לא, לא אין לזה סיכוי..

לא, לא אין לזה סיכוי..

האם יש מקומות שאתם ישר יודעים ש"פה יש מצב תפגשו מישהו/מישהי?" ולחילופין- מקומות שבחייייייייייים לא? שאין סיכוי?? אני, בצבא הייתי בטוחה שבצבא בסיס/כל הנסיעות באוטובוסים יצא משהו.. טעיתי
היום כשאני מסתובבת מחוץ לעיר שני גרה בה, אני ישר אומרת לעצמי שאין לי כוח להכיר מישהו רחוק וממש חשוב לי מישהו שיגור קרוב.. אז אפילו לא מנסה לחפש/להכיר
איך זה אצלכם?

זכוכיות

New member
האמת היא שאני חיים שלמים מסתובבת בידיעה

ששום מקום הוא לא מקום להכיר. אבל כל המקומות הם מקומות להכיר. כלומר, אף פעם לא חיפשתי בן זוג, ואף פעם לא שיתפתי פעולה עם מתחילנים באוטובוס וכאלה, אבל במסגרות משותפות אני תמיד נורא נחמדה לכולם ויוצא לי להכיר הרבה אנשים, כאנשים... איכשהו, כל הקשרים הרומנטים שלי צמחו משם... אבל זה כבר תהליך ארוך...

danielo18

New member
אצלי?

אני לא הולך למקומות כדי להכיר אלא אני הולך למקומות כי אני חייב להיות שם. אם וכאשר מתפתח מצב ברגע נתון - אני זורם עם זה...

מותק תני לי לגלות לך משהו

יש מישהו למעלה שמחליט עם מי תפגשי ועם מי תתחתני הוא יכול לגור גם בסוף העולם שמאלה ותתחתני איתו פשוט תזרמי

DanaLior

New member
קרה לי פעם! חח

יום אחרי שאני והאקס נפרדנו, נסענו כל המשפחה לאיזה חוף ים מדהים שכזה.. והייתה לי הרגשה שאני אראה אתו שם, לכן ידעתי שאני צריכה להיות במיטבי.. ואכן זה קרה.. בעודי יושבת לי עם כל החמולה שבאנו, אני קולטת אותו.. הוא היה נבוך מאוד.. אני, כל מה שהיה לי לומר לו מאתמול ולא אמרתי, יצא עליו.. הוא ביקש סליחה ואמר שהוא רוצה לנסות שוב כי אני חסרה לו. אבל לא סלחתי. כי הוא היה חרא. אז כן, יש פעמים הרגשה ש"היום אני הולכת לראות את ___. ולפעמים המצב בדיוק הפוך =]

למעלה