לא! לא! זה כזה אכזרי!
|מיוחדת|

buffgirl

New member
לא! לא! זה כזה אכזרי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

באפי 2X17 זה.. זה.. זה פשוט אכזריות לשמה! איך? איך? ככה הורגים? ככה? (עזבו שראיתי את הפרק הזה כבר, אבל עדין..) ככה הורגים? פשוט לתפוס ואתה לשבור לה את הצוואר? מה?
WTF למה? למה? לא! היא חיה! והיא ארגנה את כל זה לג'יילס ובלילה הם חיבקו אחד את השני, והם התנשקו והם לא עשו סקס, הם עשו אהבה והם היו חמודים, והם ביחד פור אבר אנד אבר לנצח נצחים! נה נה נה נה!

קלואי1

New member
../images/Emo20.gif אוף זה כל כך עצוב!!! ../images/Emo20.gif

ל-217... וואי מוזר לסמן ספוילרים לכאלה פרקים ישנים אבל למקרה שיש כאן אנשים שממש בהתחלה- אזהרת זיוני שכל על 217 בין הפרקים הכי עצובים!!!! ג'ני הייתה כזאת מותק!!!!!!!!!!!! סניף.. איזה מדהים אנג'ל מצייר!!! מהמם (אני נשמעת כמו פרחה.) "It hurts sometimes more then we can bear if we could live without passion, maybe we'd some kind of peace. But we would be hollow, empty rooms, shuttered and dunk... wuthout passion we'd truly be dead" מפחיד, אני זוכרת את רוב הציטוט בעל פה...

Magical me

New member
נאום שולת.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ציטוט שולת.. אנג'לוס שולת.. יאם, ללקק!

קלואי1

New member
../images/Emo20.gifמזדהה עם כל מילה... ../images/Emo20.gif

תגידו, ראיתם עונות מתקדמות?? כאילו יש עם מי לדבר פה על מעבר לחמישית??

Magical me

New member
בטח שיש.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני ראיתי את כל הסדרה, גם אופיר (HuGo Hell), ועל דניאל אני מניחה שאת כבר יודעת. את יותר ממוזמנת לדבר איתי על כל פרק של הסדרה, אם כי אני כרגע בניסיון נואש להאחז בעונות הראשונות
172213531 (האס"ק שלי, למקרה שתרצי
)

קלואי1

New member
../images/Emo20.gif סנובית... ../images/Emo20.gif

תאשרי אותי באיציק...
אני ראיתי עד 717 ואז התחילה תקופת המגנים והבגרויות אז עכשיו יש לי הפסקת באפי... אני לא מאמינה שיותר מחוד לא ראיתי!!! אני עוד שניה מתה!

Magical me

New member
סורי..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אחרי שכתבתי את ההודעה חיכיתי כמה דקות ואז פרשתי לישון. ולא סיימת את הסדרה? אל תסיימי אותה לעולם! זה רע!

קלואי1

New member
../images/Emo20.gif זהו... ../images/Emo20.gif

ביום חמישי הבגרות האחרונה שלי ואז נגמר התירוץ של "אני בתקופת בגרויות" ואני אהיה חייבת להמשיך למרות שאני לא רוצה!!! מצד שני, אני חייבת באפי!!! מה- 12.5 לא ראיתי באפי!! זה יותר מחודש! בעעעעעעע

buffgirl

New member
מסכנה.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנג'ל רע! אנג'ל מאוד רע! ובכוונה אני אומרת אנג'ל כי אנג'לוס חמוד ודיויד משחק אותו כל כך טוב, ואנג'ל סתם חרא. אז אני מאשימה את מות ג'ני על אנגל. ודרך אגב, הפיק כבר בדרך. ברגע שאני אחליט לסיים את הפיק עם הבת של ג'יילס. מישהו רוצה פריוויו?

A n g e l u s

New member
פיית רעה../images/Emo70.gif|באפיז"ל|../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

וגם זאנדר! שימותו! אני שונא אותם! וזה אחרי 315 (ווילוש המסכנה שלי, יאלה כבר שטארה תגיע
) פיית זונה! אמן ובאפי תגלה שהיא ערפד ותקטול אותה! ^_^

Woogyman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

ליאל, הוא לא אמר שם שפיית' ערפד ברצינות. פיית' לא ערפד. למה נראה לך שהיא ערפד?!

אומרים תמותי....וחוצמזה

האיש ההוא שמה אמר שצריך לחיות בשלום ואהבה...אז אנלא מאמינה שאני משתמשת בסמיילי הזה אבל...

A n g e l u s

New member
לא אמרתי|באפיז"ל|../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

שהיא ערפד
. אני לא אספיילר, רק רציתי להגיד שאני מקווה שככה יקרה, כי פיית עשתה דברים (אני לא אגיד מה כדי לא להרוס) כל כך רעים מתחילת העונה, אמן והיא וזאנדר ימותו! ואין שום קשר בין זה שכתבתי פיית וזאנדר, פשוט ששניהם עשו דברים מאוד רעים העונה בנפרד.

Woogyman

New member
ספויילרים לעונה 3 באפי. ../images/Emo110.gif

ורועי, דארלינג, אתה לא חושב שרק העובדה שפיית' רעה זה ספויילר בשביל ליאל!?

קלואי1

New member
../images/Emo79.gif Wish we never met ../images/Emo79.gif

Disapointment stops by from time to time to see how im doing and he came by last night right after you left my life in ruin when i dont get what i want the spoiled child inside breaks down kickin, screamin, prayin and dreamin for a love lost and found well I wish we never wish we never wish we never met cuz now I've got my heart set on you humiliation asked me out last night I had nothing else to loose so it took good kept two loopy drunk had conversations i couldnt get through another strangers eyes were trying desperatly to meet mine but i look away tabs to pay lines to say like "how are you" "im doing fine" ohh but i wish we never wish we never wish we never met cuz now ive got my heart set i wish we never wish we never wish we never met cuz now ive got my heart set on you and i dont get what i want from another strangers eyes no and i dont get what i want from another strangers eyes i wish we never i wish we never wish we never met cuz now ive got my heart set on you i'm set on you (אם לא הבנתם זה השיר שיש ברקע של הסצנה שבתמונה...)

למעלה