לא לאיקס-בוקס!

meliad

New member
לא לאיקס-בוקס!

לאחרונה אני קורא בפורום שהרבה מוכרים את הפליסטיישן 2 שלהם כדי לקנות איקס בוקס, שחושבים שרק בגלל שמייקרוסופט מפתחת אותו הוא יותר מתקדם והמשחקים יהיו יותר שווים. רבותיי אתם טועים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצים לדעת למה? הנה 4 סיבות למה לא: 1)גיימרים שניסו את הקונסולה הנסיונית התלוננו כי המשחק נתקע, קופץ או לא פועל בכלל! למרות שמדובר רק בגרסה ניסיונית זה עלול לקרות גם למכשיר כשהוא ייצא. 2)המחיר יהיה גבוה בהרבה יותר מהסוני, כנ"ל לגבי המשחקים. יעברו חודשים רבים עד שהמחיר ירד. 3)למרות המשחקים הצפויים להגיע לX-BOX כמו DOA3 וHALO,לסוני מגיעה "פלישה" של משחקים שלא יגיע לאיקס בוקס כמו:GTA3,METEL GEAR SOLID 2 וגם טקן 4 החדש שמגיע בתחילת שנה הבאה. 4)מייקרוסופט שמה מערכת הגנה חזקה בקונסולה מפני צרובים. פרוש הדבר שייקח המממממממון זמן עד שיגיע מוד ציפ, וגם כשיגיע המחירים יהיו בשמיים. לסיכום אני ממליץ להשקיע את הכסף בפלייסטיישן 2, או בגיימ קיוב שלמרות שלא יגיע לארץ, אפשר להזמין אותו באינטרנט (המכשיר אגב נורא זול למרות האיכות המדהימה שלו: רק מאתיים דולר!).

metal_slug

New member
4 תשובות בשבילך:

1)"הקונסולה הנסיונית". גם אני ניסיתי את גירסת האלפא ב-E3 באחרון, וגם אצלי היא לא עבדה טוב, אבל הגירסה הנוכחית הרבה יותר טובה, והפריים רייט הרבה יותר יציב. halo לדוגמה, רץ עכשיו בכל שלב בו בצורה חלקה לחלוטין. 2)המחיר בארה"ב הוא 300$, בדיוק כמו הסוני, למרות שהמחירים שלו יוזלו. משחק יעלה בסביבות החמישים דולר, שגם זאת לא השקעה גדולה מדי. 3)metal gear solid, gta3, יוצאים גם לאיקס בוקס. tekken 4 גם יצא בסוף שנה הבאה. חוצמזה, DOA3 הרבה יותר טוב ממנו 4)הגנה של מיקרוסופט זה בולשיט. כולם שמעו על ההגנה המדהימה של הווינדוס אקס פי, וראו איזה פלא, פרצו אותה אחרי עשר שעות. ואחד אחרון בקשר לגיים קיוב: מאז הסופר נינטנדו, כל מה שנינטנדו ייצרה זה חרא. נינטנדו 64 לדוגמה, מערכת שהיו בה חמישה משחקים טובים, על פני חמש שנים שהיא התקיימה. אני לא צופה ליותר מזה מהגיים קיוב.

mr-s

New member
כמה תיקונים קטנים

ההמחיר של הבוקס הוא למעשה 500 דולר אי אפשר לקנות את הבוקס לבד מתי שהוא יצא מהסיבה שהחנויות שמוכרות את הקונסולה הזו לא מרוויחות כסף עליה (למעשה מיקרוסופט מפסידה 100 דולר על כל קונסולה שהיא מוכרת). לכן הבוקס נמכר בבנדאלים של שלושה משחקים פלוס בוקס וידית בסביבות החמש מאות דולר כי ההרווח הוא במשחקים. tekken 4 לא מתוכנן כרגע לבוקס אך ההסבירות שהוא יגיע היא כמו הסבירות ש doa3 יגיע לפס2. בקשר לההגנה אז זה לא יהיה כל כך פשוט כי יש הגנה גם על הדיסקים שעליהם באים המשחקים של הבוקס (אם תנסה להכניס דיסק או די וי די של הבוקס למחשב ההוא פשוט לא יראה כלום) לכן יקח זמן עד שהיה פתרון למשחקים צרובים. דבר אחרון הבוקס מגיע לאירופה רק באמצע מרץ והמחיר שלו יהיה שם 300 ליש"ט מה שאומר שהוא יעלה פה בסביבות ה-3000 שקל אבל ככה היה גם עם הפס2 לסיכום זה מכשיר פיצוץ אבל צריך לתת לא זמן ולא לקנות אותו מיד משהו כמו שנה לכן אני חושב שעד אז הפס2 הוא בהחלט תחליף טוב אולי אפילו יותר טוב

metal_slug

New member
נו, ומה רע?

