mashumashu2
New member
לא לא,היום זה לא זמן טוב,מחר אני אעשה עם עצמי משהו (דחיינות)
אני רוצה לדבר על נושא שחשבתי עליו הרבה בזמן האחרון
כמו רבים פה, גם אני חסר ניסיון.
לפני יותר משנה הגעתי למסקנה של הנה, אני מבין שיש לי בעיה בוא ננסה לטפל בה (אן אני לא טועה גם כתבתי פה מספר פעמים בזמנו).
ואז פגשתי אותה, ההיא מהטיול שכולה ישבנו ביחד כמה שעות מתוך טיול של כמה חודשים בחו"ל, ראיתי אותה ברחוב ולקח לי זמן לזהותה אבל אמרתי לעצמי, וואלה, גם אם זה לא אשתי לעתיד לפחות אפשר לשבת ביחד, להעלות חוויות, לא הכל חייב להיות במטרה לקשר.
דיברנו בפייסבוק מה נשמע מה העניינים, מה עושה מה אתה עושה, איזה קטע שראית אותי וכו'.
כל פעם שהגעתי למצב הזה של "איך אני יוצא מזה" הייתי אומר לעצמי וואלה השבוע אני אמצא זמן, אדבר איתה ואזמין אותה לאיזה בירה, למה לא בעצם?
הגיע יום ראשון, אבל היי, לא מתאים להפריע למישהו בשביזות יום א'.
יום שני, הייתי מאוד רוצה אבל אני פשוט קבעתי משהו לעשות אז אדבר איתה מחר.
יום שלישי-רביעי, יש צ'מפיונס ליג צריך לשבת לראות משחק, איך אדבר איתה?
בלי לשים לב עברה שנה כאשר כל פעם אני אומר לעצמי שאדבר איתה ובסוף אינני עושה דבר. הסיבות שכתבתי למעלה ככל הנראה הם רק תירוץ, הם לא באמת סיבה.
הם סיבה בדיוק כמו כל הפעמים האלה שאני יושב עם חברים וקצת שבוז ממצבי, אני לא אוהב לדבר על זה והם שואלים אותי, למה אתה מדוכדך. התשובה היא תמיד: הלימודים עמוסים, אני עייף, לא ישנתי טוב. העיקר לא להתמודד עם האמת.
יש את המועקה הזאת שלא מאפשרת לי, אולי זה פחד, אולי חרדת ביצוע לכו תדעו.
מאוד מקווה שאולי השבוע, אולי, אזמין אותה לבירה
תודה על ההקשבה
אני רוצה לדבר על נושא שחשבתי עליו הרבה בזמן האחרון
כמו רבים פה, גם אני חסר ניסיון.
לפני יותר משנה הגעתי למסקנה של הנה, אני מבין שיש לי בעיה בוא ננסה לטפל בה (אן אני לא טועה גם כתבתי פה מספר פעמים בזמנו).
ואז פגשתי אותה, ההיא מהטיול שכולה ישבנו ביחד כמה שעות מתוך טיול של כמה חודשים בחו"ל, ראיתי אותה ברחוב ולקח לי זמן לזהותה אבל אמרתי לעצמי, וואלה, גם אם זה לא אשתי לעתיד לפחות אפשר לשבת ביחד, להעלות חוויות, לא הכל חייב להיות במטרה לקשר.
דיברנו בפייסבוק מה נשמע מה העניינים, מה עושה מה אתה עושה, איזה קטע שראית אותי וכו'.
כל פעם שהגעתי למצב הזה של "איך אני יוצא מזה" הייתי אומר לעצמי וואלה השבוע אני אמצא זמן, אדבר איתה ואזמין אותה לאיזה בירה, למה לא בעצם?
הגיע יום ראשון, אבל היי, לא מתאים להפריע למישהו בשביזות יום א'.
יום שני, הייתי מאוד רוצה אבל אני פשוט קבעתי משהו לעשות אז אדבר איתה מחר.
יום שלישי-רביעי, יש צ'מפיונס ליג צריך לשבת לראות משחק, איך אדבר איתה?
בלי לשים לב עברה שנה כאשר כל פעם אני אומר לעצמי שאדבר איתה ובסוף אינני עושה דבר. הסיבות שכתבתי למעלה ככל הנראה הם רק תירוץ, הם לא באמת סיבה.
הם סיבה בדיוק כמו כל הפעמים האלה שאני יושב עם חברים וקצת שבוז ממצבי, אני לא אוהב לדבר על זה והם שואלים אותי, למה אתה מדוכדך. התשובה היא תמיד: הלימודים עמוסים, אני עייף, לא ישנתי טוב. העיקר לא להתמודד עם האמת.
יש את המועקה הזאת שלא מאפשרת לי, אולי זה פחד, אולי חרדת ביצוע לכו תדעו.
מאוד מקווה שאולי השבוע, אולי, אזמין אותה לבירה
תודה על ההקשבה