לא כ"כ קשור לנושא אבל אולי בכ"ז

• פותח הנושא yifi
  • פורסם בתאריך

yifi

New member
לא כ"כ קשור לנושא אבל אולי בכ"ז

תוכלו לעזור לי. אני עדיין לא אקטיבית בפורום מכיון שיש רק רצון והסכמה להתחתן ועדיין אין תאריך וכו´ אבל בכ"ז אני מכורה ובכל יום נכנסת ונהנית מהחמימות שמפגינות חברות הפורום. ועכשיו להתלבטות שלי. אני מורה ומחנכת בישראל (בתיכון). לא מזמן ניהלתי ויכוח עם חבר שלי בסגנון - "אתה לא משקיע מספיק". המתוק לקח ברצינות את טרונותי והזמין לנו מקומות ל"הרודס",אילת ממחר לשלושה לילות. דבר פעוט נעלם מזכרונו והוא שאני מלמדת ביום שישי...יום מלא..6 שעות. ההתלבטות שלי היא -האם לסוע ובכך להבריז מיום עבודה...אל תצחקו אבל המצפון שלי מציק כי הרי מהתלמידים והוריהם אני מבקשת לא לעשות כך...כמובן שאני יכולה להביא פתק מחלה ובכך להצדיק את העדרותי. בנוסף בבית הספר שלי יש מנהל חדש.לא מכירה אותו עדיין ולא יודעת איך הוא יגיב. אני מכירה את בן זוגי המקסים ויודעת שהוא לא יכעס אם אבקש לבטל..אבל ..הוא טרח ותכנן...

בתור מורה ומחנכת בישראל ../images/Emo8.gif

אמנם מאוד חדשה במקצוע... הבנתי שלמרות שהחוקים מאוד נוקשים, יש גם חוקים שמגינים על המורה. למשל למורים מגיעים ששה ימי חופשה לחתונה, וכשפניתי למנהלת שלי בעניין החופשה היא לרגע אחד לא התווכחה איתי- היא אמרה מה שמגיע לך מגיע, חוץ מזה אנחנו רוצים שתהני (טוב המנהלת שלי באמת מדהימה). אבל הבנתי שיש יומיים שמגיעים למורה שלא צריך לתת אישור. אולי תנצלי אותם. בסה"כ הבנתי שכל המורים בונים עליהם, ושלא תחשבי לרגע שגם המנהל שלך לא עושה את זה... ובקשר לתלמידים שלך... תני להם כמה שעות חופשיות ותהייה שלמה עם זה. ושתהננננננננננני לך באילת. והלוואי ותכנסי לכאן בתור משתתפת פעילה ובקרוב!

yifi

New member
תודה ../images/Emo24.gif

איזו חמודה את! החלטתי בסוף לא לסוע כיון שאבא שלי התקשר ואמר שהוא מתכן אזכרה מחר לאימי (נפטרה בגיל 50 לפני 9 חודשים)...כך שלא נראה לי שיש חשק. מה שאגב מזכיר לי שרציתי להגיב בהזדהות על תגובתה של תמרה לנושא "התערבות ההורים". באשר לאיחולייך על ההשתתפות בפורום..אני מקוה שאכן תגבר..כי קבענו שאחרי חופשת סוכות (של המורים...
)נתחיל לחפש מקום. נראה לי שנתחיל לבדוק את גן האומנים ע"פ ההמלצות החמות שזרמן כאן. שתהיה לכולכן חתימה טובה ושנה מאושרת!

yifi

New member
אגב

החלטנו ללכת על צימר בצפון...מישהי מכירה צימר מומלץ ורומנטי במיוחד??

שירי71

New member
שני מקומות מומלצים לצפון

1. ראש פינה רק קחו בחשבון שהמקום בסופשים גדוש בזוגות שבאים להסתובב. אנחנו נסענו לשם משבת עד שני וכך נמנע חלק מזה, ובשבת טיילנו בצפון כך שהיינו בראש פינה בעיקר בראשון ושני. ישנו במקום חמוד לאללה שקרוי "מבט לצפון" ששם יש 3 צימרים מתוקים בשלנו היה גם ג´קוזי והם מסודרי ממש ב"טוב טעם" והיה ממש חמוד שם. ויש גם המלצה למקום חמוד לאכל שם: פינה בראש" מקום חמוד לאללה. ומקום רע לאכל: המקום של רפא. ידוע ומוכר אך אבוי השרות האוכל על הפנים. 2. במקום שנקרא "כרם בן זמרה" עשינו סופ"ש אצל אירית מילס. יש לה סה"כ שני צימרים כך שאולי יהיה קשה להשיג שם מקום בהתראה קצרה אך שווה לנסות. המקום שקט מאד, רחוק מערים וכאלה, זה נסיעה אחרי צפת - מתאים למי שממש רוצה שקט. החדרים מדהימים, והיה שם וידאו (אני לא ידעתי וחבר שלי ידע ולקח וידאו אישי שמאד מאד חיכית לראות), המקום מקסים ואירית גם מכינה ארוחות במסעדה שבביתה שחבל על הזמן. כמו כן ניתן להזמין את המקום עם ארוחת בוקר ואם אתם יוצאים לטייל כמו שאנו עשינו - היא ארזה לנו את הארוחה בסלסלה ואין מילים.

למעלה