לא כ"כ קשור לקווין אבל..

rainbow 1974

New member
לא כ"כ קשור לקווין אבל..

סתם בשביל הכיף.. כמה דיסקים מקוריים יש לכם? ושל מי?

B a m B a m

New member
אמממ...../images/Emo168.gif

בסביבות 50+... של המון להקות שונות, ג'אז בלוז... כאלה דברים. הכי הרבה יש לי של קווין...

I n n u e n d o

New member
הממ

כעיקרון 90 אחוז מהדיסקים שיש לי הם מקוריים הרוב גם תקליטים

16 מרי לו

New member
../images/Emo12.gif הרבה

17 של הביטלס (!) 6 של קווין 3 פסקולים (שר הטבעות3, פיטר פן והארי פוטר) "מופע הקולנוע של רוקי" (זה פסקול?) אחד של פינק פלויד אחד של גרין דיי ועד לפה אני זוכרת(לא כולל הדיסקים של ההורים שלי) אבל בטח יש עוד..

bazmaster

New member
כמובן שאני לא אתחיל לספור אבל...

יש לי לפחות מעל 200, שכמובן קניתי\קיבלתי עם הזמן. הרבה חברים שלי, כשמקבלים דיסק שהם לא אוהבים, נותנים לי אותם
של קווין יש לי את: -אוסף להיטים 2 -לילה באופרה -מייד אין אוון -די וי די של וומבלי 86 -דה מירקל יש לי עוד כמה של סקורפיונס,מיט לואף,פינק פלויד,לד זפלין, ועוד מלא,גם המון ישראלים כמובן.

queen man

New member
לאחי יש...

לאחי שגר איתי בבית יש מעל ל-1000 דיסקים מקוריים דווקא לו אין queen עכשיו אבל היה לו....

וואו../images/Emo6.gif

10 של הביטלס,1 של הדורז ומלא מלא תקליטים; של הביטלס,קווין,אלטון ג'ון,ניל יאנג,הבי-ג'יז,סימון וגרפונקל...וואו,יש לי 7 ארגזים עם תקליטים בתוכם.המון אוצרות

kerry cordano

New member
אמממ בסביבות 25...

הרוב של R.E.M , אלאניס מוריסט, ועוד קצת מכל מיני ואוסף אחד של קווין (זה מ94)

michalQ

New member
mine:

queen: 1.queen 2.queen 2 3.sheer heart attack 4.a night at the opera 5.a day at the races 6.news of the world 7.jazz 8.live killers 9.the game 10.hot space 11.the works 12.a kind of magic 13.the miracle 14.innuendo 15.live at wembley 16.made in heaven the beatles- 17.sgt.pepper lonley heart club band guns and roses- 18. apettite for destruction 19. use your illusion 1 kiss- 20. love gun tracy chapman- 21. tracy chapman 21 דיסקים מקוריים. הרוב של קווין!

למעלה