעולם במשקל 3.8 קילו!!!
אחרי הלידה עברנו למלונית המדהימה, הכי מאושרים בעולם, לא יעולנו להוריד את העיניים מהתינוקת המהממת שלנו
הלוואי שכולכן תצאו עם ידיים מלאות!!!!
נ.ב, תביאו איתכן נייר טואלט ביתי רך לבית החולים. פשוט זוועה מה שיש שם...