אני מעדיף להוציא 500 דולר, שזה בערך כמה, 2200 שקל, על מערכת עם שלושה משחקים שכל אחד מהם הוא כבר נחשב לדבר הבא: DOA3, Halo, והמשחק מכוניות ההוא, שמזכיר את טוויסטד מטאל בלאק, אבל עם מצויירים. זה מה שבא בבאנדל, לא? ואני לא אקנה את המוצר במחיר המגוחך שלו בארץ, אני אזמין אותו מחו"ל. ממילא לא קניתי אף אחד ממשחקי הפי אס 2 שהיו לי בארץ, פשוט הבאתי אותם מחו"ל, ואותו דבר אני אעשה עם האיקס בוקס. אגב, טקן 4 יצא גם לאיקס בוקס וגם לגיים קיוב, זה כבר סגור, אבל לסוני יהיה משהו כמו חצי שנה לשווק אותו לפני היציאה למערכות האלה, זה ה"חוזה בלעדיות" שאתם מדברים עליו. ובקשר לפריצה, שוב, אותו הדבר היה עם הפי אס 2, ועם כל משחק חדש. לא יודע אם שמעת על אופריישן פלשפוינט, אבל אמורה להיות לו מערכת הגנה ממש משוכללת, שאם אתה משתמש בדיסק צרוב, המשחק פשוט יהיה נורא איטי. אז זהו, כבר בכל אתר מעריצים של המשחק יודעים שזה היה סתם תעלול הפחדה, לא היה ולא נברא. אותו הדבר יהיה עם האיקס בוקס. וחוצמזה, העניין שלי הוא גם לקנות דיסקים מקוריים, כי בסה"כ די אסור לי לצרוב :( אני כותב כתבות לאתר משחקים בחו"ל, ign, ותלוש המשכורת שלי מחייב אותי לשלוח קבלה על כל משחק שאני מעביר עליו ביקורת, ובגלל זה אני חייב משחקים מקוריים...

mr-s

New member
המשחק שאתה מתכוון אליו

קוראים לו cel demage גם אני מחכה לו אבל מכל המשחקים של הבוקס הוא קיבל ציון הכי נמוך בינתיים 6.5 למרות שנתנו לו את זה ign שהם נותנים ציונים לא כל כך קשורים אולי ב gamespot הוא יקבל יותר. לפי דעתי הבאנדל הכי טוב זה: Halo,DOA3,Project Gothem racing יש לך אולי קישור לכתבה שבה אמרו שתקן4 מגיע לבוקס? ודרך אגב gta3 מגיע לבוקס באמצע ינואר ו mgs2 גם כן רק שיקראו לו mgsx למי שאומר שלא.

metal_slug

New member
בעעעע, gamespot

נתנו להיטמן 5.5 איזה מין דבר זה. ign זה הכי אובייקטיבי... באתר של קונאמי כתוב שטקן יצא לכל המערכות. אם אני לא טועה, יש גם כתבה על זה ב-ign, בחלק של משחקי הוידאו, אבל אני לא משוכנע, אני מכיר בעיקר את החלק של משחקי המחשב. ואם נתנו ל-cel damage 6.5, זה באמת קצת לא מובן.

meliad

New member
תיקונים לתשובותיך

קראתי את תגובתך ואתם לצערי עדיין טועים: 1)אני לא אומר שהקונסולה תתקע כשתגיע,אבל כמו שאנחנו מכירים את מייקרוסופט, זה "עלול" לקרות. 2)מחירי ה-X-BOX הם בין 500 דולר עד 800 דולר! הסוני לעומת זאת עולה 300$,תבדוק מחירים לפני שאתה כותב. 3)GTA3 וMETEL GEAR 2 לא ייצאו לאיקס בוקס. גם החברות המפתחות של המשחקים האלה חתמו על חוזה בלעדיות לקונסולה עם סוני. וטקן 4 אגב ישתמש בטכנולוגיה יותר מתקדמת מDOA3. 4)מייקרוסופט לא תשתמש בהגנה הזולה שלהם. היא תשתמש בתוכנה הגנה ישראילית (גאוות כחול לבן!), שכבר הצליח למנוע צריבות על דיסקים של הפי סי. תבדוק לפני שאתה כותב שטויות

metal_slug

New member
אוקיי, עוד פעם, הפעם לאט כדי שתבין

גם מטאל גיר סוליד 2, וגם gta3 יצאו לאקס בוקס, אני יודע, כי העבודה שלי היא לכתוב על התעשייה הזאת. המחיר של האקס בוקס הוא 300 דולר, אבל הוא יעלה יותר כי הוא בא עם משחקים. אין שום חוזה בלעדיות עם סוני: טקן 4 יצא גם לגיים קיוב, וגם לאיקס בוקס בסוף שנה הבאה, וגם הגנה ישראלית זה בולשיט, כל דבר אפשר לפרוץ. ו*אתה* תבדוק לפני שאתה כותב שטויות. ולמען האיות: metal gear solid

Fudghe_boy

New member
כן לX בוקס

שיחקתי בו בחו"ל והמשחק פשוט ענק וממכר ויותר מידי ריאליסטי אני לא ראיתי בו באגים. הגרפיקה שלו לוקחת את הפלייסטשן 2 בעיניים עצומות

Deadpool

New member
אכן..

חכו למשחק התפקידים של השנה , שעומד לצאת לקראת פברואר 2002 יצאו גם גירסאות ל-XBOX של FF 10-11 יש למה לצפות..

mr-s

New member
פה אתה טועה

לסוני יש מניות אצל החברה שמפתחת את ff כך שהסידרה תישאר בלעדית לפס2

*גלעד*

New member
אגב...

למרות שאתה צודק לגבי הבלעדיות של FF10 על הפלייסטיישן 2, המניות של סוני לא קשורות לכך. ההסכם של סוני נחתם לפני קניית המניות, וFF11 עומד לצאת על כל המערכות... רשמית ידוע לי שבטוח שFF11 יצא על הPC.

Deadpool

New member
אני יודע..

שסוני קנתה 20 אחוז מ-SQUARESOFT אבל אני ממש לא טועה , ושני הכותרים (FF10-11 יצאו בעתיד גם ל-XBOX

למעלה