לא לא,היום זה לא זמן טוב,מחר אני אעשה עם עצמי משהו (דחיינות)

mashumashu2

New member
לא לא,היום זה לא זמן טוב,מחר אני אעשה עם עצמי משהו (דחיינות)

אני רוצה לדבר על נושא שחשבתי עליו הרבה בזמן האחרון

כמו רבים פה, גם אני חסר ניסיון.
לפני יותר משנה הגעתי למסקנה של הנה, אני מבין שיש לי בעיה בוא ננסה לטפל בה (אן אני לא טועה גם כתבתי פה מספר פעמים בזמנו).
ואז פגשתי אותה, ההיא מהטיול שכולה ישבנו ביחד כמה שעות מתוך טיול של כמה חודשים בחו"ל, ראיתי אותה ברחוב ולקח לי זמן לזהותה אבל אמרתי לעצמי, וואלה, גם אם זה לא אשתי לעתיד לפחות אפשר לשבת ביחד, להעלות חוויות, לא הכל חייב להיות במטרה לקשר.
דיברנו בפייסבוק מה נשמע מה העניינים, מה עושה מה אתה עושה, איזה קטע שראית אותי וכו'.
כל פעם שהגעתי למצב הזה של "איך אני יוצא מזה" הייתי אומר לעצמי וואלה השבוע אני אמצא זמן, אדבר איתה ואזמין אותה לאיזה בירה, למה לא בעצם?
הגיע יום ראשון, אבל היי, לא מתאים להפריע למישהו בשביזות יום א'.
יום שני, הייתי מאוד רוצה אבל אני פשוט קבעתי משהו לעשות אז אדבר איתה מחר.
יום שלישי-רביעי, יש צ'מפיונס ליג צריך לשבת לראות משחק, איך אדבר איתה?
בלי לשים לב עברה שנה כאשר כל פעם אני אומר לעצמי שאדבר איתה ובסוף אינני עושה דבר. הסיבות שכתבתי למעלה ככל הנראה הם רק תירוץ, הם לא באמת סיבה.
הם סיבה בדיוק כמו כל הפעמים האלה שאני יושב עם חברים וקצת שבוז ממצבי, אני לא אוהב לדבר על זה והם שואלים אותי, למה אתה מדוכדך. התשובה היא תמיד: הלימודים עמוסים, אני עייף, לא ישנתי טוב. העיקר לא להתמודד עם האמת.
יש את המועקה הזאת שלא מאפשרת לי, אולי זה פחד, אולי חרדת ביצוע לכו תדעו.

מאוד מקווה שאולי השבוע, אולי, אזמין אותה לבירה

תודה על ההקשבה

bluish raindrop

New member
תסלח לעצמך על הדחיינות אבל זה לא רק עניין של דחיינות

מעבר לעניין הדחיינות, כמה שזה יפה ובטח תהיה בן זוג טוב עבור הבחורה הזאת, המציאות היא לרוב לא סרט הוליוודי..וגם אם יש לא מעט אנשים שחיים בסרט הזה, האם זה כזה רעיון טוב?
מההבנה שלי של בנות, יש מומנטום מסוים תקופה מסוימת קצרה שהיא הזמן להזמין לדייט. מבחינה פסיכולוגית, אם הבחורה לא מאוהבת בך, אחרי שנה היא לא מחכה שתציע לה לצאת. סביר שהיא נכנסה ויצאה מקשרים\דייטים ושכרגע יש לה מחזר\ים. (מצטער אם הפסקה הזאת ביאסה אותך).

האפשרות היחידה להתפתח בתחום הזה זה ע"י צבירת ניסיון..לדבר עם כמה בנות בו זמנית, להתידד עם חלקן, להציע לכמה מהן לצאת בו זמנית, לפתח את המצב החברתי שלך ככה שזה יהיה מצב מתמשך..וזה לא קל כולל אכזבות וטעויות וכאב לב..אבל זה המציאות..לחיות בחלומות , זה גם אני עשיתי, רציתי לצאת עם מישהי במשך כמה שנים עד שזה כבר לא היה רלוונטי ואפילו כשנתקלתי בה הרגשות שלי אליה כבר היו מתים..זה דרך עצובה לחיות את החיים.

להתמודד עם האמת כמו שאמרת זה רעיון טוב, אני מציע שתחשוב על זה שהאמת היא הטיפול שלך בעצמך ושיפור החיים שלך, זה הסיפור, לא הבחורה הזאת. יכול להיות שהיא תרצה לצאת איתך, יכול להיות שלא, בכל מקרה זה התחלה של מסע ולרוב לא משהו נקודתי שהופ הנערה שהכרנו מהתיכון\מהטיול מחכה להיות חברה שלנו ומשם הכל הולך חלק..מניח שיכול לקרות ושווה לבדוק את זה רק כדי לראות איך התאוריה עובדת בשטח. הדגש הוא על להתחבר למציאות ולשפר את החיים שלך שלא תהיה שבוז ומצוברח.

mashumashu2

New member
לא מדובר במשהו ספציפי

אליה לצורך העניין יכול להיות כל אחת. אני פוגש עוד אנשים בחיי ונתקל באנשים בחיי.
&nbsp
כל הכתיבה היתה להמחיש את החוסר יכולת לעשות את המהלך הראשון.
&nbsp

bluish raindrop

New member
אה אוקי אולי לא הבנתי נכון...תודה על התיקון

אוקי הבנתי. כן זה באמת קשה.
&nbsp
אם העניין הספציפי בכל זאת רלוונטי, אולי זה יוריד מהחשש אם תחשוב על זה בצורה קלילה כלומר כמו שאמרת אתה רק מזמין אותה לבירה בקטע נוסטלגי כזה או לאיזה פעילות אחרת כמו שהייתם בטיול ביחד, זה קטע חברמני אז אין פה הרבה אפשרות לכישלון\דחייה כי אתה לא מצהיר על כוונות רומנטיות ממש, אתה סתם חשבת בוא נתעדכן אחרי הרבה זמן, בשביל לדבר להנות..(ובנתיים אתה רואה אם היא מתאימה לך)
&nbsp
בהצלחה
&nbsp

למעלה